Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Και τα τρία ενδιαφέροντα είναι, και στο σωστό ποσοστό προσφοράς. Οπότε, όποιο και να επιλεγεί, καλό θα είναι για όσους θέλουν να το αποκτήσουν.

• Απαντ. 18,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εγώ expedition μια και το crusader kings2 και έχει πάει καλά στις πωλήσεις και έχει μπει κατα καιρούς σε διάφορες προσφορές.

Δημοσ.

Συγγνώμη, αλλά ψήφισα δαγκωτό Expeditions: Conquistadors. Το στήριξα στο Kickstarter και, αν τελικά επιλεγεί (που δε νομίζω) με €5 είναι κλοπή και πρέπει να το πάρετε όλοι.

Γιατί συγγνώμη? Δικαίωμά σου είναι  :) 

Είπα απλά σε όποιον είναι αδιάφορη η κλήρωση ας το ρίξει στο risen μπας και βγει για να πάρω το πρώτο που το θέλω εδώ και τόσο καιρό ;)

Btw, το Humble Weekly Sale που λήγει σε 2+ ώρες, αξίζει στο 1$?? (Δεν έχω ασχοληθεί με παρόμοια old-school games και επειδή δεν γνωρίζω αν θα μου αρέσουν, λέω να το πάρω στο 1$ αλλά δεν είμαι σίγουρος και θα ήθελα μία δεύτερη άποψη)

• Super Moderators
Δημοσ.

[...]

Btw, το Humble Weekly Sale που λήγει σε 2+ ώρες, αξίζει στο 1$?? (Δεν έχω ασχοληθεί με παρόμοια old-school games και επειδή δεν γνωρίζω αν θα μου αρέσουν, λέω να το πάρω στο 1$ αλλά δεν είμαι σίγουρος και θα ήθελα μία δεύτερη άποψη)

Aν σου αρέσουν τα old-school rpg's (αλλά old school στα πάντα, από τόνους κειμένων μέχρι γραφικά) μιλάμε για πάρα, μα πάρα πολλές ώρες παιχνιδιού (βέβαια, ουσιαστικά πρόκειται για εξέλιξη των ίδιων 2-3 μοντέλων, δεν είναι τελείως διαφορετικά μεταξύ τους, αλλά έχει ιστορία να γεμίσεις τόμους).

• Like 1
Δημοσ.

Παρακολουθω τα humble bundles μιας και με "εισηγαγαν" στον κοσμο των παιχνιδιων, με την 1η μου αγορα του THQ Bundle μετα απο πολλα χρονια!

"Καλομαθα" βεβαιως και απο τοτε περιμενω αντιστοιχα πακετα τιμης/παιχνιδιων, πραγμα απιθανο, αλλα anyway, με βαλαν στο τριπακι των προσφορων παιχνιδιων.

Και μενα μου "αρεσε" η τιμη σε αυτο το bundle, αλλα τα γραφικα των παιχνιδιων με αποθαρρυναν πολυ, ουτε που μπηκα σε διλλημα.

Περιμενω συντομα το επομενο.

Δημοσ.

portal 2 και deus ex μεχρι στιγμης.4 μερες μενουν θα βαλει κανα καλο?ελπιζουμε.για το deus ex τι γνωμη εχετε?

Δημοσ.

portal 2 και deus ex μεχρι στιγμης.4 μερες μενουν θα βαλει κανα καλο?ελπιζουμε.για το deus ex τι γνωμη εχετε?

Αν εννοείς το Human Revolution, το αγοράζεις δαγκωτό μαζί με το Missing Link.

• Like 1
Δημοσ.

To deus ex ειναι πιο φτηνο απο μια ενοικιαση στα Seven αρα και να μην σαρεσει χαμενος δεν βγαινεις  :P

Δημοσ.

ΩΩΩΩΩΩΩ γουστάρω!Έχω να πάιξω counter strike 6-7 χρόνια.Έκτη δημοτικού πήγαινα σε ένα ίντερνετ καφέ μαζί με συμμαθητές και άτομα της περιοχής και λιώναμε στο 1.6.Αυτό θα βγεί σε προσφορά είμαι σίγουρος.

Έχει κόσμο έτσι;Μην είναι ερημιές και τζάμπα το πάρω.

• Like 1
Δημοσ.

ΩΩΩΩΩΩΩ γουστάρω!Έχω να πάιξω counter strike 6-7 χρόνια.Έκτη δημοτικού πήγαινα σε ένα ίντερνετ καφέ μαζί με συμμαθητές και άτομα της περιοχής και λιώναμε στο 1.6.Αυτό θα βγεί σε προσφορά είμαι σίγουρος.

Έχει κόσμο έτσι;Μην είναι ερημιές και τζάμπα το πάρω.

To CS εχει παντα κοσμο :P

++απλα σκεψου ποσοι θα το παρουν οταν βγει σε sale

Δημοσ.

Ψηφίστε CS:GO μάγκες. Έχω ελπίδες πως αν βγει το CS:GO θα βγει και σε ακόμα μεγαλύτερη προσφορά το πακέτο garry's mod και CS:Source.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...