Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρέπει να έχει κάνει τις περισσότερες πωλήσεις/ χρονικό διάστημα στην ιστορία του humble bundle με 73.000 πωλήσεις σε 60 λεπτά. Θα σπάσουν κάθε ρεκόρ οι τύποι και δικαιωματικά.

Και ξαναβάζω την προσφορά για όποιον δεν την πήρε ακόμη χαμπάρι: https://www.humblebundle.com/#contribute

• Like 1
Δημοσ.

και ολο πεφτει ο μεσος ορος.....ενδιαφερον

εεε μα ο κόσμος παίρνει ότι είναι για steam. Τα μόνο origin δε του γεμίζουν το μάτι

Δημοσ.

Αυτό το origin παίζει να είναι πιο άθλια υπηρεσία και από το GMWL. Κάθομαι μια ώρα να εξαργυρώσω τους κωδικούς και μέχρι στιγμήες έχω καταφέρει να βάλω μόνο έναν!!! Ατελείωτο Loading κάθε φορά...

Όποιος θέλει ας ρίξει και ένα add σε αυτήν την υπηρεσία... LordKisuke το ID μου.

Δημοσ.

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ! Παραμονη 15αυγουστου κιολας. ΘΑΥΜΑ

Δεν το περιμενα αυτο. Ενα θαυμασιο Bundle την επομενη μερα απο το καλυτερο bundle μετα απο καιρο

Δεν με πειραζει που ειναι για origin, το dead space 3 δεν με ενοχλει καθολου.

• Like 2
Δημοσ.

Να ρωτήσω αυτή τη στιγμή έχει 4.54$ για να τα πάρεις όλα, αν εγώ  δώσω 5$ και όταν προστεθούν τα άλλα game πάει στα 5.5$,  6$ ή γενικά πάνω από αυτό που έδωσα εγώ θα πάρω και πάλι τα extra games?

Δημοσ.

Να ρωτήσω αυτή τη στιγμή έχει 4.54$ για να τα πάρεις όλα, αν εγώ  δώσω 5$ και όταν προστεθούν τα άλλα game πάει στα 5.5$,  6$ ή γενικά πάνω από αυτό που έδωσα εγώ θα πάρω και πάλι τα extra games?

Ναι.

Εγώ ακόμα να πιστέψω πως με κοντά 4 ευρώ παίρνεις αυτά τα παιχνίδια...  :huh:

• Like 1
Δημοσ.

ε ενταξει μονο το ds3 εχει το origin. ρε τι bundle ειναι αυτοο??? καποιος ελεγε για ροκσταρ...βλεπω κατα σεπτεμβριο μερια να γινεται..

Δημοσ.

ε ενταξει μονο το ds3 εχει το origin. ρε τι bundle ειναι αυτοο??? καποιος ελεγε για ροκσταρ...βλεπω κατα σεπτεμβριο μερια να γινεται..

DS3, BF3, Sims 3... όλα τα 3αρια :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...