gildo Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Το dishonored λέω και εγώ αλλά δεν ξέρω επειδή και στα μαγαζιά γύρω στα 14 15 ευρώ παίζει .απο διάρκεια τι λέει σε ώρες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Γύρω στις 18-20 (φίλος του πήρε 50 δε ξέρω πως το κατάφερε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Το dishonored λέω και εγώ αλλά δεν ξέρω επειδή και στα μαγαζιά γύρω στα 14 15 ευρώ παίζει .απο διάρκεια τι λέει σε ώρες ? 28 ώρες βλέπω έγραψε το Steam με 50/50 achievements (χωρίς τα DLC), με πρώτο playthrough Low Chaos/Stealth/No Kills/No Powers που λογικά θα πήρε κάπου στις 20-25 ώρες. Το 2ο playthrough ήταν απλά για τα High Chaos achievements οπότε το "έτρεχα" αρκετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Ακυρο το dishonored, δεν μπορω να το παρω στην τιμη που ηθελα. Αντε παλι πισω στο ψαξιμο για παιχνιδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Αντε πάλι δεν λες τίποτα..κάποια στιγμή θα το πάρω σίγουρα.μετανιωσα για το fallout όχι ότι δεν είναι καλό αλλά δεν βλέπω να έχω τόσο πολύ χρόνο για να ασχοληθω Αν παίξεις και τα dlc σώθηκαμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Προτείνω Sid Meiers Pirates για όποιον θέλει ένα καλό παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Μα να μην βρίσκω τίποτα που να μου λέει "τσίμπα με άμεσα"? Αδιάφορες οι προσφορές για την ώρα, ίσως τσιμπήσω κάτι άλλο. Το ψάχνω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soiramk Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Το Dishonored θα τρέχει ΟΚ στο pc της υπογραφής μου ή να μην το πάρω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Αυτό το δοκίμασε κανείς; Edit: Βλέπω το φτιάξανε τελικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Το Dishonored θα τρέχει ΟΚ στο pc της υπογραφής μου ή να μην το πάρω; Δεν είναι βαρύ πάντως (Unreal Engine 3). Λογικά θα τρέχει αρκετά καλά αν και έχεις παλιά κάρτα. Δες και εδώ: http://www.dsogaming.com/pc-performance-analyses/dishonored-pc-performance-analysis/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 ... επισης fallout collection, μαλλον mistake http://store.steampowered.com/sub/2008/?snr=1_7_15__13 τωρα δειχνει 2,99, τοσο ηταν? επισης, βλεπω, ειναι παιχνιδια του 1997 και 1998... "τρωγονται" ακομη ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balourdos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Βρηκα μεσω του Enhanced Steam το http://isthereanydeal.com/ και αναρωτηθηκα αν ειναι το site που χρησιμοποιει ο φιλος "GameShopper" για τις ενημερωσεις του blog του. Εχει τα παντα ολα μαζεμενα! Bookmarked... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 επισης, βλεπω, ειναι παιχνιδια του 1997 και 1998... "τρωγονται" ακομη ? Κι εγώ σκέφτομαι να πάρω το Fallout 2 (μόνο του είναι στα 1.5€). Έχω σε gog το πρώτο, αλλά δεν έχω παίξει γενικά κάποιο Fallout (ξέρω είμαι βλάσφημος και unworthy ). Υπάρχουν πάντως mods σε ώριμο στάδιο που προσφέρουν υποστήριξη για υψηλές αναλύσεις (high resolution mod) και επεκτείνουν το περιεχόμενο του παιχνιδιού. Από λίγο youtube footage που είδα, δείχνουν ok. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bilbo1 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 τωρα δειχνει 2,99, τοσο ηταν? επισης, βλεπω, ειναι παιχνιδια του 1997 και 1998... "τρωγονται" ακομη ? 2.99 αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι σε προηγουμενη εμφανιση στο sale ηταν παραπανω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Κι εγώ σκέφτομαι να πάρω το Fallout 2 (μόνο του είναι στα 1.5€). Έχω σε gog το πρώτο, αλλά δεν έχω παίξει γενικά κάποιο Fallout (ξέρω είμαι βλάσφημος και unworthy ). Με απογοήτευσες.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις