samniotis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Ξεχωριστά στα βγάζει,σε 2 ταμπλέτες, 1 για το steam και 1 για το origin. Ξέρει κανείς τι ακριβώς παίζει με το origin? Μόλις τώρα μιλούσα με ένα φιλαράκι και μου έλεγε διάφορα τρελά ότι σου σκαναρει όλο το σκληρό και ότι αρχεία έχεις μέσα έχει το δικαίωμα να τα στείλει στην ΕΑ - το αναφέρει λέει και στους όρους του προγράμματος... Αποστολή από το LG-P880 με τη χρήση Insomnia App
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 ευχαριστώ τότε!! τσεπώθηκε! Ξεχωριστά στα βγάζει,σε 2 ταμπλέτες, 1 για το steam και 1 για το origin.Ξέρει κανείς τι ακριβώς παίζει με το origin?Μόλις τώρα μιλούσα με ένα φιλαράκι και μου έλεγε διάφορα τρελά ότι σου σκαναρει όλο το σκληρό και ότι αρχεία έχεις μέσα έχει το δικαίωμα να τα στείλει στην ΕΑ - το αναφέρει λέει και στους όρους του προγράμματος...Αποστολή από το LG-P880 με τη χρήση Insomnia App ήμαρτον παιδιά..ΛΕΣ και τα υπόλοιπα που κάνετε στο ιντερνετ μένουν κρυφά!last year! http://tos.ea.com/legalapp/eula/US/en/ORIGIN/
gavros10 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Με τον χαμο που εχει γινει απο εχθες απο το Bundle αντι να περιμενω μεχρι την αλλη εβδομαδα να τα παρω, λεω να τα παρω τωρα μπας και αλλαξουν γνωμη και ανεβασουν την τιμη
LRoi Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Κι αν αλλάξουν γνώμη και κατεβάσουν την τιμή? Εγώ φοβάμαι μήπως τελειώσουν τα κλειδιά...
squall50000 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Με τον χαμο που εχει γινει απο εχθες απο το Bundle αντι να περιμενω μεχρι την αλλη εβδομαδα να τα παρω, λεω να τα παρω τωρα μπας και αλλαξουν γνωμη και ανεβασουν την τιμηΜα, why wait?
samniotis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 ευχαριστώ τότε!! τσεπώθηκε! ήμαρτον παιδιά..ΛΕΣ και τα υπόλοιπα που κάνετε στο ιντερνετ μένουν κρυφά!last year! http://tos.ea.com/legalapp/eula/US/en/ORIGIN/ Μην μου πεις ότι στο πισι δεν έχεις ούτε ένα πρόγραμμα, ούτε ένα παιχνίδι από τόν θείο...Και εκτός αυτού δεν νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο να μπορούν να ελέγχουν ότι σελίδα βλέπεις, ότι κωδικό βάζεις και ότι κίνηση κανείς στο πισι σου....Τί στο καλό, στην Κίνα είμαστε?
SPANK Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Προσπάθησα να αντισταθώ αλλα δεν τα κατάφερα και το τσίμπησα
LRoi Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Έδωσα 11,50 δολάρια τελικά και το πήρα. Τα αξίζουν και με το παραπάνω για το σκοπό τους 1
Silverage Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Το πήρα και εγώ.Μόνο στο human rights δεν έδωσα τίποτα γιατί το θεωρώ άχρηστο.
LRoi Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Εγώ δεν το θεωρώ άχρηστο, αλλά σίγουρα λιγότερο αναγκαίο από τα άλλα και έδωσα τα λιγότερα εκεί. Τα περισσότερα τα έδωσα σε Watsi και σε American Cancer Society
Silverage Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Εγώ τα μοίρασα ίσα σε όλα γιατί και ο ερυθρός σταυρός κάνει σημαντικό έργο.Το watsi δεν το ήξερα καν και δεν ήξερα οτι ασχολείται με φάρμακα.Μάθαμε και κάτι..Αλλά το human rights απο εμένα the poul.Δεν βλέπω να κάνει τίποτα.
marios_geo Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Στο amazon έχει τα Street Fighter IV $5 Super Street Fighter IV: Arcade Edition $7
Silverage Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δεν παίζει κάνα κουπονάκι;Με φάγαν τα humble bundle.
Avatar_GR Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Το πήρα και εγώ.Μόνο στο human rights δεν έδωσα τίποτα γιατί το θεωρώ άχρηστο. Άμα σε πιάσουν οι Αμερικάνοι για κατάσκοπο και σε πάνε στις φυλακές του Γκουαντάναμο, να δω μετά τι άποψη θα έχεις για τα human rights.... 2
Silverage Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Ε σιγά με τις πρεσβείες θα λυθεί. Λοιπόν για κουπόνι τίποτα; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις