Προς το περιεχόμενο

Προσφορές παιχνιδιών v1

newlynx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα ίδια και τα ίδια βγαίνουν στο steam προσφορά κάθε μέρα πλέον.

Οχι ρε, το L4D 2 εχουν να το βαλουν... 3μερες 

Αυριο εχει encore? (Κυριακη 8μμ - Δευτερα 8μμ?)

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σημερα μονο το trials evolution βλεπω με καλο ματι μιας και το ειχα στην wishlist μου... κατι ομως που ειχα δει με ειχε εκνευρισει και το εβγαλα αλλα δεν θυμαμαι τι. Ειναι αρκετα πιθανο να το παρω

To Trials έχει πολλά προβλήματα με τα frames και γενικά είναι ένα πολύ κακό port. Για αυτό και δεν το έχω τσιμπήσει ακόμα. Κατέβασε το demo από το steam αν θες να είσαι σίγουρος.

Οχι ρε, το L4D 2 εχουν να το βαλουν... 3μερες 

Αυριο εχει encore? (Κυριακη 8μμ - Δευτερα 8μμ?)

Κυριακή θα γίνει encore ή Δευτέρα που είναι 22?

To Trials έχει πολλά προβλήματα με τα frames και γενικά είναι ένα πολύ κακό port. Για αυτό και δεν το έχω τσιμπήσει ακόμα. Κατέβασε το demo από το steam αν θες να είσαι σίγουρος.

Τα ξερω τα προβληματα του και για αυτο το ειχα κατεβασει πειρατικα για να δω αν τρεχει στο pc κανονικα. Επαιξα 1-2 πιστες και ηταν οκ

Τα ίδια και τα ίδια βγαίνουν στο steam προσφορά κάθε μέρα πλέον.

Στα όρια της αηδίας πλέον η επανάληψη των προσφορών. Δεύτερο στην σειρά αποτυχημένο sail για το steam. Ακόμα και το -50% είναι όνειρο θερινής νυχτός για σχετικά καινούργια παιχνίδια και περιορίζονται σε -40%. Όπως γράφει και ο SOADNICK το L4D 2 το ξέχασαν για 3 μερες, το L.A. Noire, το Bastion, α μην ξεχάσουν τα Grand Theft Auto και φυσικά από τώρα να ετοιμάζουν για -75% τα Fallout για winter sale. Ξεφτίλα :mad:

• Like 1

πηρα μερικα λογω τιμης περισσοτερο απο 1.79 μεχρι 4.99 το fallout new vegas  που ειχε ολα τα dlc μεσα. γενικα χαλια οι προσφορες περιμεναμε κατι καλυτερο αλλα τζιφος η δουλεια.

• Super Moderators

Περίμενα κι εγώ κάτι καλύτερο. Δεν πέρασαν και κάποια που θα ήθελα από το community choice, τα πιο καινούργια είχαν μέτριες προσφορές.

Από την άλλη, κορεσμός. Έχω παιχνίδια αγορασμένα που δεν έχω προλάβει ούτε να τα εγκαταστήσω. Πού πήγαν οι εποχές που τις λιώναμε τις κασέτες στον Commodore και τον Amstrad...

• Like 1

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάνετε παράπονα κάποιoι οτι το Steam  δεν έχει καλές προσφορές. Το Steam έχει και γαμώ τις προσφορές και έχω τσιμπήσει κορυφαία games σε τιμές χώμα. Μέχρι στιγμης έχω αγοράσει:

Anomaly Warzone Earth (δωρεάν)

Skyrim Dragonborn (10 ευρώ)

Call of Juarez Gunsliger (10 ευρώ)

Hitman absolution (6,24 ευρώ)

Max Payne 3 (7,50 ευρώ)

Age of Empires II HD (9,50 ευρώ)

Fallout New Vegas Ultimate Edition (5 ευρώ)

Αν δεν είναι αυτές καλές προσφορές τότε τι είναι ; Το κακό είναι ότι τώρα δε ξέρω ποιό να πρωτοπαίξω! Άσε που μερικά είναι τεράστια σε διάρκεια (βλ Age of Empires II HD και Fallout New Vegas...)! Τώρα απο games είμαι κομπλέ, δεν πρόκειται να αγοράσω άλλα... :-D

• Like 1

• Super Moderators

Καλό είναι το Fallout. Το πρόβλημα είναι ότι έχει βγει ήδη ούτε κι εγώ θυμάμαι πόσες φορές σε προσφορά. Είναι παιχνίδι που πλησιάζει τα τρία χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία. Προφανώς κάποιοι δεν το είχαν, αλλά κάποιοι άλλοι το έχουν, εδώ και καιρό.

Τρία χρόνια μετά, με συμμετοχή σε τουλάχιστον δύο προηγούμενες περιόδους προσφορών (μπορεί και παραπάνω, δε θυμάμαι) είναι μάλλον λογικό που δεν πετάνε όλοι τη σκούφια τους.

Να χαρώ που δίνουν -75% στο remake ενός παιχνιδιού που κυκλοφόρησε το '98, πούμε; (Baldur's Gate)

Θα μπορούσα να επεκταθώ (πολύ) περισσότερο (σιγά μην κάνω πάρτυ που πουλάνε 10 ευρώ το AoE HD, ας πούμε) αλλά αυτά είναι προτιμήσεις του καθενός.

Eπίσης, μην ξεχνάμε ότι οι εκπτώσεις υπολογίζονται επί των (υψηλών) τιμών που ορίζει ως εκκίνηση το Steam. Το (έξοχο) XCOM, ας πούμε, έχει πάψει να πωλείται 40 ευρώ εδώ και μήνες. Όχι πως είναι κακή προσφορά τα 10 ευρώ.

• Like 1

και το hitman 6,24 και εξω το βρισκεις με 8 ευρω οποτε. εμενα αυτο που δεν μου αρεσε ειναι οτι εβαζαν τα ιδια games συνεχεια.αν δεν εχει καποιος ενα πιο παλιο game ok αλλα περιμεναμε και σε κανα καινουργιο κατι καλο.ενα  καλο ειναι οτι βρισκει καποιος να παρει κατι εστω και με 2 -3 ευρω να περναει την ωρα του

Το steam τις πρωτες 3-4 μερες φορτσαρει, βαζει ολα αυτα που θελουμε και μετα το περνει η κατηφορα. Το ειχα πει και σε προηγουμενα ποστ εδω, μην περιμενετε τρελες εκπτωσεις. Δεν ειδαμε κιολας κατι τρελο. (Εγω ειδα αλλα χρησιμοποιω vpn :D)

Σημερα αποδειχτηκε οτι εκανα την πρωτη λαθος αγορα. Αγορασα το strike suit infinity την πεμπτη 1.49ε απο το κανονικο steam και τωρα βλεπω οτι με 2.9ε περνω ολο το bundle. Παλι καλα που ειναι μικρο το κακο.

Φοβαμαι να παρω και indie ρε γαμωτο

PS. By the way το greenmangaming εχει προσφορες σε indie παιχνιδια για το σκ. Δεν νομιζω οτι αξιζει κατι

http://www.greenmangaming.com/indie/

Καλό είναι το Fallout. Το πρόβλημα είναι ότι έχει βγει ήδη ούτε κι εγώ θυμάμαι πόσες φορές σε προσφορά. Είναι παιχνίδι που πλησιάζει τα τρία χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία. Προφανώς κάποιοι δεν το είχαν, αλλά κάποιοι άλλοι το έχουν, εδώ και καιρό.

Τρία χρόνια μετά, με συμμετοχή σε τουλάχιστον δύο προηγούμενες περιόδους προσφορών (μπορεί και παραπάνω, δε θυμάμαι) είναι μάλλον λογικό που δεν πετάνε όλοι τη σκούφια τους.

Να χαρώ που δίνουν -75% στο remake ενός παιχνιδιού που κυκλοφόρησε το '98, πούμε; (Baldur's Gate)

Θα μπορούσα να επεκταθώ (πολύ) περισσότερο (σιγά μην κάνω πάρτυ που πουλάνε 10 ευρώ το AoE HD, ας πούμε) αλλά αυτά είναι προτιμήσεις του καθενός.

Eπίσης, μην ξεχνάμε ότι οι εκπτώσεις υπολογίζονται επί των (υψηλών) τιμών που ορίζει ως εκκίνηση το Steam. Το (έξοχο) XCOM, ας πούμε, έχει πάψει να πωλείται 40 ευρώ εδώ και μήνες. Όχι πως είναι κακή προσφορά τα 10 ευρώ.

Ναί το Age of Empires II HD αξίζει κανονικά για 5 ευρώ αλλά δεν ήθελα να περιμένω μέχρι τις επόμενες εκπτώσεις! Πάντως μου έκανε εντύπωση που δεν έβαλαν σε τιμές χώμα (δηλ <=10 ευρώ) τα Mortal Kombat Komplete και Prototype 2. Κάνουν πάνω από 20 ευρώ (νομίζω 28 και 23 αντίστοιχα). Κρίμα και ήθελα να τα τσιμπήσω και αυτά... :-(

• Moderators

Στο νέο Indie Game Stand pay-what-you-want, έχουν το Pitman. Είναι rogue-like, με RPG στοιχεία, turn-based gameplay και κάποιες ενδιαφέρουσες ιδέες παρουσίασης/εξερεύνησης του level. Δείχνει να έχει πλάκα και να είναι καλή ευκαιρία για pay-what-you-want ευκαιρία. 

DRM-free και εκδόσεις για Windows, Mac, Linux και Android.

Gameplay video:

Δεν είναι στο Steam. Δίνουν κλειδί για το Desura (όπου η original τιμή καταλόγου είναι επίσης σχετικά χαμηλή). 

Στη σελίδα στο Desura δίνουν demo (θέλει το Desura client), κι επίσης στην επίσημη σελίδα του παιχνιδιού προσφέρουν ένα online demo.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...