Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το left 2 dead 2 βγήκε τελικά (το τσίμπησα) !!! και με το επόμενο vote μου έπαισε και foil summer card :-D

• Απαντ. 18,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το left 2 dead 2 βγήκε τελικά (το τσίμπησα) !!! και με το επόμενο vote μου έπαισε και foil summer card :-D

και εγώ υπέκυψα αυτή τη φορά  :-D

Δημοσ.

Στο gamersgate δινουν κλειδι για το steam? Γινεται με καποιο τροπο αυτο που θα παρω απ το GG να μπει στο inventory του steam?

ΥΓ

Η "ανταλλαγη" που ειπα πιο πανω ισχυει ακομα.

• Moderators
Δημοσ.

Έχουν παιχνίδια που ενεργοποιούνται στο Steam. Δεν είναι όλοι οι τίτλοι έτσι όμως.

Θα το αναφέρει στη σελιδα του παιχνιδιού στο Activation "Must be activated on Steam".

Δημοσ.

Στο gamersgate δινουν κλειδι για το steam? Γινεται με καποιο τροπο αυτο που θα παρω απ το GG να μπει στο inventory του steam?

ΥΓ

Η "ανταλλαγη" που ειπα πιο πανω ισχυει ακομα.

για το συγκεκριμένο δίνει ενα κλειδι για ενεργoποιηση στο steam....και δεν γινεται να μπει στο Inventory του steam

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Νομίζω εννοεί library κι όχι inventory στη συγκεκριμένη ερώτηση. Οπότε η απάντηση είναι ναι. Αν ενεργοποιήσεις ένα παιχνίδι στο Steam θα μπει στη library σου, από όπου κι αν το έχεις αγοράσει,

Δημοσ.

Νομίζω εννοεί library κι όχι inventory στη συγκεκριμένη ερώτηση. Οπότε η απάντηση είναι ναι. Αν ενεργοποιήσεις ένα παιχνίδι στο Steam θα μπει στη library σου, από όπου κι αν το έχεις αγοράσει,

Οχι, inventory εννοουσα.

Καλα, trollαρουν εκει στο gamersgate? Τωρα το εχουν στα 5ε το SR

jalv.png

• Moderators
Δημοσ.

For the record, κανένα παιχνίδι που παίρνεις δεν "μπαίνει" στο Inventory του Steam. Από κει και πέρα, card drops κλπ ισχύουν από όπου κι αν το αγοράσεις, αρκεί να έχει ενεργοποιηθεί στο Steam.

Δημοσ.

στο inventory μπαινουν μονο τα παιχνιδια που αγοραζεις σαν gift και τα βαζεις στο Inventory για να τα δωσεις και αν παρεις ενα πακετο παιχνιδιων το οποιο εχει ενα ή παραπανω παιχνιδια που ηδη εχεις και τοτε το βαζει στο inventory για να δωσεις παλι αλλου

• Like 1
Δημοσ.

For the record, κανένα παιχνίδι που παίρνεις δεν "μπαίνει" στο Inventory του Steam. Από κει και πέρα, card drops κλπ ισχύουν από όπου κι αν το αγοράσεις, αρκεί να έχει ενεργοποιηθεί στο Steam.

Νομιζω απ το steam store μπορεις να τα βαλεις στο inventory.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Για αγορές ως gifts ναι, λειτουργούν μόνο από τη διαδικασία αγοράς στο Steam. Δεν μπορείς να το κάνεις με ενεργοποίηση κωδικού που πήρες από αλλού.

Για διπλές αγορές ή special αγορές, extra copies ισχύουν αυτά που αναφέρει εδώ (tl; dr; δεν ισχύει πάντα ότι ένα διπλό παιχνίδι θα μπει στο inventory ως extra copy): https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4502-TPJL-2656

Δημοσ.

Νταξει, οι τυποι ειναι απαικτοι...

58yr.png

Daily Deal, με 0% εκπτωση..

Για αγορές ως gifts ναι, λειτουργούν μόνο από τη διαδικασία αγοράς στο Steam. Δεν μπορείς να το κάνεις με ενεργοποίηση κωδικού που πήρες από αλλού.

Για διπλές αγορές ή special αγορές, extra copies ισχύουν αυτά που αναφέρει εδώ (tl; dr; δεν ισχύει πάντα ότι ένα διπλό παιχνίδι θα μπει στο inventory ως extra copy): https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4502-TPJL-2656

Got It.

Δημοσ.

το saints row 3 στα 2.5 ευρο ηταν τελικα ενα απο τα γνωστα λαθη του gamersgate...

οποιος προλαβε, προλαβε..

Ναι, μετα στα 5, και τωρα εκπτωση της ημερας, με ...0% εκπτωση...

EDIT,

Παλι στα 5ε το SR...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...