Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατι ρε valve παλι -75% στο L4D 2 ΓΙΑΤΙ?

Ελεος εχω σιχαθει να το βλεπω...

Πριν το summer sale, midweek madness το L4D 2 -75%

Αρχιζει summer sale, στο 1o Daily Deal, το L4D 2 -75%

Πρεπει να ειχε βγει και community's choice μια φορα, δεν ειμαι σιγουρος, και τωρα ΠΑΛΙ -75%

Ελεος δηλαδη... Οσοι θελαν να το παρουν ΤΟ ΠΗΡΑΝ ...μετα απο 3-4 φορες σε εκπτωση, απο δω και περα το μονο που κανει η valve ειναι να προσπαθει να κανει και τους υπολοιπους να το αγορασουν...

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παντως το χτυπησα το Torchlight 2 στα 4,75 :shock: .Και ναι μερικα παιχνιδια οπως BO2 στα 60ευρο ειναι απλα ελεος.

Δημοσ.

@Gameshopper σιγουρα την κυριακη θα εχει encore το steam?

Edit: Θελω να χαλασω τα λεφτα μου και δεν ξερω ποια παιχνιδια να παρω, για πειτε κανενα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Strike Suit Zero είναι σε 75% sale μέχρι το τέλος και στο Community's Choice έχεις την επιλογή να το ψηφίσεις για 66% sale.

gaben plz

Διορθώθηκε πηγαίνοντας στα -85%!

Επεξ/σία από slipknot
Δημοσ.

Deus Ex Human Revolution     1.79e       Steam

το ειχα ψηφισει κιολας και τελικα μου ξεφυγε :-)

και εμένα ρε γμτο... :(

εδω ειμαστε :-)

Δημοσ.

Και ο κόσμος ψήφισε Walking dead ενώ ΟΛΟΙ το πήραν από το weekly humble bundle για 1$-2$ (Δε θυμάμαι πόσο ήταν). Ώρες ώρες μου φαίνονται στημένα τα votes

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Η εναλλακτική ποια ήταν; Το Van Helsing; Χίλιες φορες το Walking Dead, κι ας το έχω ήδη.

Άκου Van Helsing. Ας έβαζαν τουλάχιστον ένα adventure, να υπάρχει δίλημμα.

• Like 4
Δημοσ.

Και ο κόσμος ψήφισε Walking dead ενώ ΟΛΟΙ το πήραν από το weekly humble bundle για 1$-2$ (Δε θυμάμαι πόσο ήταν). Ώρες ώρες μου φαίνονται στημένα τα votes

Πότε άλλαξε η ψήφος κάτι στην ιστορία των λαών για να αλλάξει στο steam ( το πήγα στο σοβαρό αλλά δεν κρατιόμουν )  :devil:

• Like 2
Δημοσ.

3 ευρώ ήταν.

• Moderators
Δημοσ.

Η εναλλακτική ποια ήταν; Το Van Helsing; Χίλιες φορες το Walking Dead, κι ας το έχω ήδη.

Άκου Van Helsing. Ας έβαζαν τουλάχιστον ένα adventure, να υπάρχει δίλημμα.

Αυτό. Μεταξύ των δύο (και το Van Helsing ήταν -50% και έβγαινε κάπου στα 5 και κάτι €) ψήφισα το TWD, γνωρίζοντας ωστόσο ότι δε θα πάρω κανένα από τα δύο (έχω ήδη το TWD).

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Το counterstrike Complete δεν βλέπω να σκάει μύτη ξανα :(

Φάε τη γλώσσα σου !

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...