Moderators Praetorian Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Για Mortal Kombat τίτλος, είναι πολύ καλό παιχνίδι. Ο χειρισμός είναι κάπως προσανατολισμένος σε controller (υποστηρίζει προφανώς και πληκτρολόγιο/custom keys configuration). Το πιο παράξενο είναι το menu navigation, που για κάποιο λόγο δεν το έκαναν να υποστηρίζει ποντίκι (ένα από τα μειονεκτήματα αρκετών ports, που είχε αρχίσει να περιορίζεται από όσο ξέρω). Τέσπα, έχει την πλάκα του. Για το multiplayer δεν ξέρω, δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ. Υπάρχει topic σχετικό, που το έχει πάρει σχεδόν μονότερμα ο Orokusaki, και ίσως μπορεί να σου πεί/πουν περισσότερα εκεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XPHSTOS_ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Ευχαριστώ Praetorian θα το κοιτάξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Προσωπικά πιστεύω ότι είναι τσιμπημένη τιμή για δυο χρονών τίτλο και ας θυμήθηκε η NetherRealm να τον κυκλοφορήσει τώρα για υπολογιστές. Πάντως σαν τίτλος είναι καλός, τουλάχιστον σε PS3/X360 που το έχω παίξει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Προσωπικά πιστεύω ότι είναι τσιμπημένη τιμή για δυο χρονών τίτλο και ας θυμήθηκε η NetherRealm να τον κυκλοφορήσει τώρα για υπολογιστές. Πάντως σαν τίτλος είναι καλός, τουλάχιστον σε PS3/X360 που το έχω παίξει. Ακριβώς έτσι είναι! Όταν παίσει στα 5 ευρώ θα το πάρω. Λογικά θα παίσει σε κανένα 6μήνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 το απογευμα θα εχω κλειδια απο bioshock infinite και far cry - blood dragon οπιος θελει τραμπα με καποιο αντιστοιχο game , π.μ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Οταν είχε το borderlands 2 και το season pass το steam σε προσφορα το σκεφτόμουν τώρα ειναι αργά και δεν βλέπω να το βρίσκω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Εγώ θα περίμενα την GOTY του Borderlands 2 όταν και όποτε βγει. Έχουν ήδη ανακοινώσει και άλλο DLC και δεν αντέχω άλλο άρμεγμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Το καλύτερο αυτό ειναι αλλα θα υπάρξει goty ?εχει γίνει χαμός με τα dlc.αν και νομίζω ότι κάποιος και με το season pass αν το βρει σε καλη τιμή θα ειναι καλυμμένος .εκτος αν θέλει επιπλέον υλικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squall50000 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 wow http://www.humblebundle.com/ Για $4,45 απλά δεν υπάρχει! Ποιος ξέρει και τι bonus θα βάλουν.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Τι θεότρελο πακέτο είναι αυτό? Οποιοσδήποτε αύριο θα πάω να βάλω λεφτά στην τράπεζα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 μόλις μου ήρθε mail και το τσίμπησα χωρίς 2η σκέψη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Ετσιμπήθη και αυτό... φτου... αν χτυπήσω κεφάλι και ξεχάσω τί είναι Starcraft 2 λες να προλάβω να τα παίξω όλα (και τα 20+ που έχω απείραχτα);;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Σε αυτό θα προστεθούν και άλλα games αργότερα? Πόσο πιο καλό να γίνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fever25 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Ρε παιδιά τί πρέπει να δώσω ώστε να τα πάρω όλα και όσα -αν- προστεθούν αργότερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bilbo1 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 αν το παρεις μεσα στην πρωτη εβδομαδα θα παρεις και αυτα που θα προστεθουν που κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις