Προς το περιεχόμενο

Προσφορές παιχνιδιών v1

newlynx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Για Mortal Kombat τίτλος, είναι πολύ καλό παιχνίδι. Ο χειρισμός είναι κάπως προσανατολισμένος σε controller (υποστηρίζει προφανώς και πληκτρολόγιο/custom keys configuration). Το πιο παράξενο είναι το menu navigation, που για κάποιο λόγο δεν το έκαναν να υποστηρίζει ποντίκι (ένα από τα μειονεκτήματα αρκετών ports, που είχε αρχίσει να περιορίζεται από όσο ξέρω).

Τέσπα, έχει την πλάκα του. Για το multiplayer δεν ξέρω, δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ. Υπάρχει topic σχετικό, που το έχει πάρει σχεδόν μονότερμα ο Orokusaki, και ίσως μπορεί να σου πεί/πουν περισσότερα εκεί.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Προσωπικά πιστεύω ότι είναι τσιμπημένη τιμή για δυο χρονών τίτλο και ας θυμήθηκε η NetherRealm να τον κυκλοφορήσει τώρα για υπολογιστές.

Πάντως σαν τίτλος είναι καλός, τουλάχιστον σε PS3/X360 που το έχω παίξει.

• Like 1

Προσωπικά πιστεύω ότι είναι τσιμπημένη τιμή για δυο χρονών τίτλο και ας θυμήθηκε η NetherRealm να τον κυκλοφορήσει τώρα για υπολογιστές.

Πάντως σαν τίτλος είναι καλός, τουλάχιστον σε PS3/X360 που το έχω παίξει.

Ακριβώς έτσι είναι! Όταν παίσει στα 5 ευρώ θα το πάρω. Λογικά θα παίσει σε κανένα 6μήνο.

Το καλύτερο αυτό ειναι αλλα θα υπάρξει goty ?εχει γίνει χαμός με τα dlc.αν και νομίζω ότι κάποιος και με το season pass αν το βρει σε καλη τιμή θα ειναι καλυμμένος .εκτος αν θέλει επιπλέον υλικό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...