Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Απο το χαμο που εγινε προχθες στην bundlestars, πρεπει να εγινε καποιο μπερδεμα και εμενα μου εστειλαν 2 κλειδια για το Anomaly Warzone Earth.

Αν θελει κανεις το παιχνιδι ας μου στειλει μηνυμα για να το δωσω το 2ο κλειδι. Δεν γνωριζω αν δουλευει ή οχι.

Εγω χρησιμοποιησα το 1ο και δουλεψε μια χαρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το τσίμπησα το witcher 2 τώρα περιμένω να βάλουν και το πακέτο με τα counter strike που έχασα την πρώτη μερα :(

To πρώτο witcher φίλε το έχεις παίξει? Γιατί και εμένα με ψήνει ιδιαίτερα το 2 αλλά αν είναι να "χάσω" από την ιστορία καλύτερα να το αφήσω.

EDIT: Τελικά το τσίμπησα και εγώ αφού διάβασα ότι η ιστορία του 2 στέκεται και μόνη της. Ελπίζω να αξίζει τα 5€ :P

Επεξ/σία από naruto14
Δημοσ.

Και εγώ παίδες το είχα το anomaly αλλά έχω τσιμπήσει και κλειδί όποιος το θέλει π.μ

Δημοσ.

To πρώτο witcher φίλε το έχεις παίξει? Γιατί και εμένα με ψήνει ιδιαίτερα το 2 αλλά αν είναι να "χάσω" από την ιστορία καλύτερα να το αφήσω.

Δεν το εχω παίξει το πρώτο αλλα διάβασα απο review οτι μπορείς να παίξεις το 2 χωρις να εχεις παίξει και το 1, λιγο που το έπαιξα παντω φαίνεται φοβερό

Δημοσ.

Tα Fallout με ψήνουν!!!

Το Fallout 3 θα παίξει σε windows 8 ή όχι??

Επίσης, αξίζει να δώσω τα διπλά για goty/ultimate edition σε Fallout 3 & New Vegas αντίστοιχα ή να πάρω την απλή έκδοση που είναι και οικονομικότερη??

Δημοσ.

Tα Fallout με ψήνουν!!!

Επίσης, αξίζει να δώσω τα διπλά για goty/ultimate edition σε Fallout 3 & New Vegas αντίστοιχα ή να πάρω την απλή έκδοση που είναι και οικονομικότερη??

μονο GOTY και για τα 2 

Δημοσ.

Παλι καλα που οι προσφορες δεν ειναι καλες σημερα μπας και παρουμε ανασα. Δεν γινεται αυτο το πραγμα καθε μερα, απο την πεμπτη γα%@$ντας μας παει

• Like 1
Δημοσ.

Πες μας και γιατί... :P

για το fallout 3 (που το εχω παιξει πολυ), χωρις dlc το παιχνιδι τελειωνει και δεν μπορεις να συνεχισεις να περιπλανιεσαι/να ολοκληρωσεις sidequests. Δηλαδη credits->the end... ενω θα εχεις αφησει στην μεση απειρα πραγματα (μεγαλος ο κοσμος)

για το nv δεν το εχω παιξει και τοσο και δεν ξερω για το τελος...το λεω καθαρα για να εχεις ολοκληρωμενο το game και για την καλη τιμη (εγω πχ εχω μονο το βασικο και επειδη θελω και τα dlc τελικα, την πατησα και με συμφερει να το ξαναγορασω -το ultimate- απο το να παρω μονο τα dlc)

Δημοσ.

Tα Fallout με ψήνουν!!!

Για το fallout δες εδώ: http://www.gog.com/gamecard/fallout

Δημοσ.

Παίδες, επειδή θέλω να πάρω το TR το τελευταίο, ξέρετε ποια ήταν η μικρότερη τιμή που έχει μπει;

• Tomb Raider - 12,49€ (φθηνότερα στο Amazon εδώ ειδικά με τη χρήση του κουπονιού "gooncave" - Steam Key)

Πηγη: www.Gameshopper.gr

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...