Προς το περιεχόμενο

Προσφορές παιχνιδιών v1

newlynx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οσο αφορά το darksouls το εχω πάρει και εγώ αλλα απογοητεύτηκα απο την χειρισμό το port απο την κονσόλα ειναι λιγο fail οσο αφορά τον χειρισμό

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οσο αφορά το darksouls το εχω πάρει και εγώ αλλα απογοητεύτηκα απο την χειρισμό το port απο την κονσόλα ειναι λιγο fail οσο αφορά τον χειρισμό

Χειρισμό με χειριστήριο ή πληκτρολόγιο ποντίκι?

Χειρισμό με χειριστήριο ή πληκτρολόγιο ποντίκι?

Και με τα 2 ειναι χάλια τουλάχιστον εμένα δεν με βολεύει καθόλου αλλα αν ψάξεις λιγο στο internet θα δεις οτι τα ίδια λενε και αλλοι , τωρα ειναι ανάλογα ετσι εσενα μπορεί να σε βολεύει

και πως παρακαμπτουμε το " This title is available for purchase in United Kingdom. " ?

Νομίζω για να ήταν region locked θα έπρεπε να λέει:

This title is available for purchase only in United Kingdom

Ωστόσο δεν το έχω αγοράσει οπότε δεν μπορώ να ξέρω με σιγουριά.

και πως παρακαμπτουμε το " This title is available for purchase in United Kingdom. " ?

δεν μπορεις (τουλαχιστον με νομιμα μεσα)...

αυτο που αγορασε ο squall ηταν αλλη εκδοση..για ολη την ευρωπη (βγαζει κατα καιρους και τετοιες το gamefly)

edit: Δεν λεω οτι το game ειναι region locked..αλλα οτι το μαγαζι σε κοβει αν δεν εισαι απο UK, ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ..

Μετα απο μια εβδομαδα μπορει να βγαλει την ιδια εκδοση skyrim απλα για την υπολοιπη ευρώπη...

Δυστυχώς παρά το γεγονός ότι το sale της Bethesda στο Gamefly είναι εξαιρετικό και το κουπόνι το κάνει ακόμη πιο καλό δεν είναι διαθέσιμο κανένα παιχνίδι (για αγορά) εκτός UK.... Φυσικά γκουχ, γκουχ VPN κ.λπ μπορούν να λύσουν το πρόβλημα αλλά μετά αρχίζουμε και κινούμαστε στη γνωστή γκρι ζώνη της νομιμότητας.

Εγώ προτείνω να τσεκάρεις εδώ την Παρασκευή (09/08).

Θα βρεις λογικά την ίδια τιμή με το Gamefly χωρίς βέβαια το -20% από το εκπτωτικό κουπόνι.

Και με τα 2 ειναι χάλια τουλάχιστον εμένα δεν με βολεύει καθόλου αλλα αν ψάξεις λιγο στο internet θα δεις οτι τα ίδια λενε και αλλοι , τωρα ειναι ανάλογα ετσι εσενα μπορεί να σε βολεύει

Κατι τετοια ειχα διαβασει και δεν το αγορασα στις καλοκαιρινες προσφορες για PC.

Γλυκαθηκα ομως απο τα γενικοτερα καλα λογια για το παιχνιδι και το παρηγγειλα για xbox (~16 λιρες) αλλα ειναι out of stock, ακομη αναμενεται...

Gamefly

The Elder Scrolls V: Skyrim 9,99 pounds

http://www.gamefly.co.uk/Download-The-Elder-Scrolls-V-Skyrim/5002231#axzz2D2J6YbXu

Και με τον κωδικό NOV20OFFUK -20%= 8 POUNDS!!!

Για Steam!

8 Pounds = 10E

Τότε το είχα πάρει κανονικότατα (χωρίς you know what), και αρκετοί άλλοι. Δέν ήταν μόνο για UK.

Φυσικά γκουχ, γκουχ VPN κ.λπ μπορούν να λύσουν το πρόβλημα αλλά μετά αρχίζουμε και κινούμαστε στη γνωστή γκρι ζώνη της νομιμότητας.

Πάλι τα ίδια?????? OMG.

Και για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όποιος δεν το έχει πάρει μέχρι τώρα προτείνω να περιμένει να πέσει η Legendary Edition, με τα DLC, πλέον

Τότε το είχα πάρει κανονικότατα, και αρκετοί άλλοι. Δέν ήταν μόνο για UK.

Πάλι τα ίδια?????? OMG.

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς για πάλι τα ίδια και λοιπά. Αν θες να αγοράσεις αυτή τη στιγμή από το Gamefly, μπορείς να το κάνεις με VPN, γιατί τα παιχνίδια της Bethesda είναι Region Free απλά το Gamefly σε κοβεί λόγω IP στην αγορά. Προσωπικά όπως έχω πει πολλές φορές, δεν προτείνω τέτοιες λύσεις αλλά ο καθένας έχει δικαίωμα να πράξει όπως θέλει. Μιλάμε για το συγκεκριμένο sale (που είναι UK exclusive) και όχι γενικώς για το Gamefly που μια χαρά αγοράζεις υπό φυσιολογικές συνθήκες.

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς για πάλι τα ίδια και λοιπά. Αν θες να αγοράσεις αυτή τη στιγμή από το Gamefly, μπορείς να το κάνεις με VPN, γιατί τα παιχνίδια της Bethesda είναι Region Free* απλά το Gamefly σε κοβεί λόγω IP στην αγορά. Προσωπικά όπως έχω πει πολλές φορές, δεν προτείνω τέτοιες λύσεις αλλά ο καθένας έχει δικαίωμα να πράξει όπως θέλει. Μιλάμε για το συγκεκριμένο sale (που είναι UK exclusive) και όχι γενικώς για το Gamefly που μια χαρά αγοράζεις υπό φυσιολογικές συνθήκες.

Όποτε αναφέρει κάποιος αυτα τα 3 γράμματα κολλητά γινεται χαμός. Τα υπόλοιπα που γράφεις τα γνωρίζω, γιατί όπως είδες το αγόρασα κανονικά απο το gamefly πρίν απο 10 μήνες. *(region free εκτός απο Ρωσία και χώρες ΚΑΚ.)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...