katsikoula Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Για καποιο λογο, λιγες υπηρεσιες χρησιμοποιουν paysafe, παρολο που ειναι ευχρηστος και ευκολος σαν τροπος πληρωμης ο λόγος αυτός μάλλον θα είναι ότι το paysafe παίρνει μεγάλη προμήθεια...
undeadcharisss Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 ο λόγος αυτός μάλλον θα είναι ότι το paysafe παίρνει μεγάλη προμήθεια... ποιος ομως θα με βοηθησει εμενα?
SOADNICK Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 ο λόγος αυτός μάλλον θα είναι ότι το paysafe παίρνει μεγάλη προμήθεια... Εστω, μερικες σελιδες δεχονται psc με καποια επιπλεον χρεωση, εδω μιλαμε για 4.84$ = ~3.60e Και εγω εχω σκοπο να δωσω 5e 1.40 ακομα, το 1.40 πρεπει να ειναι πανω απο 35% του ~3.60 που θελει το humble bundle, τους συμφερει...
katsikoula Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Εστω, μερικες σελιδες δεχονται psc με καποια επιπλεον χρεωση, εδω μιλαμε για 4.84$ = ~3.60e Και εγω εχω σκοπο να δωσω 5e 1.40 ακομα, το 1.40 πρεπει να ειναι πανω απο 35% του ~3.60 που θελει το humble bundle, τους συμφερει... ΝΟΜΙΖΩ ότι δεν ισχύει αυτό που λες. αν δεν κάνω λάθος, κάθε paysafe έχει έναν μοναδικό κωδικό στον οποίο αντιστοιχεί ένα αρχικό ποσό. ας πάρουμε στην περίπτωση μας τα 5 ευρώ. έστω ότι εσύ δίνεις τον κωδικό για να αγοράσεις το bundle που κοστίζει 3.60 ευρώ τότε έχεις ένα υπόλοιπο της τάξης των 1.40 ευρώ. πιστεύω ότι αυτά τα 1.40 ευρώ δεν χάνονται αλλά μπορείς στην επόμενη αγορά σου να δώσεις πάλι τον ίδιο κωδικό και να επωφεληθείς από αυτό το υπόλοιπο που σου είχε μείνει...
SOADNICK Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 ΝΟΜΙΖΩ ότι δεν ισχύει αυτό που λες. αν δεν κάνω λάθος, κάθε paysafe έχει έναν μοναδικό κωδικό στον οποίο αντιστοιχεί ένα αρχικό ποσό. ας πάρουμε στην περίπτωση μας τα 5 ευρώ. έστω ότι εσύ δίνεις τον κωδικό για να αγοράσεις το bundle που κοστίζει 3.60 ευρώ τότε έχεις ένα υπόλοιπο της τάξης των 1.40 ευρώ. πιστεύω ότι αυτά τα 1.40 ευρώ δεν χάνονται αλλά μπορείς στην επόμενη αγορά σου να δώσεις πάλι τον ίδιο κωδικό και να επωφεληθείς από αυτό το υπόλοιπο που σου είχε μείνει... Ναι ισχυει αυτο, απλα, αυτο που λεω ειναι να κρατησει το HB αυτα τα 1.40. Αnyway, το τσιμπησα και γω το bundle και γαμω τις προσφορες για κατι παραπανω απο 3,60ε. Αλλα πιστευω, οτι αυτο το topic πρεπει να γινεται lock για μια βδομαδα, καθε 2η βδομαδα, ωστε να μην γεμιζουμε games που ποτε δεν παιζουμε. Μια βδομαδα ανοικτο, μια κλειστο, κ.ο.κ.
naruto14 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Αλλα πιστευω, οτι αυτο το topic πρεπει να γινεται lock για μια βδομαδα, καθε 2η βδομαδα, ωστε να μην γεμιζουμε games που ποτε δεν παιζουμε. Μια βδομαδα ανοικτο, μια κλειστο, κ.ο.κ. Δεν πειράζει, έτσι και αλλιώς bundles όπως αυτά του humble δεν πρέπει να χάνονται.
SPANK Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Παιδιά το κλειδί για το dead space 3 απο το πρόσφατο humble βλέπω ειναι μονο για origin ... υπάρχει τρόπος να το δουλέψουμε με καποιο τρόπο και στο steam ?
chill Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Παιδιά το κλειδί για το dead space 3 απο το πρόσφατο humble βλέπω ειναι μονο για origin ... υπάρχει τρόπος να το δουλέψουμε με καποιο τρόπο και στο steam ? Το dead space 3 δεν υπάρχει ΚΑΝ στα διαθέσιμα παιχνίδια του steam
SPANK Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Το dead space 3 δεν υπάρχει ΚΑΝ στα διαθέσιμα παιχνίδια του steam Όντως εχεις δίκιο ευχαριστώ
Mourloz Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Για όποιον δεν το έχει μάθει ακόμα. Στο https://www.humblebundle.com/ μπορείς να αγοράσεις με 4.82$, που θα πάνε σε φιλανθρωπίες, τα εξής παιχνίδια για το Origin: Dead Space Dead Space 3 Burnout Paradise: The unlimited Box Mirror's Edge Crysis 2 Maximum Edition Medal of Honor Batllefield 3 The Sims 3 + Starter Pack Όσο και αν μισούμε το Οrigin είναι πολύ καλή προσφορά.
johnnyman Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 υπαρχει ηδη το θεμα φιλε μου!! http://www.insomnia.gr/topic/495938-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%B1-pc-dead-space-3-crysis-2-maximum-edition-burnout-paradise-the-ultimate-box-medal-of-honor-mirrors-edge-%CE%B1%CF%80%CF%8C-1%E2%82%AC/
SOADNICK Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Για όποιον δεν το έχει μάθει ακόμα. Στο https://www.humblebundle.com/ μπορείς να αγοράσεις με 4.82$, που θα πάνε σε φιλανθρωπίες, τα εξής παιχνίδια για το Origin: Dead Space + STEAM Dead Space 3 Burnout Paradise: The unlimited Box + STEAM Mirror's Edge + STEAM Crysis 2 Maximum Edition + STEAM Medal of Honor + STEAM Batllefield 3 The Sims 3 + Starter Pack Όσο και αν μισούμε το Οrigin είναι πολύ καλή προσφορά. Fixed* 1
SPANK Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Παιδιά να ρωτήσω κατι αν και ειναι λιγο άκυρο με τις προσφορές αλλα να μην ανοίγω καινούργιο θέμα, το medal of honor το ειχα αγοράσει original πριν ασχοληθώ με το steam κτλπ οποτε και εχω ξεχωριστό κατάλογο για το συγκεκριμένο παιχνίδι , αργότερα το βάλανε και στο steam (γιατι τοτε νομιζω δεν το ειχαν καν) αλλα τωρα που πήγα να ενεργοποιήσω το key φυσικά και δεν το περνάει στο steam. Υπάρχει τρόπος να το ενσωματώσω κανονικα μεσα στο steam ? αλλα οχι απλα να το βάλω σαν ξεχωριστώ παιχνίδι απο αλλο φάκελο αλλα να ειναι connected κανονικά οπως και τα αλλα
SOADNICK Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Παιδιά να ρωτήσω κατι αν και ειναι λιγο άκυρο με τις προσφορές αλλα να μην ανοίγω καινούργιο θέμα, το medal of honor το ειχα αγοράσει original πριν ασχοληθώ με το steam κτλπ οποτε και εχω ξεχωριστό κατάλογο για το συγκεκριμένο παιχνίδι , αργότερα το βάλανε και στο steam (γιατι τοτε νομιζω δεν το ειχαν καν) αλλα τωρα που πήγα να ενεργοποιήσω το key φυσικά και δεν το περνάει στο steam. Υπάρχει τρόπος να το ενσωματώσω κανονικα μεσα στο steam ? αλλα οχι απλα να το βάλω σαν ξεχωριστώ παιχνίδι απο αλλο φάκελο αλλα να ειναι connected κανονικά οπως και τα αλλα Εννοεις, το ΜοΗ (που απ΄τι καταλαβα εχεις retail) να το περασεις στο steam library ως steam game χρησιμοποιοντας το κλειδι στη θηκη του παιχνιδιου? Αν ναι, δε γινεται.
SPANK Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Εννοεις, το ΜοΗ (που απ΄τι καταλαβα εχεις retail) να το περασεις στο steam library ως steam game χρησιμοποιοντας το κλειδι στη θηκη του παιχνιδιου? Αν ναι, δε γινεται. Αυτο λεω ναι ... και εγω αυτο φαντάστηκα οτι αφου το εχω ηδη ενεργοποιήσει ... τωρα δεν ξέρω μηπως αν μιλήσω με την steam βγει άκρη , δεν με καίει κιολας απλα ελεγα μηπως μπορούσα να το ειχα μεσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις