Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το dishonored λέω και εγώ αλλά δεν ξέρω επειδή και στα μαγαζιά γύρω στα 14 15 ευρώ παίζει .απο διάρκεια τι λέει σε ώρες ?

Δημοσ.

Το dishonored λέω και εγώ αλλά δεν ξέρω επειδή και στα μαγαζιά γύρω στα 14 15 ευρώ παίζει .απο διάρκεια τι λέει σε ώρες ?

28 ώρες βλέπω έγραψε το Steam με 50/50 achievements (χωρίς τα DLC), με πρώτο playthrough Low Chaos/Stealth/No Kills/No Powers που λογικά θα πήρε κάπου στις 20-25 ώρες. Το 2ο playthrough ήταν απλά για τα High Chaos achievements οπότε το "έτρεχα" αρκετά.

Δημοσ.

Αντε πάλι δεν λες τίποτα..κάποια στιγμή θα το πάρω σίγουρα.μετανιωσα για το fallout όχι ότι δεν είναι καλό αλλά δεν βλέπω να έχω τόσο πολύ χρόνο για να ασχοληθω

Αν παίξεις και τα dlc σώθηκαμε

Δημοσ.

Μα να μην βρίσκω τίποτα που να μου λέει "τσίμπα με άμεσα"? Αδιάφορες οι προσφορές για την ώρα, ίσως τσιμπήσω κάτι άλλο. Το ψάχνω...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

επισης, βλεπω, ειναι παιχνιδια του 1997 και 1998... "τρωγονται" ακομη ?

Κι εγώ σκέφτομαι να πάρω το Fallout 2 (μόνο του είναι στα 1.5€). Έχω σε gog το πρώτο, αλλά δεν έχω παίξει γενικά κάποιο Fallout (ξέρω είμαι βλάσφημος και unworthy :P).

Υπάρχουν πάντως mods σε ώριμο στάδιο που προσφέρουν υποστήριξη για υψηλές αναλύσεις (high resolution mod) και επεκτείνουν το περιεχόμενο του παιχνιδιού. Από λίγο youtube footage που είδα, δείχνουν ok.

• Like 1
Δημοσ.

τωρα δειχνει 2,99, τοσο ηταν?

επισης, βλεπω, ειναι παιχνιδια του 1997 και 1998... "τρωγονται" ακομη ?

2.99 αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι σε προηγουμενη εμφανιση στο sale ηταν παραπανω

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ σκέφτομαι να πάρω το Fallout 2 (μόνο του είναι στα 1.5€). Έχω σε gog το πρώτο, αλλά δεν έχω παίξει γενικά κάποιο Fallout (ξέρω είμαι βλάσφημος και unworthy :P).

Με απογοήτευσες..

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...