GameShopper.gr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Σχεδόν πάντα τα Steam Sale κλείνουν με Encore (όλες οι προηγούμενες προσφορές διαθέσιμες για 24 ώρες ακόμα) οπότε μην αγχώνεστε αν χάσατε κάτι. Επιπρόσθετα με τόσα Flash Sales και επιλογές κοινότητας πάλι παίζει να βγει σε καλή προσφορά κάτι που χάσαμε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Στις τιμές αυτές τα Assassin's Creed είναι κλοπή όποιος δεν τα έχει: http://store.steampowered.com/app/33230/?snr=1_7_15__13 http://store.steampowered.com/app/48190/?snr=1_7_15__13 http://store.steampowered.com/app/201870/?snr=1_7_15__13 @Praetorian Το Revelations κλείνει την ιστορία του Ezio (μαζί με την μίνι ταινία Embers βέβαια). Σίγουρα είναι χειρότερο από το 2 και το Brotherhood αλλά κατά τη γνώμη μου πρέπει να το παίξει όποιος έχει τελειώσει τα προηγούμενα. Άλλωστε με 10€ αγοράζεις 3 παιχνίδια με 25 ώρες το καθένα εύκολα. Τα αγόρασα τελικά.Μετα απο 3 χρόνια που περίμενα να τα βρώ σε καλή τιμή, 9,97 έκαναν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 οπως ειπε και ο φιλος το revelations κλεινει την ιστορια του ezio.ξεκιναει απο εκει που σταματησε το brotherhood απειρο καψιμο στο ps3 και τα 2 στο online.το portal 2 πηρα ωραιο παιχνιδι δεν το περιμενα τοσο καλο και βρισκει ευκολα ατομα για coop.mark of the ninja σκεφτομαι τωρα 3.74.τι λεει το game? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 οπως ειπε και ο φιλος το revelations κλεινει την ιστορια του ezio.ξεκιναει απο εκει που σταματησε το brotherhood απειρο καψιμο στο ps3 και τα 2 στο online.το portal 2 πηρα ωραιο παιχνιδι δεν το περιμενα τοσο καλο και βρισκει ευκολα ατομα για coop.mark of the ninja σκεφτομαι τωρα 3.74.τι λεει το game? Αν σου αρεσουν τα stealth παρτο. Εγω το ειχα βαρεθει στις 3 ωρες μιας και δεν ειναι το αγαπημενο μου ειδος. Για μενα 3 ωρες ηταν πολλες. Ειναι καλο παιχνιδι ΥΓ Ειναι το χειροτερο summer sale μου. Πριν ξεκινησει εβαλα λεφτα στην καρτα και θα πληρωνα απο εκει. Βαζω λεφτα στο wallet για να παρω καρτες και εφαγα περιορισμο απο το μαρκετ για 7 μερες επειδη επρεπε να κανει verify το ποσο. Απο τοτε εχω δωσει αλλο ενα 65% απο το αρχικο προσχεδιασμενο budget μου σε φιλους για να μου παρουν διαφορα. Εχω φτασει σε ενα σημειο που δεν ξερω ποσα λεφτα εχω και που (αν και κραταω ενα αρχειο excel) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Μέχρι τώρα δεν έβγαλα ούτε σεντ από την κάρτα. Η αλήθεια είναι ότι αγοράζω μόνο όσα παιχνίδια έχω σκοπό να παίξω σε αυτήν την ζωή και έτσι είμαι μετρημένος στις αγορές μου. Έχω και κάνα δεκαριά στην library μου (ορισμένα θέλουν και πάρα πολύ χρόνο πχ vampire the masquerade bloodlines) και έτσι μπορεί και να την βγάλουμε τζάμπα το καλοκαιράκι. Μόνο το last light δεν έχω αλλά είναι καινούργιο και έχει κάνει και τρελές πωλήσεις άρα μέχρι - 50% πάει (είναι πολλά και τα 25 για τις μέρες μας) και έτσι μάλλον θα το παίξω όταν αρχίσουν τα χιονάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chiderboy Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Σοβαρά τώρα βάζει προσφορές που αγοράζω παιχνίδια που το πιθανότερο δε θα βρώ χρόνο να παίξω ποτέ... Και να φανταστείτε είμαι πολύ σφιχτός στο budget μου για παιχνίδια....wtf? Τα σατυρικά βίντεο που βάζουν στο youtube τελικά δεν απέχουν καθόλου από την πραγματικότητα Χώρια που με αυτές τις παλιοκάρτες έχουν φτιάξει μινι χρηματιστήριο Θα μας πάρει και τα σώβρακα αυτή η valve στο τέλος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Εγώ αγοράζω τώρα για τον χειμώνα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fever25 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Εγώ πάλι, αν και προετοιμασμένος για αγορές, μέχρι στιγμής δεν έχω αγοράσει τίποτα. Ίσως φταίει και το γεγονός βέβαια ότι έχω μία στοίβα από "δαύτα" που ούτε καν έχω ακουμπήσει... Τεσπα πάντως, ειλικρινά δεν έχω βρει κάτι ακόμα να με συγκινήσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Με ψήνει το Half-Life 2 σε τέτοια τιμή (1.74€). Πρέπει να έχω παίξει και το πρώτο για να παίξω και αυτό? Επίσης επειδή είναι παλιό παιχνίδι, πως στέκεται στις μέρες μας από μηχανισμούς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chiderboy Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Χτύπα το χωρίς να το σκέφτεσαι. Μεγάλη παράλειψη να μην το έχεις παίξει Αλλά έχει κάτι τιμές ρε παιδιά... Ούτε οι αράπηδες δεν τα πούλαγαν ποτέ τόσο. Δηλάδή πιο πολύ αξίζει να το αγοράσεις παρά να πάρεις CD/DVD και να αφιερώσεις χρόνο να το βρεις και να το αντιγράψεις πχ Η Valve δεν είναι στο χρηματιστήριο και δεν δημοσιεύει τα οικονομικά της. Αλλιώς ποιος ξέρει τι τέρατα θα βλέπαμε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Καλά ρε, το Civ 5 που ήθελα να το πάρω στα 7,5 και ψηφίστηκε για flash sale που στον κόρακα πήγε? Για 6 ώρες τα μεσάνυχτα το αφήσαν σε αυτή την τιμή? WTF? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Oκτάωρο νομίζω πως μένουν σε αυτές τις τιμές όσα ψηφίζονται από την κοινότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Oκτάωρο νομίζω πως μένουν σε αυτές τις τιμές όσα ψηφίζονται από την κοινότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Πρέπει από ό,τι βλέπω πρόχειρα τώρα να έχει και ένα κενό μισής ώρας από τη στιγμή που λήγει η ψηφοφορία (μία ανά οκτώ ώρες) μέχρι τη στιγμή που ανεβαίνει η νέα επιλογή. Στο 8ωρο είναι και τα flash sales. Προσωπικά, περιμένω να δω αν 1-2 τίτλοι βγουν στο 75% και δεν πολύ-καίγομαι, γιατί στις 25 βγαίνει το Shadowrun Returns (παρέλαβα ήδη τον κωδικό από Kickstarter), ο ελεύθερος χρόνος μέχρι 10 Αυγούστου είναι ελάχιστος ούτως ή άλλως και είμαι καλυμμένος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1071 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δε χρειάζονται στενοχώριες. Είνια η δεύτερη φορά που το βγάζει και πιθανότατα θα το ξαναβγάλει μέχρι το τέλος. Και εγώ το ήθελα, το έχασα την πρώτη ημέρα που το έβγαλε και το τσίμπησα σήμερα (το gold που πιστεύω αξίζει καλύτερα). όπως είπε και ο φίλος gameshopper την τελευταία ημέρα ξαναβγάζει όλες τις προσφορές για ένα 24ώρο. οπότε stay alerted! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις