Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Άλλη μία γκάφα του GG. Skulls of the Shogun x4 στην τιμή του ενός. Δεν θα κρατήσει για πολύ. Βρείτε άλλους τρεις φίλους και κερδίστε.

Γιατί γκάφα; Στη σελίδα λέει " 75%". Sale δεν είναι;

• Απαντ. 18,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί γκάφα; Στη σελίδα λέει " 75%". Sale δεν είναι;

Μπαα

Και το Saints Row 3 το ειχαν βαλει daily deal στα 2.5e μετα αποφασισαν οτι στα 5 ηταν καλυτερα, υστερα σκεφτηκαν τι καλυτερο? Daily Deal Saints Row 3 στα 20ε, (0% εκπτωση), τελος το ξαναεβαλαν στα 5 ευρω... Ολα αυτα σε περιπου μιση μερα και λιγοτερο, μπορεις να τα δεις καποιες σελιδες πιο πισω, ειχα ανεβασει screenshots.

Δημοσ.

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε στο Steam 29/07 και θεωρείς ότι έχει λογική το 4 pack να είναι σε τιμή 75% κάτω 4 μέρες μετά;

Σόρρυ άλλα νομίζω ότι για μία ακόμη φορά κάποιος την έκανε εκεί στο GG.

• Moderators
Δημοσ.

Το διόρθωσαν σε 25%.

Θα έλεγα "γιατί όχι;" μια και το παιχνίδι έχει ήδη μερικούς μήνες που κυκλοφόρησε (ως Windows 8 exclusive όσον αφορά το PC -ελεος- και έπρεπε/πρέπει να ξεπλύνει την ντροπή :P)

Δημοσ.

Τα King's Bounty είναι καταπληκτικά, αρκεί να μήν παίζετε σε TV.

Tα Fonts είναι τόσο μικρά, που κάνουν το παιχνίδι μαρτύριο.

Ακόμα και σε μόνιτορ να παίζεις, τα fonts είναι κουραστικά μικρά.

• Like 1
Δημοσ.

Ridge Racer Driftopia, από χθες είναι διαθέσιμο σε δωρεάν closed beta.

Κάνετε register εδώ http://www.ridgeracerdriftopia.com/en/ και θα λάβετε ένα steam key στο email σας!

Επίσης, ότι αγορές κάνετε μέσα στο παιχνίδι είναι δωρεάν για όσο διαρκεί το closed beta.

The game related store content will be free and no credits are taken from your Steam wallet during the closed Beta

Μπορεί να καθυστερήσετε να λάβετε το key, εμένα μου το έστειλαν μετά από 5 ώρες :)

• Like 1
Δημοσ.

Παιδες γνωριζει κανεις που μπορω να βρω στο ιντερνετ το πιο φθηνο DARK SOULS:Prepare to die edition για pc,για steam?? Να ειναι απο εμπιστο Site. Ευχαριστω

Δημοσ.

Παιδες γνωριζει κανεις που μπορω να βρω στο ιντερνετ το πιο φθηνο DARK SOULS:Prepare to die edition για pc,για steam?? Να ειναι απο εμπιστο Site. Ευχαριστω

http://www.go2arena.com/dark-souls-1.html

Μπορεις να παρεις το cd-key απο εδω με 9e και να το κανεις activate στο steam. Καποιοι δεν θεωρουν εμπιστα αυτου του τυπου τα site αλλα εγω πρωσοπικα δεν ειχα ποτε προβλημα και εχω παρει 4-5 παιχνιδια

• Like 1
Δημοσ.

για 12.8 ευρο ειναι πολύ καλη προσφορα...(νομιζω η καλυτερη σε αυτην την τιμη για ΟΛΑ τα max payne)

δεν κανει 12.8...

κανει με τον κωδικο GMG20-4B9NY-L4FEN

thanks

no prob

XAXAXAXA ΘΕΟΣ τρομερά spoilers!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...