Προς το περιεχόμενο

Προσφορές παιχνιδιών v1

newlynx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Περίμενα κι εγώ κάτι καλύτερο. Δεν πέρασαν και κάποια που θα ήθελα από το community choice, τα πιο καινούργια είχαν μέτριες προσφορές.

Από την άλλη, κορεσμός. Έχω παιχνίδια αγορασμένα που δεν έχω προλάβει ούτε να τα εγκαταστήσω. Πού πήγαν οι εποχές που τις λιώναμε τις κασέτες στον Commodore και τον Amstrad...

!!

Τον Commodore, λιγο τον κρατησα (ειχα παρει τον 128αρη, τι ηταν αυτο, μηπως 128kb μνημη?!, ειχε καλυτερη basic μεσα!), τον Atari ST ερωτευτηκα μετα και ζησαμε κατι χρονια super :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το steam τις πρωτες 3-4 μερες φορτσαρει, βαζει ολα αυτα που θελουμε και μετα το περνει η κατηφορα. Το ειχα πει και σε προηγουμενα ποστ εδω, μην περιμενετε τρελες εκπτωσεις. Δεν ειδαμε κιολας κατι τρελο. (Εγω ειδα αλλα χρησιμοποιω vpn :D)

Σημερα αποδειχτηκε οτι εκανα την πρωτη λαθος αγορα. Αγορασα το strike suit infinity την πεμπτη 1.49ε απο το κανονικο steam και τωρα βλεπω οτι με 2.9ε περνω ολο το bundle. Παλι καλα που ειναι μικρο το κακο.

Φοβαμαι να παρω και indie ρε γαμωτο

PS. By the way το greenmangaming εχει προσφορες σε indie παιχνιδια για το σκ. Δεν νομιζω οτι αξιζει κατι

http://www.greenmangaming.com/indie/

Από το greenman με ψήνει ιδιαίτερα το Oddplanet στα 99 λεπτά μιας και μου φαίνεται να μοιάζει αρκετά με το φοβερό LIMBO. Και μάλιστα μπορούμε να το παίξουμε και μετά να το κάνουμε trade-in. Το trade-in σου δίνει το 1/4 του ποσού που κοστίζει το παιχνίδι? γιατί όταν το παιχνίδι έχει 3.99 το δίνουμε και παίρνουμε πίσω 99 λεπτά, όσο δηλαδή το αγοράσαμε. Δεν είναι κακή τιμή ;)

Κάπως offtopic.. :P

symbols.jpg

Τι ανάλυση έκανε ο τύπος ρε χαχαχα. Σχεδόν απίθανο το κόβω να ισχύει :P

Αν μου στείλουν ως gift ολόκληρο το πακέτο με τα CS τότε θα μπορώ να προσθέσω το Global Offensive ως gift για να το δώσω σε κάποιον άλλον?

και ακομη δεν εχει αλλαξει τιμη B)

... :mad: γιατι ποτε να μην προλαβαινω τετοια λαθη? Το @%$@#^! ειναι το ξυπνησα κατα τις 6-6 30 και δε μπορουσα να κοιμηθω για κανα μισαωρο+ και λεω να ανοιξω τωρα το pc ή να το αφησω για μετα...

Παιζει να εχω ακομα περιπου 11-13 ευρω (δεν ξερω ακριβως) και δεν ξερω τι να τα κανω. Πειτε κανα παιχνιδι, οτιδηποτε. Κατι που να αξιζει ομως, κανα διαμαντακι...

Παιζει να εχω ακομα περιπου 11-13 ευρω (δεν ξερω ακριβως) και δεν ξερω τι να τα κανω. Πειτε κανα παιχνιδι, οτιδηποτε. Κατι που να αξιζει ομως, κανα διαμαντακι...

Worms? Το revolution δε μαρεσε, το καλυτερο πιστευω ειναι το Worms 4 Mayhem (δεν υπαρχει στο steam)

• Super Moderators

Aν πιστέψει κανείς πως το έστρωσαν (σχετικά) το Omerta, το 2-pack βγαίνει κάτω από €7 το άτομο.

Το Monaco λένε πως είναι πολύ καλό, αλλά δεν το έχω δει. Και για το Prison Architect άκουσα καλά λόγια από φίλο που πήγε στο early access, όμως και πάλι δεν ξέρω από πρώτο χέρι.

Το Awesomenauts μου το παινεύανε, λίγο που ασχολήθηκα δε μου είπε κάτι (σιγή ασυρμάτου, κανονικά).

Αν υποτεθεί πως δεν έχει κάποιος (τόσες φορές που βγήκε σε προσφορά) το FTL και επικρατήσει τελικά, είναι επιβεβλημένη η αγορά του.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...