Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν πιστεύω να βγει κάνα Arma 2 σε προσφορά.Θα ξεράσω.

Τα machάκια μόνο 2 λεπτά κρατάνε στο cs;Γιατί έτσι δείχνει στο youtube.Αν είναι έτσι δεν λέει.

• Απαντ. 18,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το GO έχει κόσμο, άλλα όχι τόσο πολύ όσο τα άλλα δημοφιλή multi παιχνίδια. Αν χαζέψετε για παράδειγμα τα στατιστικά του steam θα πάρετε μια ιδέα. Αυτό βέβαια οφείλεται εν μέρει και στο ίδιο το παιχνίδι, αφού δίχασε παλιότερους παίκτες, οι οποίοι είχαν αρκετά παράπονα (τεχνικά, γύρω από τις αλλαγές που επέφερε η νέα έκδοση). Από την άλλη βέβαια, το CS γενικά είχε πάντα πιστό κοινό, αλλά δε θα έλεγα και ότι ήταν εξωφρενικά μεγάλο. Σταδιακά γίνονται αλλαγές, υπάρχουν τακτικά updates και φαίνεται να μεγαλώνει σιγά σιγά το community. Σχεδόν όλες οι top ομάδες παγκοσμίως έκαναν την μετάβαση από την έκδοσή τους (1.6 κατά βάση) στο GO και πλέον όλα τα μεγάλα τουρνουά/events γίνονται σε αυτό. Για όποιον ενδιαφέρεται, ανάμεσα στα modes που προσφέρει το παιχνίδι υπάρχει και το Classic Competitive, το οποίο έχει ELO ranking σύστημα και διαθέτει matchmaking (και solo να μπείτε σας βρίσκει αυτόματα τους άλλους 9 να παίξετε). Τώρα για ελληνικούς servers δε γνωρίζω να πω με σιγουριά, σίγουρα υπάρχουν Έλληνες που παίζουν GO οπότε όλο και κάτι θα υπάρχει.

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει ελληνικός server αλλά δεν μαζεύει κόσμο. Εγώ μπαίνω πλέον πάντα σε competitive και εγώ 80-90 ping (οι φίλοι μου παίζουν γύρω στα 40-60). Κάθε φορά που μπαίνω παίζουν γύρω στις 20 χιλιάδες άτομα.

Δημοσ.

Τα machάκια μόνο 2 λεπτά κρατάνε στο cs;Γιατί έτσι δείχνει στο youtube.Αν είναι έτσι δεν λέει.

2 λεπτά κρατάει ο γύρος. Στο Classic Competitive παίζονται 30 γύροι maximum και κερδίζει η καλύτερη ομάδα (αυτή που θα κερδίσει πρώτη 16 γύρους δηλαδή). Υπάρχει φυσικά και το ενδεχόμενο της ισοπαλίας, 15-15.

Εγώ μπαίνω πλέον πάντα σε competitive και εγώ 80-90 ping

Χάλια ping για FPS, αλλά υπάρχουν και χειρότερα. Συνήθως παίζω στα 110-120. Στις "καλές" μέρες πάω μέχρι 90.

Δημοσ.

Το Counter strike έχει ΠΑΝΤΑ κόσμο μέσα. Είναι από της λίγες αγορές που ξέρετε ότι θα μπείτε και θα βρείτε σίγουρα κάποιον να παίξετε,για μερικά χρόνια ακόμα θα έχει πολύ κόσμο!

Ελληνικούς server έχει,αλλά πολλοί Έλληνες μπαίνουν σε ξένους server και σε official server της εταιρείας.

Τα γραφικά του είναι άψογα (μην το συγκρίνεται με το 1.6 που ήταν προ 10ετίας),τώρα τα γραφικά είναι πολύ μπροστά!

Το παιχνίδι τα σπάει, σε αυτά τα λεφτά μην το σκέφτεστε!

• Like 2
Δημοσ.

Τα λεφτα του ειναι οσο ενας καφες,δηλαδη ακυρωνεις ενα καφε με τον φιλο σου καθεστε μεσα και λιωνετε σε CS :P

• Like 2
Δημοσ.

Έχει ασχοληθεί κανείς με το Fallen Enchantress: Legendary Heroes?

Διαβάζω καλά πράγματα για το παιχνίδι.

Προσωπικά γουστάρω tactical turn based strategy ( Fire Emblem, FF Tactics, King's Bounty, XCOM), αλλά βαριέμαι καταστάσεις τύπου Civilization....

Τώρα αυτό είναι hybrid των 2, οπότε?

Δημοσ.

Ελα και από εδώ 1 .θα παίξουμε κανά παιχνιδάκι παρέα ομαδουλα?

Και εγω μεσα, τωρα δεν μπορω λογω δουλειας, αλλα τον χειμωνα θα εχω μπολικο χρονο.

Οποιος θελει, ας μου στειλει pm να ανταλλαξουμε στοιχεια στο steam ή ας με προσθεσει κατ'ευθειαν,

usernames:  nek4d  και nek4d3 (το nek4d2 το ειχα ανοιξει για μια φιλη που παιζαμε παρεα καναδυο παιχνιδια).

Σημ.

Τον 3ο λογαριασμο τον ανοιξα για να περασω μερικα καλα παιχνιδια εκει, καθως μου κακοφαινεται να τα εχω ολα σε ενα λογαριασμο και αν θελει να παιξει η φιλη μου καποιο απο τα δικα μου, να πρεπει να βγαινω εγω και να παιζω κατι αλλο offline. Ειναι σωστη η σκεψη?

Ή λετε καλυτερα ολα σε 1 λογαριασμο, για αποφυγη τυχον προβληματων με το steam?

Τι προτεινουν οι παλιοι?

Δημοσ.

Έχει ασχοληθεί κανείς με το Fallen Enchantress: Legendary Heroes?

Διαβάζω καλά πράγματα για το παιχνίδι.

Προσωπικά γουστάρω tactical turn based strategy ( Fire Emblem, FF Tactics, King's Bounty, XCOM), αλλά βαριέμαι καταστάσεις τύπου Civilization....

Τώρα αυτό είναι hybrid των 2, οπότε?

Κι εμένα ακριβώς αυτά μ αρέσουν που λες αλλά το fallen enchantress το βρήκα πολύ Civilization για τα γούστα μου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...