Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κανένα group στο STEAM ψήνεστε να φτιάξουμε να μπούμε όλου μέσα; Να παίζουμε κανένα παιχνίδι όλοι μαζί οι insomniaks?

Υπάρχει Insomniacs GR

• Like 1
Δημοσ.

τιποτα ιδιαιτερα ενδιαφερον για μενα απο την νεα φουρνια ..(2η μερα steam sales)

εκτος απο αυτο   ;-)

που το βρηκες αυτο; τα σπαει σε αυτη την τιμη. μονο το surgeon simulator μου μιλαει στα 3,39

Δημοσ.

Κρίμα που δεν έβγαλαν το DLC του TWD σε προσφορά. Οπότε εμείς που το περιμέναμε το τσιμπάμε από greenmangaming που με το κουπόνι πάει στα 4€? Βλέπω με το κουπόνι που έδωσε ο GameShopper.gr στο amazon.com πάει στα 3 ευρώ αλλά σκέφτομαι να το κρατήσω μήπως παίξει καμιά καλύτερη προσφορά και το χρησιμοποιήσω εκεί. Τι λέτε?

Δημοσ.

που το βρηκες αυτο; τα σπαει σε αυτη την τιμη. μονο το surgeon simulator μου μιλαει στα 3,39

και τι σου λέει?

γρρρρρρρρρρρ!!!

• Like 3
Δημοσ.

Στο Amazon οι επερχόμενες προσφορές που θα κλείσουν κιόλας το Summer Sale είναι κυρίως παιχνίδια της Rockstar (τι κυρίως σχεδόν αποκλειστικά) εκτός και αν έχουμε τίποτε εκπλήξεις.

Εγώ προσωπικά θα χρησιμοποιήσω το κουπόνι μάλλον για το Max Payne 3. Νομίζω ήρθε ο καιρός του.

• Like 1
Δημοσ.

Στο Amazon οι επερχόμενες προσφορές που θα κλείσουν κιόλας το Summer Sale είναι κυρίως παιχνίδια της Rockstar (τι κυρίως σχεδόν αποκλειστικά) εκτός και αν έχουμε τίποτε εκπλήξεις.

Εγώ προσωπικά θα χρησιμοποιήσω το κουπόνι μάλλον για το Max Payne 3. Νομίζω ήρθε ο καιρός του.

Λες να δούμε bundle με LA. Noire και Max Payne 3 πάλι σε εκείνη τη φοβερή τιμή? Με το κουπόνι θα είναι ακόμα καλύτερα...

Δημοσ.

Από ότι βλέπω δεν είναι πλέον φτηνό το max payne 3 στο amazon. Μήπως άργησες αρχηγέ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...