Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευτυχως θα ελεγα εγω γιατι δεν με αφορα το multiplayer(αν και καταλαβαινω το "δυστυχως" με ποια εννοια το λες-και εχεις δικιο).

Ευχαριστω παιδια!

Παω ταμειο...

• Απαντ. 18,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To mp του Max Payne ειναι πολυ καλυτερο απο αλλα Multiplayer(βλεπε Tomb Raider)απλα οντως τα Dlc κοστιζουν παρα πολυ .

Δημοσ.

To mp του Max Payne ειναι πολυ καλυτερο απο αλλα Multiplayer(βλεπε Tomb Raider)απλα οντως τα Dlc κοστιζουν παρα πολυ .

Και εκει που ειμαι ετοιμος να πατησω "Add to Cart" για το Max Payne 3, διαπιστωνω μετα εκπληξης :confused:  θυμου :mad:  και λυπης :cry:  πως τα DLCs ειναι συνολικα ακριβοτερα απο το ιδιο το παιχνιδι (εξαιρουμενου μαλιστα του Rockstar Pass)!

Απευθυνομενος λοιπον σε οσους εχουν ηδη παιξει/τερματισει το παιχνιδι...

Αν τελικα κανω την κουτσουκελα και τα παρω και αυτα, αξιζουν τουλαχιστον?

Στη περίπτωση του Max Payne 3 όλα τα DLC περιλαμβάνονται στο Season Pass (Rockstar Pass).

Οπότε η αξία των dlc είναι 7,5 και όχι 18 ευρώ. Γενικά όταν δεν είστε σίγουροι για τα dlc ενός παιχνιδιού, αγοράστε πρώτα το season pass και  μετά θα σας πει το steam ποια σας λείπουν :)

• Like 1
Δημοσ.

Deus Ex Human Revolution     1.80e       Steam      μέχρι τις 12:00

το ειχα ψηφισει κιολας και τελικα μου ξεφυγε :-)

Δημοσ.

Εγω παντως ΔΕΝ θα προτινα τα DLC αφου ειχα παιξει αρκετα online και δεν ειχαν ποτε λαο, τζαμπα λεφτα.

Στο απλο MP κατι γινοταν απο κοσμο

Δημοσ.

Το FEZ λέτε να το δούμε σε κάνα Humble Bundle ή να το τσιμπήσω τώρα από Steam με -25% (€7,49);

EDIT: συγνώμη για το 2πλο post, ας τα ενώσει κάποιος mod.

Δημοσ.

Το FEZ λέτε να το δούμε σε κάνα Humble Bundle ή να το τσιμπήσω τώρα από Steam με -25% (€7,49);

EDIT: συγνώμη για το 2πλο post, ας τα ενώσει κάποιος mod.

Ο δημιουργος του ειναι κομπλεξικος και δεν ξερω αν θα συμφωνησει ποτε να μπει η "παιχνιδαρα του που επρεπε να κανει 90 ευρω" σε humble bundle. Και το -50% που μπηκε για 2 μερες πολυ μου φαινεται. Αυτος ειναι ο λογος που δεν το εχω αγορασει και ουτε προκειται σε αυτη την τιμη

Δημοσ.

Ο δημιουργος του ειναι κομπλεξικος και δεν ξερω αν θα συμφωνησει ποτε να μπει η "παιχνιδαρα του που επρεπε να κανει 90 ευρω" σε humble bundle. Και το -50% που μπηκε για 2 μερες πολυ μου φαινεται. Αυτος ειναι ο λογος που δεν εχω αγορασει και ουτε προκειται σε αυτη την τιμη

Προσωπικά το βρίσκω αηδία το παιχνίδι του. Πάνω από 0,30 ευρώ δεν θα πλήρωνα για να το πάρω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...