Προς το περιεχόμενο

Προσφορές παιχνιδιών v1

newlynx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η εκπτωση στο skyrim διαρκει μονο 6 ωρες?WTF?Παντα ετσι ειναι?Σορρυ αλλα ειμαι ασχετος με steam...

ειναι flash sale, γι αυτο

λογικα (σχεδον σιγουρα) θα εμφανιστει και ως daily deal

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μεταξύ μας παπαριές του STEAM είναι στην περίπτωση αυτή. Μπορεί η ΕΑ να είναι εταιρεία του διαβόλου αλλά στο ORIGIN εδώ και αρκετό καιρό το έχει στα 9.99 ευρώ και χωρίς να είναι σε προσφορά.

Απο όσα ξέρω (μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος, αλλά τουλάχιστον το Steam Publisher FAQ αυτό αφήνει να εννοηθεί), οι publishers  αποφασίζουν (σε ορισμένο βαθμό τουλάχιστον) τις τιμές και εκπτώσεις των τίτλων τους στο Steam, όχι η VALVe - αυτό που εννοεί ο Praetorian είναι πως η EA πιθανόν "φουσκώνει" τις τιμές του καταλόγου της στο Steam ώστε να ωθήσει μεγαλύτερο μέρος των αγοραστών προς το Origin.

Για συγκρίσεις πάντως, δες καλύτερα τα 3rd party παιχνίδια - κάπου που ούτε η VALVe, ούτε η EA έχουν άμεσο συμφέρον:

Tomb Raider, Metro: Last Light €49,99 και στις δύο περιπτώσεις (Square Enix και Deep Silver αντίστοιχα).

Far Cry 3 €39,99 στο Origin, έναντι €29,99 στο Steam (UbiSoft).

Defiance €29,99 και στις δύο περιπτώσεις (Trion Worlds).

Binary Domain €24,99 στο Origin, έναντι €14,99 στο Steam και στις δύο περιπτώσεις (SEGA).

Alan Wake's American Nightmare €14,99 στο Origin, έναντι €13,99 στο Steam (Nordic Games).

...αν και δεν έκανα λεπτομερή σύγκριση σε όλους τους τίτλους (το Steam Market παρουσιάζει heavy traffic load προς το παρόν, ενώ το Origin Store είναι απλά άθλιο στην περιήγηση), στα 3rd party titles το Steam τείνει προς καλύτερες τιμές παρά το Origin.

Σχετικά off-topic: Ψάχνοντας για να κάνω συγκρίσεις σε πιο φθηνούς τίτλους, παρατήρησα κάτι αστείο - στο Origin store οι μόνοι τίτλοι στην κατηγορία Under €10 / €20 είναι παλιοί τίτλοι της EA...

Βρε δεν αντιλέγω σκατά είναι το Origin (μόνο για το mass effect 3 το έχω), ούτε και σε αυτό που λες για τον καθορισμό των τιμών διαφωνώ, αλλά για να πούμε και του στραβού το δίκιο το STEAM σε πάρα μα πάρα πολλά παιχνίδια ανεξάρτητα το πότε έχουν βγει, έχει απαράδεκτες αρχικές τιμές.

Και καπου εδω ερχεται το πρωτο διλημμα

Το hotline στο steam εχει 2.12 και στο amazon 1.91. Η διαφορα ειναι 0.21 ευρω. Ομως αν το παρουμε απο το steam θα αυξησουμε τις πιθανοτητες μας να παρουμε μια καρτα summer sale. (Ανα 10$ σου δινει μια.). Στην συνεχεια μπορουμε να την πουλησουμε με 0.80 οπως βλεπω τωρα που πουλιουνται μερικες και υπαρχει και η πιθανοτητα να μας δωσει foil card η οποια ειναι αρκετα πιο ακριβη. Σε αυτη την περιπτωση, αν παρουμε αρκετα παιχνιδια απο το steam και αξιοποιησουμε σωστα αυτο το 10ευρω θα βγαλουμε ενα μικρο κερδος απο την πωληση των εναπομειναντων καρτων το οποιο μπορει να ισο με την διαφορα της τιμης ενος παιχνιδιου αγορασμενο απο steam - αμαζον κλπ.

Η ερωτηση ειναι: Ερχεται μια η αλλη απο οπου και να το παρουμε ή ειναι καλυτερα να αγορασουμε απο το steam λιγο πιο ακριβα για να εχουμε την αισθηση οτι "παιζουμε" κιολας και να το "διασκεδασουμε";

Εδω τολμησαν και εβαλαν στις "προσφορες της ημερας" με -33% το gunslinger. Αν εχεις τον θεο σου...

Γιατι το -35% στο RUSE :mad: :eek:  πού το πας? Ελπιζω τουλαχιστον οτι θα παιξει κανα 75% ή flash ή daily deal

Οι "κρυβές" προσφορές του Steam Summer Sale 2013

Στην άνωθεν λίστα αποτυπώνονται αφενός μερικές σούπερ εκπτώσεις με παιχνίδια που η έκπτωση αγγίζει ακόμη και το 90% και αφετέρου ορισμένες επιλογές σε παιχνίδια με τυπική έκπτωση 75%.

Στη λίστα ΔΕΝ θα βρείτε παιχνίδια που η έκπτωση είναι μικρότερη από 75%, διότι υπάρχει το ενδεχόμενο τις επόμενες ημέρες να επιλεγούν για τις ημερήσιες μέγα εκπτώσεις.

Αρχή είναι ακόμα για να γκρινιάζουμε αλλά αν συνεχίσουν έτσι με προσφορές του στυλ -75% σε Bioshock 1 κτλ θα έχουμε άλλο ένα αποτυχημένο steam sale.

PS. Έτσι στην τύχη πέφτει το μάτι μου στο Alice: Madness Returns και βλέπω – 50%. Καλά ρε μαλάκες παιχνίδι του 2011 (όχι ιδιαίτερη εμπορική επιτυχία) και έτσι για το γαμώτο μπας και πουλήσει δεν του βάζουν ένα -75%.

Μακρία από το Alice: Madness Returns από το Steam είναι η μεγαλύτερη regional pricing κλεψιά ever.

http://www.steamprices.com/eu2/app/19680/alice-madness-returns

Παραφυλάτε στο αγγλικό GamersGate όπου έχει λογική βασική τιμή και μόλις μπει σε προσφορά, πάρτε το.

http://www.gamersgate.co.uk/DD-AMRUK/alice-madness-returns-uk

• Like 2

Οι "κρυβές" προσφορές του Steam Summer Sale 2013

Στην άνωθεν λίστα αποτυπώνονται αφενός μερικές σούπερ εκπτώσεις με παιχνίδια που η έκπτωση αγγίζει ακόμη και το 90% και αφετέρου ορισμένες επιλογές σε παιχνίδια με τυπική έκπτωση 75%.

Στη λίστα ΔΕΝ θα βρείτε παιχνίδια που η έκπτωση είναι μικρότερη από 75%, διότι υπάρχει το ενδεχόμενο τις επόμενες ημέρες να επιλεγούν για τις ημερήσιες μέγα εκπτώσεις.

Μακρία από το Alice: Madness Returns από το Steam είναι η μεγαλύτερη regional pricing κλεψιά ever.

http://www.steamprices.com/eu2/app/19680/alice-madness-returns

Παραφυλάτε στο αγγλικό GamersGate όπου έχει λογική βασική τιμή και μόλις μπει σε προσφορά, πάρτε το.

http://www.gamersgate.co.uk/DD-AMRUK/alice-madness-returns-uk

Εγώ πάντως το τσίμπησα στα 5 ευρώ πιο παλιά με τις υπερπροσφορές του multirama ,για αυτά τα λεφτά είναι πολύ καλό...

Όποιος δεν κοιμάται και προλάβει...

http://www.bestbuy.com/site/Deep+Silver+-+Metro%3A+Last+Light+%28Digital+Download%29/9592148.p;jsessionid=F7C6A060A1A86CD31A4407E5803E20D1.bbolsp-app03-178?id=1219046650885&skuId=9592148&st=Metro%20Last%20Light&cp=1&lp=1

Metro last light 0,01$ όποιος προλάβει. Fake μια address άμαζον like και αγοράστε!

Αν δεν δέχεται το paypal, βάλτε τη κάρτα κατευθείαν. Εμένα το πήρε έτσι. Δεν ξέρω αν θα πάρουμε κωδικούς αλλά μικρή η ζημιά

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@@ ... Και δήλωσα και Μοντανα πουείναι δίπλα! το μπλοκάρανε!

χρησιμοποίησα την US mastercard Και το πήρα!!

EDIT : Order has been cancelled!! :P

Επεξ/σία από headbanger

Ρε σεις, απο ποτε εχει πιο ακριβες τιμες η Γερμανια στο steam? Μεχρι και πριν το summer sale οι τιμες με εδω ηταν ιδιες, λεω σε εναν γνωστο μου που μενει Γερμανια να παρει το CS Complete, μου λεει δεν με νοιαζουν τα αλλα παιχνιδια μονο το GO θελω αλλα εχει 4.75 :( του λεω οτι εχει 3.73 και μου στελνει ss με την τιμη. Τι παιζει?

ca3ed2f051412a7c26635455df0c352e.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...