fever25 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 εδω μιλάμε για προσφορές και όχι για steamgifts και άλλες ανταλαγές που ίσως είναι προβληματικές οπότε για αυτά ανοίξτε ένα άλλο thred αν γίνεται. Θα συμφωνήσω με τον φίλο. Μπαίνουμε εδώ για να δούμε τις προσφορές και να ενημερώσουμε για προσφορές. Θα ήταν καλύτερο να υπάρχει διαφορετικό νήμα για την περιγραφή της διαδικασίας αγοράς προϊόντος μέσω vpn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Θα συμφωνήσω με τον φίλο. Μπαίνουμε εδώ για να δούμε τις προσφορές και να ενημερώσουμε για προσφορές. Θα ήταν καλύτερο να υπάρχει διαφορετικό νήμα για την περιγραφή της διαδικασίας αγοράς προϊόντος μέσω vpn Εμ δεν διαβάζετε τι γράφουμε εμ κατηγορείτε κ όλας . Κανείς δεν ανέφερε τίποτα για VPN. Ο φίλος squall παρέθεσε έναν τρόπο για να αγοράζουμε ακόμα φθηνότερα τα games και είναι απολύτως ευπρόσδεκτος από μένα στο συγκεκριμένο topic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Θα συμφωνήσω με τον φίλο. Μπαίνουμε εδώ για να δούμε τις προσφορές και να ενημερώσουμε για προσφορές. Θα ήταν καλύτερο να υπάρχει διαφορετικό νήμα για την περιγραφή της διαδικασίας αγοράς προϊόντος μέσω vpn Δεν ειναι αγορες μεσω vpn. Απλα εκμεταλευομαστε την ισοτιμια ευρω/ρουβλι και ενας μακρυνος φιλος το αγοραζει για εμας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Όποιος δεν πάρει το Chivalry σε αυτή την τιμή χάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squall50000 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Μπαααα το σχολιο ειναι σχετικότατο. Υπαρχουν καποια rules. Εφοσον θες να εισαι νομιμος ακολουθεις αυτους τους κανονες. Ουτε vpn... Δε θα γραφουμε τα αυτονοητα σε τεχνολογικο φορουμ. Θα συμφωνήσω με τον φίλο. Μπαίνουμε εδώ για να δούμε τις προσφορές και να ενημερώσουμε για προσφορές. Θα ήταν καλύτερο να υπάρχει διαφορετικό νήμα για την περιγραφή της διαδικασίας αγοράς προϊόντος μέσω vpn Μάλλον τρολάρετε. Ή διαβάζετε επιλεκτικά τα posts. Ή μόνο το τελευτάιο. Αλλιώς Casperino και fever25 πείτε μου που είδατε οδηγίες για vpn και θα σβήσω όλα μου τα posts σχετικά με το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Λέγοντας προβληματικές τι εννοείς; Έχουν ακουστεί περιπτώσεις τέτοιων deals (αγορά game σε συμφέρουσα ισοτιμία και gifting από τρίτο - πληρωμή με λεφτά+"προμήθεια" ή με items) όπου ο διαμεσολαβητής χρησιμοποιεί κλεμμένες κάρτες, ειδικά Ρωσία. Όχι ότι δε μπορείς να να το κάνεις με legit τρόπο, αλλά πρέπει να προσέχεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squall50000 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Με VPN... αλλά αυτό είναι ένα επικίνδυνο μονοπάτι... να μου πεις με το Amazon το ίδιο δεν κάνουμε αλλά τα ρώσικα κλειδιά είναι εξωφρενικά φθηνά και πολλές φορές region locked. Χώρια που μπορεί να χτυπήσει "καμπανάκι" στο Steam και να έχεις προβλήματα. Είδατε δηλαδή αυτό και skip όλα τα υπόλοιπα και φανταστήκατε οτι κάπου στο ενδιάμεσο θα έχει οδηγίες vpn? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krokos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 και εγω νομιζω να σταματησει το θεμα με τους ρωσους σε αυτο το thread, και αν μπορει ο squall να κανει άλλο thread και copy-paste τον οδηγο του ..... νομιζω οτι ανοιξε τα ματια σε πολλους εδω μέσα... Όποιος δεν πάρει το Chivalry σε αυτή την τιμή χάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι.... οντως 111 ρουβλια 4.49 ευρο ειναι κορυφαια τιμη... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GameShopper.gr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Amazon encore 13-14/07 Μερικές από τις προσφορές επέστρεψαν και με το κουπόνι "gooncave" (μία χρήση μόνο) γίνονται ελκυστικότερες. Επιλεκτικά ορισμένες από τις καλύτερες συν έξτρα πληροφορίες όπως αν ενεργοποιούνται στο Steam εδώ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δεν ξερω αν το θεωρειτε προσφορα ή οχι, θα δειξει απο την αντιδραση σας αλλα το tomb raider μεσω του προηγουμενου τροπου αγορας κοστιζει ~4.30 ευρω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Καλες εκπτωσεις στην σειρα Tomb Raider, το underworld -91%, 0,80e. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Απο τις καινούργιες προσφορές το Witcher 2 με ψήνει , το εχει παίξει κανεις αξίζει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Εγω το tomb raider και το nazi zombie army θα παρω που το θελω απο την πρωτη μερα που το ειδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Με κλειστά μάτια. Απο τους καλύτερους τίτλους για pc που μπορείς να βρείς εκεί έξω ανεξαρτήτως κατηγορίας. Καλοδουλεμένο κι ευχάριστο παιχνίδι. Έχει κανείς να μου προτείνει τίποτα με τα τελευταία 3,5 ευρώ που μου έμειναν στην κάρτα, μετά την αγορά του absolution; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 τσιμπησα κ εγω το witcher 2 αν και δεν μ αρεσει η τοσο κοντινη καμερα στον χαρακτηρα.Ελπιζω να με ανταμειψει το gameplay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις