gavros10 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Alice: Madness Returns στα 3€. Σε αυτή την τιμή συνίσταται ανεπιφύλακτα. το θελω αλλα ειναι για origin. Ειναι πολυ πιθανο να ξεχασω οτι το εχω κιολας Δεν μπορω να καταλαβω τον ντορο που εχει δημιουργηθει για το cs εδω και 3 σελιδες. Υπαρχει 10+ χρονια σας αρεσει και δεν το εχετε παρει ακομα; Εισαστε σοβαροι; Δεν λεω οτι ειναι η παιχνιδαρα που πρεπει ολοι να εχουμε, αντιθετως κιολας αλλα προσγειωθητε στην πραγματικοτητα. Αν δεν το ξερατε - παιξατε τοσα χρονια μην το κανετε τωρα. Βρειτε αλλα fps 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GameShopper.gr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 το θελω αλλα ειναι για origin. Ειναι πολυ πιθανο να ξεχασω οτι το εχω κιολας Επειδή το έχω θα σου πω ότι αφού το κατεβάσεις τρέχει και εκτός Origin. Δηλαδή βάζεις Origin, κατεβάζεις, κάνεις uninstall το Origin, τρέχεις το .exe του Alice: Madness Returns και είσαι μία χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plug Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Παίρνεις μία διαφορετική-ανανεωμένη έκδοση του παιχνιδιού, δεν είναι dlc/expansion. Τα βασικά παραμένουν ίδια. που περιεχει νεους αποκλειστικούς χαρτες,επίπεδα,είδη παιγνιδιού κλπ,τα οποια δεν βρίσκονται στο source; εν ολίγοις,αξίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 που περιεχει νεους αποκλειστικούς χαρτες,επίπεδα,είδη παιγνιδιού κλπ,τα οποια δεν βρίσκονται στο source; εν ολίγοις,αξίζει; Δεν έχω παίξει CSS για να σου πω συγκεκριμένα σε τι βαθμό διαφέρει από το CSGO. Το παιχνίδι διαθέτει τα εξής καινούργια (με επιφύλαξη) modes: -Arms Race, εδώ ξεκινάς με ένα όπλο και για κάθε kill παίρνεις καινούργιο μέχρι να φτάσεις στο μαχαίρι. Όποιος πάρει πρώτος kills με όλα τα όπλα κερδίζει. -Demolition, mode με γύρους σαν το classic, μόνο που δεν αγοράζεις. Αν πάρεις έστω ένα kill παίρνεις το επόμενο στη σειρά όπλο από ένα προκαθορισμένο set. Imho, μόνο το Classic Competitive αξίζει. Κατά τα άλλα τα maps είναι τα κλασσικά (Dust, Dust2, Aztec, Inferno, Italy, Assault, Nuke, Train, Mirage, Vertigo, Militia και Office) με κάποιες μικρές αλλαγές εδώ κι εκεί. Υπάρχουν βέβαια και άλλα maps ανάλογα το mode, καθώς επίσης και πολλά maps στο workshop, όπου μπορείς να βάλεις ό,τι θες. Τι άλλο... έχει βελτιωμένα γραφικά προφανώς αν κι αυτό δεν παίζει τόσο ρόλο, έχουνε βάλει molotov/incediary (στο 1.6 αν θυμάμαι καλά δεν είχε, στο Source δεν ξέρω) και decoy (μια nade που "κάνει" τον ήχο που κάνει το όπλο σου, για αντιπερισπασμό, whatever). Το αν αξίζει είναι προσωπικό θέμα. Αν παίζεις CS και σου αρέσει, ναι. Αν είναι να το πάρεις για να checkάρεις και να παίξεις μια στο τόσο, όχι. Γενικά να ξέρεις πως δεν είναι καμιά επαναστατική version που επαναπροσδιορίζει το CS, το game στον πυρήνα του παραμένει ίδιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balourdos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Τι ψωνισατε μεχρι στιγμης και τι θα θελατε ακομα? Εγω πηρα τα εξης... Max Payne 3 (ROW) - 7,49€ Assassin's Creed, Assassin's Creed II: Deluxe Edition - 4,98€ Hitman Absolution Suit and Gun Collection - 1,24€ Deadlight - 2,99€ XCOM Enemy Unknown (ROW), XCOM: Enemy Unknown - Elite Soldier Pack WW, XCOM: Enemy Unknown: Slingshot DLC - 12,71€ Πολλα θα ηθελα ακομα, αλλα ενδεικτικα θα προτιμουσα... Skyrim: Legendary Edition Anno 2070 Complete Dishonored Tomb Raider Bioshock Infinite P.s Γνωριζετε τους περιορισμους του Origin χοντρικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Επειδή το έχω θα σου πω ότι αφού το κατεβάσεις τρέχει και εκτός Origin. Δηλαδή βάζεις Origin, κατεβάζεις, κάνεις uninstall το Origin, τρέχεις το .exe του Alice: Madness Returns και είσαι μία χαρά. Για όσους τελικά αγοράσουν το Alice: Madness Returns, εδώ υπάρχει ένα guide για την ενεργοποίηση των (console-exclusive) DLC dresses. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Τι ψωνισατε μεχρι στιγμης και τι θα θελατε ακομα? Πηρα: Anomaly Warzone Earth Counter Strike Complete (CS 1.6, CS Condition Zero, CS Condition Zero Deleted Scenes, CS Source, CS Global Offensive) Saints Row 3 R.U.S.E. Bad Rats Deus Ex Human Revolution Test Drive Unlimited 2 Θελω: Worms Ultimate Mayhem Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 http://www.amazon.com/Sniper-Elite-Online-Game-Code/dp/B008K2WRYC/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1374246670&sr=8-3&keywords=sniper+elite+v2 time to kill some nazis..ποιός έρχεται για coop? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 http://www.amazon.com/Sniper-Elite-Online-Game-Code/dp/B008K2WRYC/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1374246670&sr=8-3&keywords=sniper+elite+v2 time to kill some nazis..ποιός έρχεται για coop? εγώ δώσε ign και έλα να παίξουμε το έχω τόσο καιρό το game και δεν βρήκα άνθρωπο για coop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δεν μπορω να καταλαβω τον ντορο που εχει δημιουργηθει για το cs εδω και 3 σελιδες. Υπαρχει 10+ χρονια σας αρεσει και δεν το εχετε παρει ακομα; Εισαστε σοβαροι; Δεν λεω οτι ειναι η παιχνιδαρα που πρεπει ολοι να εχουμε, αντιθετως κιολας αλλα προσγειωθητε στην πραγματικοτητα. Αν δεν το ξερατε - παιξατε τοσα χρονια μην το κανετε τωρα. Βρειτε αλλα fps Κατανοητο κ λογικο, αλλα με την τιμη τι γινεται? Υπαρχει κανα καινουργιο σε αυτην την τιμη? (δεν εχω εμπειρια, τωρα αρχισα να συλλεγω παιχνιδια κ αγοραζω μονο οτι ειναι φτηνο) http://www.amazon.com/Sniper-Elite-Online-Game-Code/dp/B008K2WRYC/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1374246670&sr=8-3&keywords=sniper+elite+v2 time to kill some nazis..ποιός έρχεται για coop? αυτο (sniper elite v2) τελικα παιζει σε windows 8 64-bit? ηταν να το παρω κ κατι περιεργα διαβασα... http://steamcommunity.com/app/63380/discussions/0 http://steamcommunity.com/app/63380/discussions/0/864973123828759271/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 NBA 2K13 στα 3.50 ευρώ (για steam) http://www.nuuvem.com.br/produto/1007-nba-2k13 Με βάζει σε σκέψεις... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Κατανοητο κ λογικο, αλλα με την τιμη τι γινεται? Υπαρχει κανα καινουργιο σε αυτην την τιμη? (δεν εχω εμπειρια, τωρα αρχισα να συλλεγω παιχνιδια κ αγοραζω μονο οτι ειναι φτηνο) Το καταλαβαινω το θεμα με την τιμη αλλα αμα ειναι ετσι ειδικα εμεις που εχουμε κολλημα με τα φθηνα games να αγοραζουμε μονο κατι adventures του 2000 και πισω. Αντε και κανα doom ετσι για κορυφωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1071 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Εγώ με τη σειρά μου έχω πάρει μέχρι τώρα: Deus Ex Human Revolution και Civilization V Gold Edition ψήνομαι για: Simcity Deluxe Edition Tropico 4 Sniper Ghost Warrior 2 Portal 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krokos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 δεν θελω να κανω διαφημιση αλλα τι παθανε ολοι με αυτο το MONACO... ελεγα να το περιμενω σε κανα humble αλλα με αυτα που διαβαζω ειμαι στο τσακ να το χτυπησω.... εχει κανεις εμπειρια απο πρωτο χέρι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 awesomenauts σκεφτομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις