Προς το περιεχόμενο

Προσφορές παιχνιδιών v1

newlynx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 13/07 θα μπούνε σε προσφορά ξανά όλα της Rockstar.

@ Naruto

Το πακέτο Max Payne 3 Complete και LA Noire Complete Bundle (Steam) θα παίξει στα $19,99 δηλαδή κάπου στα 15€, με το κουπονάκι 12,75€.

Στο Mayhem Sale η τιμή ήταν απίστευτη 7,78€ αλλά το Max Payne ήταν το απλό, αν και όλα τα DLC αφορούν το Multiplayer που εμένα με αφήνει αδιάφορο.

Επεξ/σία από GameShopper.gr
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 13/07 θα μπούνε σε προσφορά ξανά όλα της Rockstar.

@ Naturo

Το πακέτο Max Payne 3 Complete και LA Noire Complete Bundle (Steam) θα παίξει στα $19,99 δηλαδή κάπου στα 15€, με το κουπονάκι 12,75€.

Στο Mayhem Sale η τιμή ήταν απίστευτη 7,78€ αλλά το Max Payne ήταν το απλό, αν και όλα τα DLC αφορούν το Multiplayer που εμένα με αφήνει αδιάφορο.

naruto* :P

Α δεν θα το δούμε στην προσφορά του Πάσχα τότε? Χμ. Θα περιμένω τότε για αυτήν την προσφορά. Πιστεύω θα ξαναβγει κάποια στιγμή.

14 δεν θα βγει τίποτα που τελειώνει και το Summer Sale?

Παιδιά η λίστα που έχει διαρρεύσει για το Amazon Summer Sale δεν προβλέπει encore. Απλά 13-14/07 θα μπούνε σε προσφορά (ξανά) οι τίτλοι της Rockstar. Τώρα μακάρι να έχουμε εκπλήξεις.

Το Amazon πάντως σήμερα έχει matchαρει κάποιες από τις σημερινές του Steam.

Walking Dead - 4,60€

Just Cause 2 - 2,30€

Βασικά έχει κάνει price match σχεδόν σε όλες... οπότε κινηθείτε αναλόγως.

@Naruto

Σόρρυ για το misstype :D.

Παιδιά η λίστα που έχει διαρρεύσει για το Amazon Summer Sale δεν προβλέπει encore. Απλά 13-14/07 θα μπούνε σε προσφορά (ξανά) οι τίτλοι της Rockstar. Τώρα μακάρι να έχουμε εκπλήξεις.

@Naruto

Σόρρυ για το misstype :D.

Αν ξερεις γινεται να μου εξηγησεις γιατι οι προσφορες στο αμαζον αλλαζουν συνεχεια; Το dont starve το απογευμα το ειχε 8.99$ μετα πηγε 14$ και τωρα παλι 8.99$

Το ftl μπηκε ξανα σε προσφορα για 20 ωρες ακομα με 1.9 ευρω http://www.ftlgame.com/ (Ειναι απο τις περιπτωσεις που φοβαμαι οτι θα μπει σε bundle συντομα)

https://www.facebook.com/BundleStars

free game προλάβετε

Καλά που το πόσταρες. Δοκίμασα τις 2 προηγούμενες μέρες και μου έλεγε Check Back soon. Τώρα το πήρα :D

Άσχετο: Το Greenmangaming έχει σταματήσει να δίνει δωρεάν παιχνίδια?

• Like 1

Αν ξερεις γινεται να μου εξηγησεις γιατι οι προσφορες στο αμαζον αλλαζουν συνεχεια;

Δεν μπορώ να το γνωρίζω. Φαντάζομαι θέλουν να κλέψουν λίγο από τη δόξα του Steam χωρίς να πληρώνουν συνέχεια το τίμημα :D

Πάντως είναι επιθετικά τα price match του Amazon εντελώς. Βέβαια και το Humble Store και το Gala Store αλλά και οι ανεξάρτητοι devs κάνουν price match.

Για μας καλό είναι αυτό και ευτυχώς που το Steam δεν είναι iSteam γιατί τα κλειδάκια θα τα πούλαγε μόνο ο Gabe, αποκλειστικά από το μαγαζί του. Έτσι όπως είναι η κατάσταση, ευνοείται ο ανταγωνισμός και κερδισμένος βγαίνει ο καταναλωτής.

Καλά που το πόσταρες. Δοκίμασα τις 2 προηγούμενες μέρες και μου έλεγε Check Back soon. Τώρα το πήρα :D

Άσχετο: Το Greenmangaming έχει σταματήσει να δίνει δωρεάν παιχνίδια?

εμένα μου το χρεώνει 9.26e  :ph34r:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...