Προς το περιεχόμενο

Προσφορές παιχνιδιών v1

newlynx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν πήρες το bundle την πρώτη βδομάδα που βγήκε (που το έκανες) τα παίρνεις όλα ανεξαρτήτος αν πέρασες το BTA αν δεν κάνω λάθος.

Αυτο ισχύει....

αλλα αν το πηρες απλα σαν gift (δεν εχει συνδεθει με καποιο email) και το ενεργοποιήσεις μετα την εμφανιση όλων των παιχνιδιών?

Αυτην την απορια την εχω ακομη....

θα το τσεκαρω προσωπικα αυτη την φορά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο προηγούμενο bundle που πήρα όταν μπήκε το bonus μου εμφανίστηκε έξτρα επιλογή στην σελίδα με τα άλλα κλειδιά οπότε και στο gift αν μπεις στο url που σου ήρθε θα φαίνεται και ακόμη μία επιλογή για κλειδί για τα bonus παιχνίδια!

μπορει καποιος να αγορασει για εμενα την προσφορα του humble bundle και να τον πληρωσω με paysafe? γιατι πιστωτικη ή paypal δεν παιζει... αν μπορει καποιος να βοηθησει πραγματικα ας μου στειλει pm

• Like 1

Παντως εχω μια απορια: Μπορεις να κανεις ενεργοποιηση και στο Steam και στο Origin το ιδιο game? Η μονο ενα απο τα δυο?

Φαντάζομαι και στα 2. Από τη στιγμή που σου δίνει κλειδιά και για τα 2. Αν το ενεργοποίησεις στο steam account σου δεν βλέπω τρόπο να μπορεί η EA να το ξέρει αυτό εκτός και αν χρησιμοποιείς το ίδιο Mail και στις 2 υπηρεσίες και αν origin και steam τα έχουν "κάνει πλακάκια" μεταξύ τους και στέλνουν στοιχεία των χρηστών τους.

Υ.Γ. Undeadcharisss άσε τον Luffy ήσυχο είναι δικό μου avatar  :P

• Like 1

... εκτός και αν χρησιμοποιείς το ίδιο Mail και στις 2 υπηρεσίες και αν origin και steam τα έχουν "κάνει πλακάκια" μεταξύ τους και στέλνουν στοιχεία των χρηστών τους.

...

Χρησιμοποιώ το ίδιο e-mail και στις δύο υπηρεσίες κι όταν ενεργοποιώ παιχνίδι στο steam εμφανίζεται και στο origin.

Φαντάζομαι και στα 2. Από τη στιγμή που σου δίνει κλειδιά και για τα 2. Αν το ενεργοποίησεις στο steam account σου δεν βλέπω τρόπο να μπορεί η EA να το ξέρει αυτό εκτός και αν χρησιμοποιείς το ίδιο Mail και στις 2 υπηρεσίες και αν origin και steam τα έχουν "κάνει πλακάκια" μεταξύ τους και στέλνουν στοιχεία των χρηστών τους.

Υ.Γ. Undeadcharisss άσε τον Luffy ήσυχο είναι δικό μου avatar  :P

Αποκλείεται ρε συ. Τότε θα σου έδινε την επιλογή να διαλέξεις ένα από τα 2 keys. Δεν θα σου έδινε έτσι απλόχερα και τα 2.

μπορει καποιος να αγορασει για εμενα την προσφορα του humble bundle και να τον πληρωσω με paysafe? γιατι πιστωτικη ή paypal δεν παιζει... αν μπορει καποιος να βοηθησει πραγματικα ας μου στειλει pm

Μια απ τα ιδια και γω... βασικα, εγω μπορω εκτος απο paysafe να δωσω και καρτα κινητου (cosmoκαρτα κτλπ) ΡΜ me plss

Χρησιμοποιώ το ίδιο e-mail και στις δύο υπηρεσίες κι όταν ενεργοποιώ παιχνίδι στο steam εμφανίζεται και στο origin.

Ούπς τώρα τρομοκρατήθηκα. κλειδί του steam, ενεργοποιεί το game και σε άλλη υπηρεσία. WTF 

Εγώ πάντως όσα παιχνίδια ήταν steam-origin τα ενεργoπoίησα μόνο στο steam, ενώ τα αποκλειστικά origin στην ανάλογη υπηρεσία. Κανένα παιχνίδι, πχ dead space 1 δεν εμφανίστηκε στη λίστα στο origin

δεν ειναι και τοσο τρομακτικο :)

πχ το dead space 2 -ανεξαρτητως που αγοραστηκε- απαιτει ingame  login με email σε ea account   

αν το ιδιο email  υπαρχει στο origin τοτε στο προσθετει αυτοματα

για την ακριβεια και origin να μην εχεις σου δημιουργουν αυτοι με τα στοιχεια που τους εδωσες και σου πετανε το dead space 2 μεσα

κατα τα αλλα το steam με τo origin φυσικα καμια επαφη, καθοτι ανταγωνιστες

δεν υπαρχει σωτηρια φιλε μου

Για καποιο λογο, λιγες υπηρεσιες χρησιμοποιουν paysafe, παρολο που ειναι ευχρηστος και ευκολος σαν τροπος πληρωμης

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...