GameShopper.gr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Αχα... enlight us λίγο περισσότερο. Κάτι σαν το gifting... Αλλά αυτό έχει να κάνει με πάρε-δώσε με αγνώστους... Αν είχα κάποιον έμπιστο ναι αλλά έτσι στα τυφλά δεν ξέρω. Χωριά που αυτού του είδους το νταβατζιλίκι και η παραοικονομία μου πατάει λίγο τα κουμπάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Από το Facebook το παίρνεις δωρεάν. Ωραίος το κατάφερα. 'Οταν πάταγα στο free game εμφανιζόταν για πολύ λίγο το "get a coupon" και μετά ένα addon του chrome το έκοβε, κι έβλεπα μόνο ένα .jpg . όλα οκ thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squall50000 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Step One. Βρίσκεις έναν αξιόπιστο trader με καλή ισοτιμία εδώ http://www.tf2outpost.com/. Done. Τον έχουμε. Step Two. Ανοίγεις το Steam στα Ρώσσικα. http://store.steampowered.com/?cc=ru Ελληνικά με ρώσικο νόμισμα. Step Three: Υπολογίζεις περίπου 1 κλειδί ανα 50rub. To μόνο που θέλει προσοχή είναι π.χ. X-com που σου λέει σε ενα πορτοκαλί παράθυρο " Σημείωση: Οι αγορές από Ρωσία και χώρες της ΚΑΚ είναι διαθέσιμες μόνο στη Ρωσία και της ΚΑΚ. Σημείωση: Αυτό το παιχνίδι δεν μπορείτε να το χαρίσετε ως δώρο στην περιοχή σας. " Απλά δηλαδή όποιο παιχνίδι μας ενδιαφέρει το ανοίγουμε και κοιτάμε για πορτοκαλι παράθυρο. Step Four. Πάς στο market του steam και κάνεις super fatality combo στο F5 σου και αγοράζεις τα πιο φθηνα κλειδιά TF2 που μπορείς να βρείς. Κανονικά οι τιμές τους παίζουν στα 1,65€-1,69€. Αυτές τις μέρες που ρευστοποιεί ο κόσμος τα βρίσκεις σίγουρα κάτω απο 1,5€. Last Step: Του λές να στο αγοράζει, κάνετε trade and done. Δύο μέρες τώρα ότι έχω αγοράσει, εκτός το bioshock infinite Που είχε πορτοκαλί παράθυρο, και δεν μπορούσε να το αγοράσει σαν gift, τα έχω πάρει απο αυτόν. Ο δικός μου Ρώσσος είναι αυτός. edited. Ίσως να υπάρχει και κάποιος με καλύτερη ισοτιμία, δεν ξέρω. Αυτό που μου άρεσε με αυτόν είναι πολύ ευγενικός, και στα αγοράζει αμέσως. Έχει ισοτιμία 50rub/key. Δηλαδή αν ένα παιχνίδι κάνει 149rub=3keys. Το κακό είναι οτι αν βρείς ένα που κάνει 129rub καλό θα είναι να βρείς και κάτι άλλο ψιλό ή κάποιο άλλο game να προσθέσεις και να φτάσεις σε πολλαπλάσιο του 50 τον αριθμό των rubs. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2013 από squall50000 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Κατσε ρε, εχω μπερδευτει ασχημα Τον trader μας πως θα τον βρουμε απο αυτο το site? Χαμος γινεται Ποιο κλειδι θελουν για το tf2? Εχει αρκετα Πχ Το fez εχει 4.99 ευρω και συμφωνα με το xe.com και την κανονικη ισοτιμια (1 EUR = 42.6 RUB) κανει 2.90 ευρω. Θεωρητικα ποσο θα μας στοιχισει αν το παρουμε με αυτον τον τροπο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squall50000 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Κατσε ρε, εχω μπερδευτει ασχημα Τον trader μας πως θα τον βρουμε απο αυτο το site? Χαμος γινεται Ποιο κλειδι θελουν για το tf2? Εχει αρκετα Πχ Το fez εχει 4.99 ευρω και συμφωνα με το xe.com και την κανονικη ισοτιμια (1 EUR = 42.6 RUB) κανει 2.90 ευρω. Θεωρητικα ποσο θα μας στοιχισει αν το παρουμε με αυτον τον τροπο; Το να βρείς trader είναι το δύσκολο και για αυτό πόσταρα τον δικό μου.edited. Όλα τα κλειδιά χρησιμοποιούνται αλλά το standard είναι αυτό. http://steamcommunity.com/market/listings/440/Mann%20Co.%20Supply%20Crate%20Key Το Fez, μπαίνεις στο Steam με κατάληξη /?cc=ru στον browser σου και βλέπεις τις τιμές σε rub. Απο ότι βλέπω το έχουν 124rub. Άρα απο τον δικο μου θα το πάρεις 2,5keysX1,4e που τα βρίσκεις αυτή τη στιγμή και ίσως παρακάτω ανάλογα με την υπομονή που έχεις. Στο συγκεκριμένο δηλαδή κερδίζεις εσύ 1,5€ και ο Ρώσσος βγάζει 0,60€. Επειδή το key δεν κόβεται στη μέση, ή βάζεις κάνα MCpixel μέσα που κάνει 19rub ή ψάχνεις και κάποιο άλλο για να φτάσεις τα rub σε πολλαπλάσιο του 50. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2013 από squall50000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κάβουρας Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Χμμ δηλαδή μόλις πάρεις το gift το κάνεις redeem με ρώσικο vpn; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Και εγώ έχω μπερδευτεί τώρα. Τελικά με αυτό το σύστημα τι είναι ασφαλές να αγοράζουμε? Εκτός από αντικείμενα για το TF2 μπορούμε να παίρνουμε και παιχνίδια και κάρτες κανονικά? Δηλαδή πάω βρίσκω κάτι στο market και μετά πάμε και ανταλλάζουμε το ίδιο προιον και το ανταλλάζουμε και έχουμε κέρδος και οι 2 μας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squall50000 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Παράδειγμα 2. Just Cause 2 = 59rub δηλαδή 1,1keys x 1,4€ = 1,54€ Εμείς το αγοράζουμε 2,99€. Χμμ δηλαδή μόλις πάρεις το gift το κάνεις redeem με ρώσικο vpn; Είπαμε οχι VPN. Ανταλάσσετε τα keys με το παιχνίδι σαν gift μέσω trade και το κάνεις redeem κανονικα απο το inventory του steam. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krokos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 κανετε ανταλαγη..trade μεσω steam... δινεις keys-παιρνεις games 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squall50000 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δηλαδή πάω βρίσκω κάτι στο market και μετά πάμε και ανταλλάζουμε το ίδιο προιον και το ανταλλάζουμε και έχουμε κέρδος και οι 2 μας? Με μπέρδεψες και εμένα τώρα. κανετε ανταλαγη..trade μεσω steam... δινεις keys-παιρνεις games Ακριβώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Κατι αλλο που προσεξα. Αν ειναι να το κανετε ετσι να το κανετε μονο για τα deal της ημερας γιατι θα κοστιζουν πιο φθηνα και θα εχετε ακομα μεγαλυτερο κερδος. Ειναι αρκετα περιπλοκο παντως και δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο για τοσο μικρο κερδος. Πχ στα 3 παιχνιδια που θα μπορουσα να αγορασω απο τα σημερινα deal αντι να δωσω 16 ευρω στο steam, θα δω 12 ευρω. Αλλα και παλι δεν ειναι παιχνιδια που θα αγοραζα κανονικα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squall50000 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Ειναι αρκετα περιπλοκο παντως και δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο για τοσο μικρο κερδος. Πχ στα 3 παιχνιδια που θα μπορουσα να αγορασω απο τα σημερινα deal αντι να δωσω 16 ευρω στο steam, θα δω 12 ευρω. Αλλα και παλι δεν ειναι παιχνιδια που θα αγοραζα κανονικα Σε άλλα έχει πολύ μεγαλύτερο κέρδος, είναι ανάλογα το παιχνίδι. Ποιό είναι το περίπλοκο; Κάνεις μια πράξη στο calculator, αγοράζεις keys απο το steam market, στέλνεις ένα chat message στον trader και κάνεις trade. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krokos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Κατι αλλο που προσεξα. Αν ειναι να το κανετε ετσι να το κανετε μονο για τα deal της ημερας γιατι θα κοστιζουν πιο φθηνα και θα εχετε ακομα μεγαλυτερο κερδος. Ειναι αρκετα περιπλοκο παντως και δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο για τοσο μικρο κερδος. Πχ στα 3 παιχνιδια που θα μπορουσα να αγορασω απο τα σημερινα deal αντι να δωσω 16 ευρω στο steam, θα δω 12 ευρω. Αλλα και παλι δεν ειναι παιχνιδια που θα αγοραζα κανονικα δεν ειναι πολυπλοκο, και το κερδος ειναι σχετικο (αναλογα με την διαφορα τιμης..) πχ darksiders 2=160 rouv ~3 keys x 1.5 eyro ~4.5 eyro =αντε καντο 5 ευρο για στρογγυλεμα (απο ελλαδα 10 ευρο) edit: με προλαβες squall Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Σε άλλα έχει πολύ μεγαλύτερο κέρδος, είναι ανάλογα το παιχνίδι. Ποιό είναι το περίπλοκο; Κάνεις μια πράξη στο calculator, αγοράζεις keys απο το steam market, στέλνεις ένα chat message στον trader και κάνεις trade. Το μεγαλυτερο θεμα ειναι να βρεις trader. Ο δικος σου καλος φαινεται. Εχω την αδεια σου να τον χρησιμοποιησω για το dust an elysian tail? 4.5 ευρω ειναι πολυ καλα edit: Σιγουρα εξαρταται και απο το παιχνιδι, πχ το darksiders που λεει ο krokos συμφερει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krokos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Το μεγαλυτερο θεμα ειναι να βρεις trader. Ο δικος σου καλος φαινεται. Εχω την αδεια σου να τον χρησιμοποιησω για το dust an elysian tail? 4.5 ευρω ειναι πολυ καλα με τετοια φατσα, εγω δεν θα σου εδινα την αδεια μου... τωρα ο squall τι θα κανει δεν ξερω.. edit και τωρα που το ξανασκεφτομαι, να βρεις δικο σου.. καθε συμφουριτης τον δικο του ρώσο... και ανοιγω νεο topic: "Προσφορες ρώσων" κολλαει στα pc games, ή να το βαλω στην κατηγορια "γενικες προσφορες εκτος τεχνολογίας"? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις