Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το bastion τα σπαει σε αυτη την τιμη. Και το euro truck simulator 2 στα 7.49 μια χαρα ειναι...

"Φοβαμαι" να παρω indie παιχνιδια λογω των διαφορων bundles που βγαινουν ανα καιρους...

Δημοσ.

Το bastion τα σπαει σε αυτη την τιμη. Και το euro truck simulator 2 στα 7.49 μια χαρα ειναι...

"Φοβαμαι" να παρω indie παιχνιδια λογω των διαφορων bundles που βγαινουν ανα καιρους...

Αυτά περιμένω κι εγώ. Ιδίως των εταιριών. Όπως (ή πέρυσι ή το χειμώνα ήταν), η (συγχωρεμένη :P ) η THQ είχε κάνει φοβερό bundle στα 25 ευρώ.

Δημοσ.

το CS Complete πήγε στα 11,49€ .... γαμώτο ηταν μαλλον μονο για χτές

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα το ξαναδούμε σε προσφορά. Οπότε υπομονή... :)

Και εγώ αυτό ακριβώς φίλε... αλλά αν το θέλω πολύ το τσιμπάω. Όπως έκανα και τα Χριστούγεννα με μερικά.

Δημοσ.

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα το ξαναδούμε σε προσφορά. Οπότε υπομονή... :)

Για το RUSE παιζει να γινει τιποτα? Γιατι μονο 35% δε λεει...

Δημοσ.

Τώρα ψήνομαι και για το left for dead 2 , ειναι καλή τιμή και δεν φαίνεται και άσχημο

Για 4άδα στο ίντερνετ είναι φοβερό το παιχνίδι. Αν το έχει και κανένα φιλαράκι σου και παίζεται μαζί θα γουστάρεις!

Δημοσ.

Τώρα ψήνομαι και για το left for dead 2 , ειναι καλή τιμή και δεν φαίνεται και άσχημο

Υπάρχουν ακόμα άτομα που δεν έχουν τσιμπήσει το L4D2? :P. Καλά και εγώ δεν είμαι καλύτερος να μιλάω, δεν τσίμπησα ακόμα Half-Life 2 παρόλο που βγήκε σε προσφορά αυτήν την εβδομάδα. Ελπίζω να ξαναβγει στο summer sale.

Για το RUSE παιζει να γινει τιποτα? Γιατι μονο 35% δε λεει...

Ποτέ δεν ξέρεις φίλε... Υπομονή :)

Έλα να ψηφίζουμε Mirrors Edge στα 3 γιούρα να γίνει πανικός.

Έχει παίξει και σε 75% στα 2.49€ αν δεν κάνω λάθος. Εγώ τόσο πρέπει να το είχα πάρει τα Χριστούγεννα.

Δημοσ.

Έχει παίξει και σε 75% στα 2.49€ αν δεν κάνω λάθος. Εγώ τόσο πρέπει να το είχα πάρει τα Χριστούγεννα.

Τα Χριστουγεννα ηταν ...πριν 7 μηνες, τωρα τι γινεται ειναι το θεμα. Ειχε παιξει και καπου ενδιαμεσα στα 2.5ε αλλα δε το ειχα σταμπαρει τοτε...

Δημοσ.

Υπάρχουν ακόμα άτομα που δεν έχουν τσιμπήσει το L4D2? :P. Καλά και εγώ δεν είμαι καλύτερος να μιλάω, δεν τσίμπησα ακόμα Half-Life 2 παρόλο που βγήκε σε προσφορά αυτήν την εβδομάδα. Ελπίζω να ξαναβγει στο summer sale.

Ποτέ δεν ξέρεις φίλε... Υπομονή :)

Ε εντάξει αν σκεφτείς ότι τα 50 λεπτά τα έχουμε βγάλει από τις κάρτες το ίδιο πράγμα είναι. Έτσι και αλλιώς τιμή κάτω από flash sale/community choice δεν θα δούμε αυτές τις μέρες.

Επίσης είναι η ιδέα μου η το Civ το είχαν αρχικά 50% και μετά το πήγαν 75%;

Όσο για το Half Life 2, εγώ στο τελευταίο sale υπέκυψα και το πήρα, μαζί με episode 1-2. Κάπου 4,5€ πρέπει να βγήκαν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο amazon.com εχει αρκετα παιχνιδια που εχει το steam σε daily deal αλλα σε $ οποτε βγαινουν πιο φθηνα! Αλλα εδω ερχεται Link.png Site: http://www.insomnia.gr/topic/345863-προσφορές-παιχνιδιών/?p=52492000">αυτο το ερωτημα

edit: Αγορασα το hotline απο το αμαζον και βλεπω στο Library του αμαζον τα 3 δωρεαν παιχνιδια που θα μου εδινε. Πρεπει να κανω κατι αλλο; Ακυρο μου ηρθε με mail οτι εχω credit μονο για το the maw οποτε οκ

Επεξ/σία από gavros10
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...