Προς το περιεχόμενο

Προσφορές παιχνιδιών v1

newlynx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για αγορές ως gifts ναι, λειτουργούν μόνο από τη διαδικασία αγοράς στο Steam. Δεν μπορείς να το κάνεις με ενεργοποίηση κωδικού που πήρες από αλλού.

Για διπλές αγορές ή special αγορές, extra copies ισχύουν αυτά που αναφέρει εδώ (tl; dr; δεν ισχύει πάντα ότι ένα διπλό παιχνίδι θα μπει στο inventory ως extra copy): https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4502-TPJL-2656

1) Δηλαδή εγώ που αγόρασα το Trine 2, μπορώ να πάρω το Trine Collection (Trine 1-2) σαν gift και να ενεργοποιήσω μετά μόνο το Trine 1 στον λογαριασμό μου και το άλλο να το δώσω σε φίλο;

2) άσχετο: Έχει καταλάβει κανείς τι τρέχει με τις κάρτες του Steam; 

3) MAX PAYNE 3 στα 7,5 euro !!!!

(στο amazon πόσο να έχει τώρα; ;)

EDIT: Γενικά κακό πακέτο deals το βλέπω, ακόμα και το Max Payne αφορά το βασικό παιχνίδι που στο amazon τόσο κάνει... Αξίζει όμως πολύ τα DLC's του που έχουν και αυτά έκπτωση 75%

Δεν μπορούσαν να είχαν πακέτο το παιχνίδι με όλα τα DLC's στα 15 ευρώ....

p.s για όσους έχετε chrome και χρησιμοποιείται αυτόν για να κοιτάτε το sale, βάλτε το add-on Enhanced Steam, το οποίο σου δείχνει το lowest price και πότε ήτανε (όχι μόνο από steam και gog κλπ)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Δηλαδή εγώ που αγόρασα το Trine 2, μπορώ να πάρω το Trine Collection (Trine 1-2) σαν gift και να ενεργοποιήσω μετά μόνο το Trine 1 στον λογαριασμό μου και το άλλο να το δώσω σε φίλο;

Από όσο γνωρίζω όχι (δεν το έχω δοκιμάσει). Νομίζω πως κατά κανόνα δεν μπορείς να σπάσεις ένα τέτοιο bundle (πχ όλα τα παιχνίδια μιας σειράς και όχι πχ ένα x-pack) εκτός κι αν αυτό αναφέρεται κάπου ρητά. 

άσχετο: Έχει καταλάβει κανείς τι τρέχει με τις κάρτες του Steam;

Υπάρχει σχετικό θέμα στο insomnia:

Steam trading cards

• Like 2

Το terraria τι λέει αξίζει? ψήνεται κανείς για 4 pack?

Το terraria είναι πολύ κορυφαίο αλλά νομίζω το παράτησε ο dev του (EDIT μόλις διάβασα ότι πρόκειται να του κάνεις ένα τεράστιο update, για να δούμε) παρόλα αυτά αξίζει τα φράγκα του. Αν σου αρέσει δες και το Cortex command που είναι στο ίδιο στυλ αλλά έχει και στόχο

Εγώ από την άλλη ψήνω το Dust: An Elysian Tale. Δώσε μου platform παιχνίδια και πάρε μου τη ψυχή. Κανένας με γνώμη για το συγκεκριμένο?

Στο gog.com έχουν σε -60% το Clive Barker’s Undying στα $2.39 (= 1.84€). Ισχυει μόνο για μια μέρα.

http://www.gog.com/gamecard/clive_barkers_undying

Καλά μιλάμε για ανεπανάληπτο παιχνίδι. Το τερμάτισα όταν πρωτοβγήκε (πιτσιρικάς τότε χέστηκα και λίγο πάνω μου). Αυτό το κολπάκι στο ένα χέρι τα gunnia και στο άλλο να κάνεις spells σε FPS δε ξέρω μου άρεσε πάρα πολύ και ακόμη και σήμερα το λέω για το συγκεκριμένο game. 

• Like 1

Κατά τη γνώμη μου περίμενε να βγει και το τελευταίο DLC και πάρτα τότε.

Το Dunwall City Trials είναι απλά challenge maps. Το Knife of Dunwall είναι το 1ο μέρος του single player DLC και τελειώνει απότομα.

Το 2ο μέρος βγαίνει μέχρι τέλος του έτους.

• Like 1

Πριν κατι μερες πηρα το 

Εγώ από την άλλη ψήνω το Dust: An Elysian Tale. Δώσε μου platform παιχνίδια και πάρε μου τη ψυχή. Κανένας με γνώμη για το συγκεκριμένο?

Πριν κατι μερες το πηρα σε καλη τιμη και δεν εχω προλαβει να παιξω πολυ. Με εχει εντυπωσιασει παντως. Αφου σου αρεσουν αυτα τα παιχνιδια παρτο με κλειστα ματια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από  τα σημερινά deals με ψήνει πολύ το Castle Crashers που μάλλον θα το πάρω αλλά σκέφτομαι και το Terraria. με χαλάει κάπως το 2D του πράγματος στο 2ο και δεν ξέρω αν μου αρέσει. Έχω όμως κάποιους γνωστούς που έχουν το castle crashers και θα ρίξουμε λιώσιμο.

EDIT: Το Humble Bundle λέτε να βγάλει καθόλου το Castle Crashers?

Επεξ/σία από naruto14

Είναι φοβερό το Dust και σίγουρα αξίζει τα λεφτά του ακόμα και σε -50%. Πάρτο και σίγουρα δεν θα το μετανιώσεις ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Valve complete pack!!! 24,48€

Counter-Strike
Counter-Strike: Condition Zero
Counter-Strike: Global Offensive
Counter-Strike: Source
Day of Defeat
Day of Defeat: Source
Dota 2
Half-Life
Half-Life 2
Half-Life 2: Deathmatch
Half-Life 2: Episode One
Half-Life 2: Episode Two
Half-Life 2: Lost Coast
Half-Life Deathmatch: Source
Half-Life: Blue Shift
Half-Life: Opposing Force
Half-Life: Source
Left 4 Dead
Left 4 Dead 2
Portal
Portal 2
Team Fortress 2 (includes a hat)
Team Fortress Classic
Τί λέτε; Αξίζει; Η να περιμένουμε κανένα 75%;

Sent from my iPhone using Insomnia

Επεξ/σία από Belial
  • Like 1

Και εκει που ειμαι ετοιμος να πατησω "Add to Cart" για το Max Payne 3, διαπιστωνω μετα εκπληξης :confused:  θυμου :mad:  και λυπης :cry:  πως τα DLCs ειναι συνολικα ακριβοτερα απο το ιδιο το παιχνιδι (εξαιρουμενου μαλιστα του Rockstar Pass)!

Απευθυνομενος λοιπον σε οσους εχουν ηδη παιξει/τερματισει το παιχνιδι...

Αν τελικα κανω την κουτσουκελα και τα παρω και αυτα, αξιζουν τουλαχιστον?

Και εκει που ειμαι ετοιμος να πατησω "Add to Cart" για το Max Payne 3, διαπιστωνω μετα εκπληξης :confused:  θυμου :mad:  και λυπης :cry:  πως τα DLCs ειναι συνολικα ακριβοτερα απο το ιδιο το παιχνιδι (εξαιρουμενου μαλιστα του Rockstar Pass)!

Απευθυνομενος λοιπον σε οσους εχουν ηδη παιξει/τερματισει το παιχνιδι...

Αν τελικα κανω την κουτσουκελα και τα παρω και αυτα, αξιζουν τουλαχιστον?

Όλα τα DLC αφορούν το multiplayer αν δεν κάνω λάθος οπότε αν δεν ασχοληθείς με αυτό δεν σου χρειάζονται.

Επικό βίντεο :P

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...