zizu10 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Λοιπόν, θέλω βοήθεια σε κάτι. Μου έχουν γυαλίσει τα Mass Effect 1 & 2, Torchlight 2 και Fable Lost Chapters (είναι τώρα σε προσφορά στα 2.2 ευρώ). Τα Mass Effect μου έχουν κολλήσει εδώ και καιρό και θέλω να τα πάρω, το Torchlight 2 το θέλω μιας και τερμάτησα το πρώτο και μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον και το Fable μου αρέσει σαν story αλλά έχω κι άλλα παρόμοια παιχνίδια που ακόμα δεν τα έχω αγγίξει... Στη θέση μου ποιο ζευγάρι από τα παραπάνω παιχνίδια θα μου προτείνατε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Ως τώρα έχω πάρει skydrift, deus ex, euro truck simulator 2,L4d 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros88 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 mass effect με κλειστα ματια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Καλά εκπληκτική τιμολογιακή πολιτική από Bethesda/Steam. Για εμάς που πήραμε από την αρχή το Skyrim και απλά μας λείπουν τα dlc μόνο πρέπει να σκάσουμε 22.5 ευρώ, ενώ με 1.5 ευρώ παραπάνω παίρνεις την legendary edition που έχει και το παιχνίδι και τα dlc Είχα την ελπίδα τόσες μέρες ότι θα βγει και η απλή έκδοση με χωριστά τα dlc σε καμιά καλή έκπτωση (κανένα 75%) που και πάλι πάνω κάτω στην τιμή της legendary θα έβγαινε αν το έκαναν έτσι και δεν ψώνισα τίποτα πέρα από το Terraria περιμένοντας τα dlc και σήμερα βλέπω αυτό... ΥΓ. Υπάρχουν και χειρότερα βέβαια, σκέψου κάποιος να θέλει τα dlc του Train simulator 2013 που πωλούνται στην προνομιακή τιμή των... 902.30 ευρώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krokos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 XCOM στα 7,6 ευρο απο amazon.com για steam (αν εχετε/χρησιμοποιήσετε τον κωδικο gooncave επιπλέον -15%) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 δεν θελω να κανω διαφημιση αλλα τι παθανε ολοι με αυτο το MONACO... ελεγα να το περιμενω σε κανα humble αλλα με αυτα που διαβαζω ειμαι στο τσακ να το χτυπησω.... εχει κανεις εμπειρια απο πρωτο χέρι? Μην με βαλεις και ψαξω και ειναι και ακριβο (χααχαχαχ). Υπομονη, στανταρ θα βγει σε bundle Σημερα μονο το trials evolution βλεπω με καλο ματι μιας και το ειχα στην wishlist μου... κατι ομως που ειχα δει με ειχε εκνευρισει και το εβγαλα αλλα δεν θυμαμαι τι. Ειναι αρκετα πιθανο να το παρω ΥΓ Τα dlc του train simulator απο ρωσια βγαινουν περιπου κατα 400 ευρω λιγοτερα. Αλλα αντε να βρεις ατομα να στα παρουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 και εγω θελω τα mass effect αλλα και εκτος steam γυρω στα 8 -9 ευρω θα τα βρεις οχι ψηφιακα ενοω κανονικα με το dvd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Τελικά αξίζουν τα 22.5 ευρώ τα dlc του skyrim? Ξέρει κανείς? Μου φαίνονται πολλά τα λεφτά από την μια αν και το skyrim το ευχαριστήθηκα όσο δεν πάει (162 hours played so far) αλλά έχω την υποψία ότι από εδώ και πέρα θα βγαίνει σε προσφορά μόνο η legendary edition, όπως γίνεται και με τα Oblivion & Morrowind GOTY τα τελευταία χρόνια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krokos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Τελικά αξίζουν τα 22.5 ευρώ τα dlc του skyrim? Ξέρει κανείς? Μου φαίνονται πολλά τα λεφτά από την μια αν και το skyrim το ευχαριστήθηκα όσο δεν πάει (162 hours played so far) αλλά έχω την υποψία ότι από εδώ και πέρα θα βγαίνει σε προσφορά μόνο η legendary edition, όπως γίνεται και με τα Oblivion & Morrowind GOTY τα τελευταία χρόνια... θα τα βρεις τα dlc απο αλλου πιο φτηνα, υπομονη (ηδη εχουν βγει πιο φτηνα στο greenman νομιζω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Παιδιά να έχετε υπόψιν ότι αν αγοράζετε σε δολλάρια πληρώνετε και μετατροπή και πιθανά έξοδα μετατροπής. Εχω χρεωστική mastercard eurobank και για κάθε μετατροπή χρεώνει 1,5 ευρώ. Για μικρές αγορές συμφέρει να αφήνεις το paypal να κάνει τη μετατροπή ή το amazon αλλά downloads από amazon.com επειδή φαίνεται αμερικάνικη διεύθυνση δεν κάνει μετατροπή και μου το μετατρέπει η τράπεζα. Ψαχτείτε γιατί μπορεί να νομίζετε ότι πληρώνετε λιγότερα ειδικά αν η διαφορά με το steam είναι πολύ μικρή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Aν χρεωνεσαι αυτα τα λεφτα για εξοδα μετατροπης η τραπεζα σου σε κλεβει τυπικα τα εξοδα ειναι περιπου 1-2% στις περισσοτερες τραπεζες 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 δεν θελω να κανω διαφημιση αλλα τι παθανε ολοι με αυτο το MONACO... ελεγα να το περιμενω σε κανα humble αλλα με αυτα που διαβαζω ειμαι στο τσακ να το χτυπησω.... εχει κανεις εμπειρια απο πρωτο χέρι? TL:DR - αν έχεις 1-3 άλλα άτομα να παίζετε παρέα είναι must αγορά. Αν σκοπέυεις να παίξεις solo τότε είναι αρκετά καλό (με κάποιους εκνευρισμούς) και με αρκετά εδιαφέρον/χιουμοριστικό/σκοτεινό story (θυμίζει πολύ τα heist movies της πρό-Ocean's Eleven εποχής). Αν σκοπεύεις να παίξεις με randoms online, άστο καλύτερα. Στο multiplayer με φίλους, γνωστούς, άτομα με τα οποία υπάρχει συνεννόηση τέλως πάντων, το παιχνίδι είναι απλά απόλαυση. Ο κάθε παίκτης ελέγχει ένα απο 8 χαρακτήρες, οι οποίοι έχουν πολύ συγκεκριμένες λειτουργίες - για παράδειγμα, ο Locksmith μπορεί να κάνει unlock κλειδωμένα εμπόδια τρείς φορές πιο γρήγορα απο τους υπόλοιπους χαρακτήρες, ο Gentleman μπορεί να μεταμφιέζεται για να περνάει απαρατήρητος και πάει λέγοντας. Αυτό δίνει αρκετό replayability στις (multiplayer) αποστολές, μια και είναι πολύ ενδιαφέρον να δοκιμάζονται νέοι συνδιασμοί χαρακτήρων. Είναι επίσης ένας απο τους προαναφερθέντες "εκνευρισμούς" με το single player - μια και περιορίζεσαι σε ένα χαρακτήρα, το gameplay γίνεται σιγά-σιγά μονότονο (μια και μάλλον θα καταλήξεις να χρησιμοποιείς τον ίδιο χαρακτήρα σε κάθε αποστολή). Το μεγαλύτερο πρόβλημα του παιχνιδιού όμως, είναι όταν παίζεις παρέα με άγνωστους. Λόγω της... ιδιαίτερης φύσης του παιχνιδιού, αν βρείς (κατά 99% αυτό γίνεται) άτομα τα οποία κάνουν ότι τους κατέβει, όλα πάνε κατά διαόλου και το παιχνίδι απο διασκεδαστικό γίνεται (πολύ, πάρα πολύ) εκνευριστικό. Επιπρόσθετα, το loot (που δίνει πυρομαχικά για τα level-specific όπλα) δεν είναι κοινό σε όλους τους παίκτες - το οποίο εν μέρει καταστρέφει οποιαδήποτε πιθανότητα συνεργασίας (μια και όλοι βιάζονται να αρπάξουν loot πριν απο τους συμπαίκτες τους). Πάντως, όπως λέω στην αρχή, για solo είναι ένα OK παιχνίδι, για co-op με φίλους είναι όμως must. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Fallout new Vegas 2.49 αξίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bilbo1 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 ναι, η ultimate edition περισσοτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Τα ίδια και τα ίδια βγαίνουν στο steam προσφορά κάθε μέρα πλέον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις