naruto14 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Όλοι όσοι βρίσκουμε από εκεί μέσα είναι από Ρωσία άρα πρέπει να τσεκάρουμε αν το παιχνίδι δεν είναι region locked μονο στο ρώσικο steam? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Όλοι όσοι βρίσκουμε από εκεί μέσα είναι από Ρωσία άρα πρέπει να τσεκάρουμε αν το παιχνίδι δεν είναι region locked μονο στο ρώσικο steam? Ναι. Απλα πας απο την ρωσικη σελιδα του steam και βλεπεις στο παιχνιδι που θελεις αν εχει το κοκκινο τετραγωνακι που λεει ο squall 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Ρε παιδιά αν είναι να μπούμε σε τέτοιες διαδικασίες υπάρχει και ο θείος 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squall50000 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Εχω την αδεια σου να τον χρησιμοποιησω για το dust an elysian tail? 4.5 ευρω ειναι πολυ καλα Θα το σκεφτώ... Γιατί αν μαζευτούμε πολλοί μπορεί να παραιτηθεί με τόσα κέρδη... Χρησιμοποιήστε τον ελέυθερα! Ρε παιδιά αν είναι να μπούμε σε τέτοιες διαδικασίες υπάρχει και ο θείος Άκυρο το σχολιό σου νομίζω. Τουλάχιστον σε αυτό το thread. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
casperino Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Μπαααα το σχολιο ειναι σχετικότατο. Υπαρχουν καποια rules. Εφοσον θες να εισαι νομιμος ακολουθεις αυτους τους κανονες. Ουτε vpn... Δε θα γραφουμε τα αυτονοητα σε τεχνολογικο φορουμ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreas_patra Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 ρε παιδια πως αλλαζω το νομισμα γιατι εχει μεινει σε ρουβλια το steam? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squall50000 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Υπαρχουν καποια rules. Εφοσον θες να εισαι νομιμος ακολουθεις αυτους τους κανονες. Ουτε vpn... Κάνε μου τη χάρη και απλά διάβασε λίγο πιο πίσω. Και πές που στην ολη διαδικασία βάζεις VPN. ρε παιδια πως αλλαζω το νομισμα γιατι εχει μεινει σε ρουβλια το steam? Restart το steam και άνοιξε απο browser το ρώσικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpompo13 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Καλά που το πόσταρες. Δοκίμασα τις 2 προηγούμενες μέρες και μου έλεγε Check Back soon. Τώρα το πήρα Άσχετο: Το Greenmangaming έχει σταματήσει να δίνει δωρεάν παιχνίδια? Δοκίμασα και εγώ αλλά από χθες όταν πατάω "get coupon" δεν γίνεται τίποτα. Φταίνε μήπως οι ρυθμίσεις που έχω στο facebook; (το έχω όσο-κλειδωμένο-γίνεται) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κάβουρας Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Μια χαρά ο ρώσος του Squall. Πήρα bioshock, bioshock 2, mc pixel, και scriblenauts για 7,35. Τι λέτε το FTL αξίζει τα λεφτά του σαν παιχνίδι ή είναι ένα κακό indie; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squall50000 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Μια χαρά ο ρώσος του Squall. Πήρα bioshock, bioshock 2, mc pixel, και scriblenauts για 7,35. Τι λέτε το FTL αξίζει τα λεφτά του σαν παιχνίδι ή είναι ένα κακό indie; To FTL είναι απο τα καλύτερα indie games που έχω δοκιμάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δοκίμασα και εγώ αλλά από χθες όταν πατάω "get coupon" δεν γίνεται τίποτα. Φταίνε μήπως οι ρυθμίσεις που έχω στο facebook; (το έχω όσο-κλειδωμένο-γίνεται) Θέλει access στο profile σου βασικά και εσυ το εχεις κλειδωμένο για αυτο δεν μπορεις μαλλον Μια χαρά ο ρώσος του Squall. Πήρα bioshock, bioshock 2, mc pixel, και scriblenauts για 7,35. Τι λέτε το FTL αξίζει τα λεφτά του σαν παιχνίδι ή είναι ένα κακό indie; Ενεργοποιούνται κανονικά τα κλειδιά στο steam ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squall50000 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Ενεργοποιούνται κανονικά τα κλειδιά στο steam ? Δεν είναι steam keys αυτά που παίρνεις, είναι steam gifts. Μην μπερδέψουμε τα TF2 keys με τα άλλα, τα abcde-fghij-klmop.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δεν είναι steam keys αυτά που παίρνεις, είναι steam gifts. Μην μπερδέψουμε τα TF2 keys με τα άλλα, τα abcde-fghij-klmop.. Ναι εχεις δίκιο ενοούσα βασικά αν παίζουν κανονικά στο δικο μας account επειδή ειναι απο ρωσία κτλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
matrixgeo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 εδω μιλάμε για προσφορές και όχι για steamgifts και άλλες ανταλαγές που ίσως είναι προβληματικές οπότε για αυτά ανοίξτε ένα άλλο thred αν γίνεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squall50000 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 εδω μιλάμε για προσφορές και όχι για steamgifts και άλλες ανταλαγές που ίσως είναι προβληματικές οπότε για αυτά ανοίξτε ένα άλλο thred αν γίνεται. Πιστεύω οτι είμαστε on-topic. Προσφορές PC games. Αν κάποιος moderator πιστεύει το αντίθετο, ευχαρίστως. Λέγοντας προβληματικές τι εννοείς; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις