Προς το περιεχόμενο

Προσφορές παιχνιδιών v1

newlynx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Με χαλάει και εμένα που δίνει ένα κλειδί για όλο το bundle. είχα ήδη το Saints Row (από THQ bundle) και τώρα πήγε άχρηστο ενώ θα μπορούσα να το κάνω δώρο σε ένα φίλο. Το ίδιο θα γίνει και με το METRO2033 αν το δώσουν σε αυτή τη μορφή... Κρίμα δεν είναι?

(εγώ ήμουν πιο ανοιχτοχέρης από τον Silverage... τους έδωσα 5$... :-D ).

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα!..έχω ήδη στο Library μου saints row 2+3 καθώς και metro 2033... αξίζει να το τιμήσω το bundle;

Αν δώσεις $1 θα πάρεις το Risen 2 και το Sacred. Αν δώσεις και κάτι παραπάνω θα πάρεις και το dead island και τα dlc του SR3. Εγώ που έχω παίξει και το Risen 2 και το Dead Island, πιστεύω οτι για τη συγκεκριμένη τιμή αξίζουν πολύ.

Με χαλάει και εμένα που δίνει ένα κλειδί για όλο το bundle. είχα ήδη το Saints Row (από THQ bundle) και τώρα πήγε άχρηστο ενώ θα μπορούσα να το κάνω δώρο σε ένα φίλο. Το ίδιο θα γίνει και με το METRO2033 αν το δώσουν σε αυτή τη μορφή... Κρίμα δεν είναι?

(εγώ ήμουν πιο ανοιχτοχέρης από τον Silverage... τους έδωσα 5$... :-D ).

Μα αυτό προσπαθούν να αποφύγουν! Τις συνεταιρικές αγορές bundles.

να πω και ενα tip για το humble budle που δεχεται bitcoins.οσοι εχουν τουμπανη amd καρτα (πχ 7970/7950)μπορουν να την αφηνουν που και που το βραδι οταν κοιμονται να κανει Mining οποτε βγαζει bc και πληρωνει απο μονη της bundles (εστω και αν ειναι αρκετα φτηνα--η αισθηση μετραει) και γεμιζει η συλλογη με παιχνιδια  B)

• Like 2

Μα αυτό προσπαθούν να αποφύγουν! Τις συνεταιρικές αγορές bundles.

Δεν αντιλέγω φίλε squall50000. Δικαίωμά τους να μπλοκάρουν τις συνεταιρικές αγορές και καλά κάνουν ως εταιρία. Απλά θα μπορούσαν να έχουν μια δικλείδα έτσι ώστε, όταν κάποιος αγοράζει ένα bundle και έχει ήδη κάποιο από τα παιχνίδια του bundle ενεργοποιημένο, είτε να του δίνει ένα έξτρα κλειδί για το συγκεκριμένο ή εναλλακτικά (αν φοβούνται το παραεμπόριο) να του δίνει κάποιο άλλο bonus (πχ μια κάρτα, που είναι και της μόδας).  Anyway, δεν είναι τόσο μεγάλο ζήτημα, αν σε κάποιον δεν αρέσει η συγκεκριμένη τακτική απλά δεν αγοράζει...

Βασικά καλά κάνουν. Είναι τόσο μικρό το ποσό που και για 1 ή 2 games να το θες πάλι κερδισμένος βγαίνεις και πληρώνεις λίγα λεφτά. Είναι πολύ γυφτιά τώρα για 4 ευρώ να πάρεις το bundle για να δώσεις στο φίλο σου με 0.40 ή 0.50 λεπτά ένα game. Ας το πάρει και αυτός, άλλωστε κάποια από τα φράγκα για καλό σκοπό πάνε.

Αν κάτι είναι λίγο σπαστικό νομίζω είναι η επανάληψη μερικών games όπως SR3 και το χiλιοδωσμένο Metro 2033 αργότερα ως bonus.

• Like 6

Βασικά καλά κάνουν. Είναι τόσο μικρό το ποσό που και για 1 ή 2 games να το θες πάλι κερδισμένος βγαίνεις και πληρώνεις λίγα λεφτά. Είναι πολύ γυφτιά τώρα για 4 ευρώ να πάρεις το bundle για να δώσεις στο φίλο σου με 0.40 ή 0.50 λεπτά ένα game. Ας το πάρει και αυτός, άλλωστε κάποια από τα φράγκα για καλό σκοπό πάνε.

Αν κάτι είναι λίγο σπαστικό νομίζω είναι η επανάληψη μερικών games όπως SR3 και το χiλιοδωσμένο Metro 2033 αργότερα ως bonus.

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον φίλο ...  :X

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω παλι πηρα rising storm στα 3,5 ευρο..ακουσα καλα λογια και ελπιζω να το βαλω συντομα...

(παρτε το απο "Ελλαδα"..οι ρωσοι το εχουν πιο ακριβα----βεβαια τωρα που τα ξαναβλεπω μπορει να το βρειτε και 2 tf2 keys=3.28 ευρο)

edit : και τα bioshock1+2 παλι σε προσφορα απο amazon.com στα 3.77 ευρο

Επεξ/σία από krokos

Αν πάρω ένα παιχνίδι από μαγαζί με το DVD πως μπορώ μετά να κατέβασω dlc?μπορεις πχ από site με key με ενδιαφέρει με pay safe .βρηκε ένας φίλος το borderlands 2 14.90.απο steam θα γίνεται η θα πρέπει να μεταφέρω το game εκεί?

Αν πάρω ένα παιχνίδι από μαγαζί με το DVD πως μπορώ μετά να κατέβασω dlc?μπορεις πχ από site με key με ενδιαφέρει με pay safe .βρηκε ένας φίλος το borderlands 2 14.90.απο steam θα γίνεται η θα πρέπει να μεταφέρω το game εκεί?

Βάζεις το key του borderlands 2 στο steam, και αντίστοιχα, απο οπου και αν πάρεις key για τα dlc, τα βάζεις πάλι στο steam.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...