Προς το περιεχόμενο

Προσφορές παιχνιδιών v1

newlynx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Aν πιστέψει κανείς πως το έστρωσαν (σχετικά) το Omerta, το 2-pack βγαίνει κάτω από €7 το άτομο.

Το Monaco λένε πως είναι πολύ καλό, αλλά δεν το έχω δει. Και για το Prison Architect άκουσα καλά λόγια από φίλο που πήγε στο early access, όμως και πάλι δεν ξέρω από πρώτο χέρι.

Το Awesomenauts μου το παινεύανε, λίγο που ασχολήθηκα δε μου είπε κάτι (σιγή ασυρμάτου, κανονικά).

Αν υποτεθεί πως δεν έχει κάποιος (τόσες φορές που βγήκε σε προσφορά) το FTL και επικρατήσει τελικά, είναι επιβεβλημένη η αγορά του.

Εχω δει βιντεακια για το omerta και δεν μου αρεσε. Για το prison architect δεν εχω ιδεα. Το awesomenauts το ειχα παρει απο ενα Bundle και με κρατησε 9 ωρες. Διασκεδαστικο ηταν αλλα μεχρι εκει. Το ftl το πηρα, εχω παιξει κανα 2ωρο και πεθαινω συνεχεια στα πρωτα 10 λεπτα. Πρεπει να διαβασω κανα tutorial

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ πάντως την έπαθα με τις προσφορές του steam... Ήθελα 2-3 παιχνιδάκια και περίμενα να βγουν αλλά μάταια.. Έτσι την Παρασκευή το πρωί τσίμπησα κάποια άλλα. Αυτά που ήθελα "βγηκαν" τελικά Σάββατο. Μαντέψτε ποιος δεν πήγε στην τράπεζα μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής για να βάλει λεφτά στην κάρτα.... 

• Super Moderators

Το FTL έχει πάρα πολύ ψωμί. Κάθε run κρατάει λίγο (ακόμη λιγότερο αν σκοτωθείς, εννοείται) αλλά είναι τόσα τα σκάφη, οι συνδυασμοί εξοπλισμού και οι τακτικές (+ ο παράγοντας τύχη, τι θα σου βγει στην πορεία) ώστε όρεξη να έχεις να ασχολείσαι.

Αν πιάσεις να ξεκλειδώσεις και ένα-δυο δύσκολα σκάφη, την εναλλακτική μορφή του καθενός και να πιάσεις και achievements, υπάρχει μέλλον.

edit: μόλις είδα πως το FTL επελέγη τελικά. Αν δεν το έχει κάποιος, βουρ. Το πρώτο Kickstarter project που παρέλαβα και δεν το μετάνιωσα στιγμή. Σε αυτά τα χρήματα, είναι κλοπή.

• Like 2

• Moderators

To Prison Architect είναι ακόμα σε Early Access, οπότε (βάσει gameplay videos που είδα και μαζί με την κάπως τσιμπημένη τιμή του ακόμα και με την έκπτωση) μάλλον το αποφεύγω για την ώρα :)

Το FTL είναι αρκετά εθιστικό παιχνίδι, αλλά μετράει πολύ ο παράγοντας της τύχης. Σε σημείο (για μένα) σε normal mode να είναι πολύ πιθανό να χαθεί ένα run απότομα ακόμα και αν γενικά τα πηγαίνω πολύ καλά από εξοπλισμό, πλήρωμα κλπ. Και η τελική μάχη είναι πάντα κάπως άνιση/hardcore :D 

Πάντως όπως λέει και ο Snoob, έχει αρκετά πράγματα να ξεκλειδώσεις και achievements αν θέλει να επενδύσει κάποιος χρόνο.

Παιζει να εχω ακομα περιπου 11-13 ευρω (δεν ξερω ακριβως) και δεν ξερω τι να τα κανω. Πειτε κανα παιχνιδι, οτιδηποτε. Κατι που να αξιζει ομως, κανα διαμαντακι...

Σε περίπτωση που ξαναμπούν σε έκπτωση έχω να προτείνω τα εξής, από αυτά που μου άρεσαν:

Deadlight

Hell Yeah!

DLC Quest

Castle Crashers

Gianna Sisters: Twisted Dreams

Zack Zero

Blades of Time

BIT.TRIP Presents...Runner2

Ειδικά το Deadlight από τα καλύτερα :)

Encore τελικα το steam. Λεω να παρω μονο το dishonored και τα υπολοιπα σε καρτες. Ειναι safe επιλογη με την εννοια οτι δεν προκειται να βγει σε bundle και το περνω και σε καλη τιμη. Να κλεισω με αυτο;

• Moderators

Τους έχει ξεφύγει (υποθέτω) ένα -91% στο Galactic Civilizations Complete Pack (Galactic Civilizations Ι και ΙΙ) για όποιον ενδιαφέρεται. Είναι στα 2.06€.

http://store.steampowered.com/app/202200

Τους έχει ξεφύγει (υποθέτω) ένα -91% στο Galactic Civilizations Complete Pack (Galactic Civilizations Ι και ΙΙ) για όποιον ενδιαφέρεται. Είναι στα 2.06€.

http://store.steampowered.com/app/202200

Πάει κι αυτό, διορθώθηκε στο -66%.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...