kamui Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Αν πήρες το bundle την πρώτη βδομάδα που βγήκε (που το έκανες) τα παίρνεις όλα ανεξαρτήτος αν πέρασες το BTA αν δεν κάνω λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Α ωραία τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krokos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Αν πήρες το bundle την πρώτη βδομάδα που βγήκε (που το έκανες) τα παίρνεις όλα ανεξαρτήτος αν πέρασες το BTA αν δεν κάνω λάθος. Αυτο ισχύει.... αλλα αν το πηρες απλα σαν gift (δεν εχει συνδεθει με καποιο email) και το ενεργοποιήσεις μετα την εμφανιση όλων των παιχνιδιών? Αυτην την απορια την εχω ακομη.... θα το τσεκαρω προσωπικα αυτη την φορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Στο προηγούμενο bundle που πήρα όταν μπήκε το bonus μου εμφανίστηκε έξτρα επιλογή στην σελίδα με τα άλλα κλειδιά οπότε και στο gift αν μπεις στο url που σου ήρθε θα φαίνεται και ακόμη μία επιλογή για κλειδί για τα bonus παιχνίδια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gega Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Παντως εχω μια απορια: Μπορεις να κανεις ενεργοποιηση και στο Steam και στο Origin το ιδιο game? Η μονο ενα απο τα δυο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
undeadcharisss Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 μπορει καποιος να αγορασει για εμενα την προσφορα του humble bundle και να τον πληρωσω με paysafe? γιατι πιστωτικη ή paypal δεν παιζει... αν μπορει καποιος να βοηθησει πραγματικα ας μου στειλει pm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Παντως εχω μια απορια: Μπορεις να κανεις ενεργοποιηση και στο Steam και στο Origin το ιδιο game? Η μονο ενα απο τα δυο? Φαντάζομαι και στα 2. Από τη στιγμή που σου δίνει κλειδιά και για τα 2. Αν το ενεργοποίησεις στο steam account σου δεν βλέπω τρόπο να μπορεί η EA να το ξέρει αυτό εκτός και αν χρησιμοποιείς το ίδιο Mail και στις 2 υπηρεσίες και αν origin και steam τα έχουν "κάνει πλακάκια" μεταξύ τους και στέλνουν στοιχεία των χρηστών τους. Υ.Γ. Undeadcharisss άσε τον Luffy ήσυχο είναι δικό μου avatar 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
undeadcharisss Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Απο το 2003 ειναι ο αγαπημενος μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hawkpilot Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 ... εκτός και αν χρησιμοποιείς το ίδιο Mail και στις 2 υπηρεσίες και αν origin και steam τα έχουν "κάνει πλακάκια" μεταξύ τους και στέλνουν στοιχεία των χρηστών τους. ... Χρησιμοποιώ το ίδιο e-mail και στις δύο υπηρεσίες κι όταν ενεργοποιώ παιχνίδι στο steam εμφανίζεται και στο origin. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Φαντάζομαι και στα 2. Από τη στιγμή που σου δίνει κλειδιά και για τα 2. Αν το ενεργοποίησεις στο steam account σου δεν βλέπω τρόπο να μπορεί η EA να το ξέρει αυτό εκτός και αν χρησιμοποιείς το ίδιο Mail και στις 2 υπηρεσίες και αν origin και steam τα έχουν "κάνει πλακάκια" μεταξύ τους και στέλνουν στοιχεία των χρηστών τους. Υ.Γ. Undeadcharisss άσε τον Luffy ήσυχο είναι δικό μου avatar Αποκλείεται ρε συ. Τότε θα σου έδινε την επιλογή να διαλέξεις ένα από τα 2 keys. Δεν θα σου έδινε έτσι απλόχερα και τα 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 μπορει καποιος να αγορασει για εμενα την προσφορα του humble bundle και να τον πληρωσω με paysafe? γιατι πιστωτικη ή paypal δεν παιζει... αν μπορει καποιος να βοηθησει πραγματικα ας μου στειλει pm Μια απ τα ιδια και γω... βασικα, εγω μπορω εκτος απο paysafe να δωσω και καρτα κινητου (cosmoκαρτα κτλπ) ΡΜ me plss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Χρησιμοποιώ το ίδιο e-mail και στις δύο υπηρεσίες κι όταν ενεργοποιώ παιχνίδι στο steam εμφανίζεται και στο origin. Ούπς τώρα τρομοκρατήθηκα. κλειδί του steam, ενεργοποιεί το game και σε άλλη υπηρεσία. WTF Εγώ πάντως όσα παιχνίδια ήταν steam-origin τα ενεργoπoίησα μόνο στο steam, ενώ τα αποκλειστικά origin στην ανάλογη υπηρεσία. Κανένα παιχνίδι, πχ dead space 1 δεν εμφανίστηκε στη λίστα στο origin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 δεν ειναι και τοσο τρομακτικο πχ το dead space 2 -ανεξαρτητως που αγοραστηκε- απαιτει ingame login με email σε ea account αν το ιδιο email υπαρχει στο origin τοτε στο προσθετει αυτοματα για την ακριβεια και origin να μην εχεις σου δημιουργουν αυτοι με τα στοιχεια που τους εδωσες και σου πετανε το dead space 2 μεσα κατα τα αλλα το steam με τo origin φυσικα καμια επαφη, καθοτι ανταγωνιστες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
undeadcharisss Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Μια απ τα ιδια και γω... βασικα, εγω μπορω εκτος απο paysafe να δωσω και καρτα κινητου (cosmoκαρτα κτλπ) ΡΜ me plss δεν υπαρχει σωτηρια φιλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 δεν υπαρχει σωτηρια φιλε μου Για καποιο λογο, λιγες υπηρεσιες χρησιμοποιουν paysafe, παρολο που ειναι ευχρηστος και ευκολος σαν τροπος πληρωμης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις