dkmaster Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Ευχαριστώ gavros10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Tα Fallout με ψήνουν!!! Το Fallout 3 θα παίξει σε windows 8 ή όχι?? Επίσης, αξίζει να δώσω τα διπλά για goty/ultimate edition σε Fallout 3 & New Vegas αντίστοιχα ή να πάρω την απλή έκδοση που είναι και οικονομικότερη?? Προτίμησε τις GOTY editions: * Όπως αναφέρει ο krokos, το finale του Fallout 3 τελειώνει κάπως απότομα και δεν σε αφήνει να συνεχίσεις το παιχνίδι μετά το τέλος. Αν δεν κάνω λάθος, το DLC "Broken Steel" αφαιρεί αυτόν τον περιορισμό, καθώς και ανεβάζει το level cap στα 30 (απο 20). Τα υπόλοιπα DLC κυμαίνονται απο μέτρια (Mothership Zeta, Point Lookout) μέχρι καλά (Operation: Anchorage, The Pitt), οπότε μάλλον συμφέρει να πάρεις την GOTY για €5 αν σε ενδιαφέρει κάτι περισσότερο απο Fallout 3 + Broken Steel (που βγαίνει στα €3,75). * Στην περίπτωση του New Vegas, κάθε DLC ανεβάζει το level cap κατά 5 και σε γενικές γραμμές (με εξαίρεση το 2ο DLC, Honest Hearts) είναι αρκετά καλά σε ποιότητα, διάρκεια, story κ.τ.λ.. Αν δεν πάρεις την Ultimate Edition, προτίμησε τα DLC με αυτή τη σειρά: Old World Blues, Dead Money/Lonesome Road, Honest Hearts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Είναι καλό το Vegas που λέτε? Τι ακριβώς στυλ παιχνίδια είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 RPG είναι σε στυλ Oblivion/Skyrim σε post apocalyptic περιβάλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Κοιτάχτε να βγεί το left 2 dead 2 choice του community γιατι δεν το τσίμπησα πριν βγαίνει και το cs complete και γίναμε για το καλοκαίρι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fever25 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Κοιτάχτε να βγεί το left 2 dead 2 choice του community γιατι δεν το τσίμπησα πριν βγαίνει και το cs complete και γίναμε για το καλοκαίρι Ρίξτε σύρμα για το cs complete.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Κοιτάχτε να βγεί το left 2 dead 2 choice του community γιατι δεν το τσίμπησα πριν βγαίνει και το cs complete και γίναμε για το καλοκαίρι Δώσε σύνθημα και σε κανένα φιλαράκι σου να το πάρει και θα γίνει χαμός online!!! Εγώ έτσι έκανα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krokos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 saints row 3=2.5 eyro (gamersgate.com-steam) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) saints row 3=2.5 eyro (gamersgate.com-steam) Oh Shit! Επειδη δεν εχω paypal/πιστωτικη, θελει κανεις το fallout 3 / new vegas (ιδια τιμη) (ή αλλο παιχνιδι των 2,5ε απο steam), για ανταλλαγη? Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2013 από SOADNICK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Παιδιά, εγώ έχω ήδη το Tomb Raider στο steam, αν αγοράσω το Tomb Raider Collection με όλα τα games μέσα, μπορώ να στείλω μόνο το τελευταίο σε κάποιον; Γιατί αλλιώς θα έχω 2 copies ... Αν γίνεται πάντως, με 10euro το δίνω σε όποιον ενδιαφέρεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Παιδιά, εγώ έχω ήδη το Tomb Raider στο steam, αν αγοράσω το Tomb Raider Collection με όλα τα games μέσα, μπορώ να στείλω μόνο το τελευταίο σε κάποιον; Γιατί αλλιώς θα έχω 2 copies ... Ναι, πιστευω θα ισχυει το ιδιο και με το ΤR. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Αξίζει λέτε 10€ το Eador Masters of a broken world? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δώσε σύνθημα και σε κανένα φιλαράκι σου να το πάρει και θα γίνει χαμός online!!! Εγώ έτσι έκανα... Μακάρι αν κατι μου λεει οτι θα βγει το dead island 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Πωπω, παλι το L4D2 στα 3,5ε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Ναι, πιστευω θα ισχυει το ιδιο και με το ΤR. https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4502-TPJL-2656 Δεν γίνεται τελικά... Μόνο με ορισμένα bundles Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις