Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε κρατηθηκα. Τελειωσε και για μενα το sale.

Empire Total War, Assassins Creed 2 τελευταιες μου αγορες.

Λοιπον για πειτε, ποσα δωσατε και τι αγορασατε.

Εγω:

Anomaly Warzone Earth

Assassin's Creed 2

Bad Rats

Counter Strike Complete

Deus Ex Human Revolution

Empire Total War

RUSE

Saints Row 3

Test Drive Unlimited 2

Worms Ultimate Mayhem

Εδωσα συνολικα ~26ε.

Ειχα βαλει οριο τα 20, αλλα δεδομενου οτι ο περιπτερας μου εδωσε 10ευρη psc αντι για 5ευρη (ενω πληρωσα 5). Μου εχει μεινει και 1.90, οποτε ξοδεψα 19,10 μια χαρα, εντος budget.

Δημοσ.

Αυτο το Αssassins Creed 2 ...με σκανδαλιζει!

Δε ξερω τι να κανω, το ειχα παλια (απ τον θειο) και το ειχα φτασει 97.5% ξερετε αν το αγορασω τωρα αν μπορω να χρησιμοποιησω το παλιο save? Επισης καποιος που το εχει (original) ας μου στειλει PM θελω να ρωτησω κατι σχετικα με το save.

Το ειχα αυθεντικο και ειχε αυτο το αθλιο drm που ηθελε ολη την ωρα συνδεση στο ιντερνετ. Το αποτελεσμα ηταν να χασω 2 φορες το save, δεν ημουν στην αρχη για να πεις ενταξει, ειχα στειλει ποσα email, αυτοι με γραφανε κανονικα. Το τερματισα παντως στο 100% αν θυμαμαι καλα μετα απο πολλα νευρα. Τοτε δεν ηταν στο steam ουτε στο uplay οποτε τωρα μπορει να εχει γινει πιο ευκολο, να εχουν βγαλει αυτο το drm και να υπαρχει cloud saving

τελευταία αγορά το civ 5 gold edition

Προσπαθω να κλεισω και εγω τις αγορες μου με το base game αλλα δεν το βλεπω μεχρι τωρα. Θα δειξει που θα πανε οι διαπραγματευσεις

Δημοσ.

Το ειχα αυθεντικο και ειχε αυτο το αθλιο drm που ηθελε ολη την ωρα συνδεση στο ιντερνετ. Το αποτελεσμα ηταν να χασω 2 φορες το save, δεν ημουν στην αρχη για να πεις ενταξει, ειχα στειλει ποσα email, αυτοι με γραφανε κανονικα. Το τερματισα παντως στο 100% αν θυμαμαι καλα μετα απο πολλα νευρα. Τοτε δεν ηταν στο steam ουτε στο uplay οποτε τωρα μπορει να εχει γινει πιο ευκολο, να εχουν βγαλει αυτο το drm και να υπαρχει cloud saving

Δεν εχει cloud saving. Τα αρχεια του save ειναι αυτα:

t55f.png

Θα μπορω να τα χρησιμοποιησω στο AC 2 του steam?

Δημοσ.

Λογικά και το AC2 του Steam είναι μέσω Uplay. Αν είναι έτσι θα πρέπει να δουλέψουν τα save.

Βάλτα στα φάκελο C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames\<profil σου>

Ευχαριστώ! Δεν έχω και πρόσβαση στο pc μου να δοκιμάσω πως τα πάει και το Deus Ex (το τσίμπησα τώρα στο sale) που αναφέρει το άρθρο...

Αν εννοείς το Human Revolution λογικά θα σου τρέχει επίσης μια χαρά.

• Like 1
Δημοσ.

2 προτασεις για τα πολυ ψιλα που σας περισσευουν:

under the ocean=1,24

κατι σαν terraria και dont starve σε 2d...ειναι σε alpha εκδοση, πολλα θα αλλαξουν και εχει πολυ κατασκευη και Trial and error.. αλλα εχει ομορφη αισθητικη και ενδιαφερον concept:ναυαγοι σε νησι, και προσπαθειτε να επιβιώσετε. Οπωσδηποτε δειτε κανα βιντεο πρωτα στο youtube γιατι ειναι ιδιαιτερο παιχνιδι...

Critter Crunch=1,25

δεν το πηρα ακομη, γι' αυτο και δεν θα πω πολλα..μονο οτι εχω ακουσει τα καλυτερα για το ειδος του...το concept του ειναι ευκολο να το καταλαβει κανεις.

Δημοσ.

Τελικά το Dishonored πουθενά που να αξίζει;

Στο σκρουτζ το βρήκα πάντως από 15 ως και 45 ευρώ.

Χμμμμ... στο Steam το έχει στα 10 ευρώπουλα... το τσιμπάω ή περιμένω για πιο πολλά; Εξάλλου έχω τόσα πολλά να παίξω.

Πιο πολλά εννοώ δηλ. να έχει και expansion ή και DLCs αν υπάρχουν.

Δημοσ.

under the ocean=1,24

κατι σαν terraria και dont starve σε 2d...ειναι σε alpha εκδοση, πολλα θα αλλαξουν και εχει πολυ κατασκευη και Trial and error.. αλλα εχει ομορφη αισθητικη και ενδιαφερον concept:ναυαγοι σε νησι, και προσπαθειτε να επιβιώσετε. Οπωσδηποτε δειτε κανα βιντεο πρωτα στο youtube γιατι ειναι ιδιαιτερο παιχνιδι...

Το τσίμπησα με τα ψιλά που μου είχαν μείνει.

Φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον!

Δημοσ.

Το τσίμπησα με τα ψιλά που μου είχαν μείνει.

Φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον!

δες ομως κανα βιντεο πριν το παιξεις..οπωσδηποτε...

Δημοσ.

Είδα μερικά βιντεάκια, θα δω κ άλλα!

Φαντάζομαι να έχει και κάτι σαν tutorial (τουλάχιστον στην αρχή) μέσα στο παιχνίδι.

Δημοσ.

Είδα μερικά βιντεάκια, θα δω κ άλλα!

Φαντάζομαι να έχει και κάτι σαν tutorial (τουλάχιστον στην αρχή) μέσα στο παιχνίδι.

οσο εχει το dont starve αλλο τοσο εχει και αυτο...(δηλαδη τιποτα)

δες στο youtube ...εχει πολλα tutorial (απλα βαλε φιλτρο τον τελευταιο μηνα για να δεις τις τελευταιες εκδοσεις)

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...