Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω να θυμησω το price match του amazon.com και σε συνδυασμο με το -15% (gooncave -για μια φορα) βγαινουν/θα βγουν πολυ καλες τιμες

πχ hotline miami =1.9 eyro (χωρις την εκπτωση) και δωρο the maw + drip rip + ticket to ride

Δημοσ.

PS. Έτσι στην τύχη πέφτει το μάτι μου στο Alice: Madness Returns και βλέπω – 50%. Καλά ρε μαλάκες παιχνίδι του 2011 (όχι ιδιαίτερη εμπορική επιτυχία) και έτσι για το γαμώτο μπας και πουλήσει δεν του βάζουν ένα -75%.

EA είναι αυτή, παιχνίδι 2~ χρόνων με το αρχικό retail price €50/$50... Ένα θεματάκι το'χει με το pricing παλιών τίτλων (βλ. επίσης Dead Space 2, Dragon Age Origins: Ultimate Edition, Sims 3 κ.ο.κ.).

Δημοσ.

EA είναι αυτή, παιχνίδι 2~ χρόνων με το αρχικό retail price €50/$50... Ένα θεματάκι το'χει με το pricing παλιών τίτλων (βλ. επίσης Dead Space 2, Dragon Age Origins: Ultimate Edition, Sims 3 κ.ο.κ.).

Μεταξύ μας παπαριές του STEAM είναι στην περίπτωση αυτή. Μπορεί η ΕΑ να είναι εταιρεία του διαβόλου αλλά στο ORIGIN εδώ και αρκετό καιρό το έχει στα 9.99 ευρώ και χωρίς να είναι σε προσφορά.

• Moderators
Δημοσ.

Σε σημείο που θα έλεγε κάποιος πως την ΕΑ την συμφέρει να αγοράζει ο κόσμος από το Origin. Απίθανο ε;

• Like 2
Δημοσ.

καλησπερα ειμαι ετοιμος να παρω το : http://www.kinguin.net/catalog/product/view/id/6145/s/the-darkness-ii-steam-key/category/226/

αλλα επειδη δεν εχω καθολου εμπειρια απο το συγκεκριμενο site (βασικα απο κανενα αφου δν εχω ξαναπαρει online game)

θελω την συμβουλη σας.

αυτο που πιστευω πως θα αγορασω ειναι ο κωδικος που θα βαλω στο steam για να κατεβασω το παιχνιδι the darkness 2, στην τιμη των 2,89€

αν κανω λαθος διορθωστε με παρακαλω.

Δημοσ.

εγω να θυμησω το price match του amazon.com και σε συνδυασμο με το -15% (gooncave -για μια φορα) βγαινουν/θα βγουν πολυ καλες τιμες

πχ hotline miami =1.9 eyro (χωρις την εκπτωση) και δωρο the maw + drip rip + ticket to ride

Νομιζα οτι το ειχε 4.99$ οποτε το 2.12 μου φανηκε καλη περιπτωση. ολες οι προσφορες του αμαζον τελειωνουν 14; το hotline θα μεινει σε αυτην την τιμη μεχρι τοτε;

Δημοσ.

Σε σημείο που θα έλεγε κάποιος πως την ΕΑ την συμφέρει να αγοράζει ο κόσμος από το Origin. Απίθανο ε;

Το θέμα είναι τι συμφέρει εμένα και σένα ;)

• Moderators
Δημοσ.

Το θέμα είναι τι συμφέρει εμένα και σένα ;)

Προφανώς. Αλλά δεν θα περίμενα η ΕΑ να ρίξει την τιμή στο Steam χαμηλότερα από το Origin. (Αγνοώ βέβαια αν υπάρχουν εξαιρέσεις, την ΕΑ την αποφεύγω γενικότερα τα τελευταία χρόνια).

Δημοσ.

Πλέον έχει χάσει κάπως την παλιά του αίγλη το steam sales γιατί υπάρχει ανταγωνισμός.Πχ σε amazon και gmg το Bioshock Infinite παίζει στα 20€, το tomb raider παίζει στα 11.5€ στο amazon κτλ

• Like 2
Δημοσ.

Προφανώς. Αλλά δεν θα περίμενα η ΕΑ να ρίξει την τιμή στο Steam χαμηλότερα από το Origin. (Αγνοώ βέβαια αν υπάρχουν εξαιρέσεις, την ΕΑ την αποφεύγω γενικότερα τα τελευταία χρόνια).

Εγώ δεν θα ήθελα καμία σχέση μαζί της, αλλά τι να κάνουμε έχουμε πάθη (mass effect 3). Μέχρι τώρα με ελάχιστες εξαιρέσεις το origin (EA) είναι για τον φούτσο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...