naruto14 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 2 λεπτά κρατάει ο γύρος. Στο Classic Competitive παίζονται 30 γύροι maximum και κερδίζει η καλύτερη ομάδα (αυτή που θα κερδίσει πρώτη 16 γύρους δηλαδή). Υπάρχει φυσικά και το ενδεχόμενο της ισοπαλίας, 15-15. Χάλια ping για FPS, αλλά υπάρχουν και χειρότερα. Συνήθως παίζω στα 110-120. Στις "καλές" μέρες πάω μέχρι 90. Το μόνο σπαστικό που συναντώ είναι η περίπτωση να κάθεται ο άλλος μακρυά και ενώ με πυροβολάει και έχω πάει πίσω από τοίχο να με τρώει κανονικά γιατί με βλέπει πιο αργά για να με σκοτώσει. Ωστόσο στα competitives παίρνω πολύ καλές θέσεις, συνήθως και πρώτος. Δεν σου χαλάει την εμπειρία
Tmark Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Τσίμπησα XCOM Enemy Unknown & Mark of the ninja. 2
Avatar_GR Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Προτείνω να φτιάξουμε στο counter strike "CS TEAM INSOMNIA" . Το έχουμε πάρει πολλοί από εδώ μέσα, να παίζουμε όλοι μαζί. 2
Plug Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 εχψ το cs source,αγοράζοντας το cs:go παιρνω κατι επιπλέον οσον αφορά το μουλτι κομμάτι;
zizu10 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Aν θέλετε ανοίξτε ένα θέμα για CS να τα πείτε και να οργανωθείτε σωστά. Έχετε φάει δύο σελίδες εδώ για να συζητάτε για ένα παιχνίδι που δεν ενδιαφέρει όλους.... Aν σου αρέσουν τα old-school rpg's (αλλά old school στα πάντα, από τόνους κειμένων μέχρι γραφικά) μιλάμε για πάρα, μα πάρα πολλές ώρες παιχνιδιού (βέβαια, ουσιαστικά πρόκειται για εξέλιξη των ίδιων 2-3 μοντέλων, δεν είναι τελείως διαφορετικά μεταξύ τους, αλλά έχει ιστορία να γεμίσεις τόμους). Δεν έχω ξαναπαίξει τέτοιου είδους παιχνίδια αλλά τα τίμησα στο 1$ Από λίγα βίντεο που είδα στο youtube μου φάνηκαν πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια και ήδη μετανιώνω που δεν έδωσα πάνω από τον μ.ο. να πάρω και τα υπόλοιπα Επίσης, για όποιον ενδιαφέρεταΙ : - Εκπτώσεις από Origin http://store2.origin.com/store?Action=html&Env=BASE&Locale=en_IE&SiteID=eaemea&pbPage=floor_price_2013_en_IE - Jagged Alliance Classics 2.00 pounds http://www.gamersgate.co.uk/DD-JAC/jagged-alliance-classics 4
slipknot Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 εχψ το cs source,αγοράζοντας το cs:go παιρνω κατι επιπλέον οσον αφορά το μουλτι κομμάτι; Παίρνεις μία διαφορετική-ανανεωμένη έκδοση του παιχνιδιού, δεν είναι dlc/expansion. Τα βασικά παραμένουν ίδια. 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δεν έχω ξαναπαίξει τέτοιου είδους παιχνίδια αλλά τα τίμησα στο 1$ Από λίγα βίντεο που είδα στο youtube μου φάνηκαν πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια και ήδη μετανιώνω που δεν έδωσα πάνω από τον μ.ο. να πάρω και τα υπόλοιπα [...] H αλήθεια είναι πως τα πιο πρόσφατα (πάνω από το Μ.Ο.) είναι -προφανώς- και πιο εξελιγμένα, εγώ όμως μια χαρά πέρασα με τα Geneforge. Eπίσης, το Expeditions: Conquistadors -που χθες δεν πέρασε από το community choice, ελπίζω να το πήρες το Risen 2- είναι στο Gamersgate στα €10. Προφανώς χειρότερη προσφορά από τα €5 που θα έβγαινε στο Steam, αλλά και πάλι για μένα τα αξίζει, αν δε θέλει κάποιος να ρισκάρει την αναμονή μήπως το βγάλει τελικά το Steam σε αυτή την τιμή σε κάποιο Flash Sale.
rofl Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 το expeditions ειναι στα 10 και απο steam-αν και επειδη μπηκε στο community voting ειναι πολυ πιθανο να παιξει αν οχι σε daily.σε flash υπομονη )
Greygore Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 - Εκπτώσεις από Origin http://store2.origin.com/store?Action=html&Env=BASE&Locale=en_IE&SiteID=eaemea&pbPage=floor_price_2013_en_IE Καλές τίμες στις περισσότερες περιπτώσεις, αλλά (με το μπαρντόν κιόλας), αυτός ο τίτλος μόνο εμένα φαίνεται κάπως γελοίος; Απο πότε γίνανε "Classics" τα C&C 4, Dragon Age 2, Sims 3 (με 8 διαφορετικά expansions, βεβαίως βεβαίως) και (δάκρυσα) SimCity Societies; 2
fever25 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Τελικά είναι σίγουρο ότι την Κυριακή κλείνουν οι προσφορές στο Steam ;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Ξέρει κάποιος αν διατίθεται για προπαραγγελία το The Raven κάτω από €19,99;
supermario29 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Ξέρει κάποιος αν διατίθεται για προπαραγγελία το The Raven κάτω από €19,99; Τσεκαρε εδω : http://www.cheapshark.com
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Eυχαριστώ, φαίνεται πως είναι κανονισμένο γενικά το -20% που είδα (αν προσπεράσουμε αυτή την κάκιστη συνήθεια να εξισώσουν στις ισοτιμίες το ευρώ με το δολάριο...)
GameShopper.gr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Alice: Madness Returns στα 3€. Σε αυτή την τιμή συνίσταται ανεπιφύλακτα. Επίσης μία λίστα με προσφορές του Origin που είναι (σχεδόν) απίθανο να τις βρούμε φθηνότερα στο Steam Summer Sale.
Προτεινόμενες αναρτήσεις