krokos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δεν ξερω αν το θεωρειτε προσφορα ή οχι, θα δειξει απο την αντιδραση σας αλλα το tomb raider μεσω του προηγουμενου τροπου αγορας κοστιζει ~4.30 ευρω! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GameShopper.gr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δεν ξερω αν το θεωρειτε προσφορα ή οχι, θα δειξει απο την αντιδραση σας αλλα το tomb raider μεσω του προηγουμενου τροπου αγορας κοστιζει ~4.30 ευρω! Βάζει και σχεδόν 1 ευρώ καπελάκι (σχεδόν 27% προσαύξηση) η μαφία ο Ρώσος γιατί κανονικά είναι 3,40€... Μου φαίνεται θα μετακομίσω Ρωσία και θα κάνω βασικό επάγγελμα την πώληση Steam Keys στην Ελλαδα . Αν και με δεδομένο την κατάσταση στην όποια είναι η Ελλάδα και εμείς τέτοιες τιμές έπρεπε να έχουμε. Αλλά δυστυχώς εμείς είμαστε ένα τίποτα μπροστά στην αχανή αγορά της Ρωσίας για να ασχοληθεί ο Gabe μαζί μας. Όσοι θέλουν να αποφύγουν τους Ρώσους και δεν έχουν εξαργυρώσει το κουπόνι "gooncave" το Amazon έκανε price match στο Tomb Raider οπότε μαζί με την έκπτωση από το κουπόνι πέφτουμε στα 8,14€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 ερωτηση στους γνωστες του steam αγορασα το hitman και μου εδωσε μια καρτα η οποια λεει Tomb Raider steam summer sales card Ετικέτες: Steam Summer Getaway, Common, Κάρτα, Ανταλλάξιμο, Εμπορεύσιμο και απο κατω γραφει πωληση Τι μπορω να κανω με την καρτα αυτη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 ερωτηση στους γνωστες του steam αγορασα το hitman και μου εδωσε μια καρτα η οποια λεει Tomb Raider steam summer sales card Ετικέτες: Steam Summer Getaway, Common, Κάρτα, Ανταλλάξιμο, Εμπορεύσιμο και απο κατω γραφει πωληση Τι μπορω να κανω με την καρτα αυτη; Μπορείς να την κρατήσεις και μαζεύοντας τις υπόλοιπες (6 νομίζω ακομα) να φτιάξεις ενα budge , η να την πουλήσεις στο market η να την ανταλάξεις με καποιο φίλο σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Και μένα με ψήνει το Witcher 2 άσχετα που θα το παίξω του χρόνου το καλοκαίρι (όταν εσείς μάλλον θα παίζετε το 3 ). Μια ερώτηση: Συνδέεται η ιστορία του με το 1ο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) για οποιον θελει dlc TR (multiplayer κομματι) υπαρχουν αυτα τα 2 bundles σχετικα καλα κρυμμενα http://store.steampowered.com/sub/28256/ http://store.steampowered.com/sub/28254/ -edit-το multi του ΤR τελειως νεκρο-γαμωτο πανω που τελειωσα το sp- και στα 5 modes ημουνα μονος μου αγνοηστε τα για τα ψωνια απο ρωσια ειναι μια χαρα αλλα προσοχη περα απο τα πιθανα scams(οχι τοσο πιθανο αν ειμαστε λιγο προσεκτικοι) αλλα πλεον σχεδον ολα τα ΑΑΑ πλεον ειναι region locked και σε καμια περιπτωση δεν συστηνω vpn rule of the thumb το πολυ region lock ξεκινησε το 2012 προγενεστερα παιχνιδια,indies και παιχνιδια με αρχικο pricepoint κατω απο 30 € ειναι κατα 99% region free εγω ευτυχως εχω φιλο αλλα ξερω οτι κι αυτο το παληκαρι απο το cag ειναι εμπιστο -δεν ειναι απο ρωσια αλλα απο ουκρανια http://www.cheapassgamer.com/index.php?showtopic=249845 http://www.cheapassgamer.com/index.php?showuser=289056 και απο τους λιγους που δεχονται pp με μια μικρη προμηθεια (οι ρωσοι παιζουν με webmoney η κλειδια) πολy λιγοι δεχονται paypal το μισο cag απο αυτον ψωνιζει Παντως για τα tf/dota keys που λεει ο squall ειναι κατι σαν το διεθνες νομισμα του steam και με τιμη 1,40 στοκαρετε οσο μπορειτε (μονο μην κανει καμια ο gabe και κανει μειωση τιμης οπως εκανε με τον backpack expander που απο 3.50 ευρω τον εριξε στα 0.50 -0.60 και κατεστρεψε κοσμο και κοσμακη-αρχικα τον εβγαλε sale και καποιοι αγορασαν 100αδες αλλα αποφασισε να αφησει μονιμα την μειωμενη τιμη) Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2013 από rofl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Το I Am Alive στα 5.09€ από το steam σε flash sale. Το έχουμε ξαναδεί φθηνότερα (να υπάρχει και στο steam όμως). Πιστεύω στο μέλλον θα πέσει και 75% οπότε θα περιμένω. Έτσι και αλλιώς το χω τερματίσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Καλα τα Mp Maps για TR και τσαμπα να ηταν δεν θα τα κατεβαζε κανεις μονο και μονο γιατι πιανουν χωρο .Τοσο αδιαφορο ειναι το MP στο game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Το τσίμπησα το witcher 2 τώρα περιμένω να βάλουν και το πακέτο με τα counter strike που έχασα την πρώτη μερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fever25 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Το τσίμπησα το witcher 2 τώρα περιμένω να βάλουν και το πακέτο με τα counter strike που έχασα την πρώτη μερα Με το witcher 2 έκανες εξαιρετική επιλογή φίλε. Και ειδικά στην τιμή που το τσίμπησες είναι σαν να ... κλέβεις εκκλησία. Όσο για τα counter strike σε τί τιμή είχαν βγει; Έχω μόνο το cs 1.6 (απλό) και σκέφτομαι αν αξίζει να πάρω και τα υπόλοιπα... (Αν υπάρχουν ελληνικοί server κλπ) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Όσο για τα counter strike σε τί τιμή είχαν βγει; Έχω μόνο το cs 1.6 (απλό) και σκέφτομαι αν αξίζει να πάρω και τα υπόλοιπα... (Αν υπάρχουν ελληνικοί server κλπ) Το counter strike Global offensive (το τελευταίο) αξίζει με τα 1000!!! Το είχανε βάλει στα 3,70 ευρώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Με το witcher 2 έκανες εξαιρετική επιλογή φίλε. Και ειδικά στην τιμή που το τσίμπησες είναι σαν να ... κλέβεις εκκλησία. Όσο για τα counter strike σε τί τιμή είχαν βγει; Έχω μόνο το cs 1.6 (απλό) και σκέφτομαι αν αξίζει να πάρω και τα υπόλοιπα... (Αν υπάρχουν ελληνικοί server κλπ) Counter strike Global offensive , counter strike source , counter strike , counter strike condition zero , ειχαν βγει την πρώτη μετα 5.71 euro ...... Αμα ξανα βγουν μεχρι να τελειώσουν τα summer sales τα πήρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Τα bundle που πουλάει το amazon με το max payne (με GTA4 η LA.NOIRE) είναι σε έναν κωδικό η δίνει ξεχωριστούς κωδικούς για κάθε παιχνίδι το amazon; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 edit: άκυρο post. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soiramk Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Step One. Βρίσκεις έναν αξιόπιστο trader με καλή ισοτιμία εδώ http://www.tf2outpost.com/. Done. Τον έχουμε. Πως κάνεις search για ένα παιχνίδι; Π.χ. για το FEZ ή το Darksiders II; μάλλον είμαι εντελώς n00b@$ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις