Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το hotline θελω να τσιμπησω αλλα κολλαει απιστευτα. Ουτε στο cart δεν το βαζει. Θα περιμενω μεχρι αυριο μαλλον

Εκπτωσεις στους καταλογους δεν εχει βαλει; 

Δημοσ.

Τις summer κάρτες τις παίρνουμε κι αν παίξουμε ένα απο τα 10 παιχνίδια?

Πχ αν παίξω Tomb Raider θα μου δώσει την κάρτα? Ή καθαρά απο αγορές/voting τις παίρνεις?

Δημοσ.

Πχ αν παίξω Tomb Raider θα μου δώσει την κάρτα? Ή καθαρά απο αγορές/voting τις παίρνεις?

Μάλλον τυχαίες Summer Getaway κάρτες παίρνει ο καθένας, εμένα για παράδειγμα μου'χει δώσει μεταξύ άλλων αυτές του Football Manager 2013 και Chivalry: Medieval Warfare - παιχνίδια που δεν έχω καν. :P

Δημοσ.

απο αγορες και voting. Αν και λεει tomb raider πανω η καρτα δεν εχει σχεση με το παιχνιδι. Μπορει αυριο-μεθαυριο να βαλουν καρτες σε αυτα τα παιχνιδια και οταν κανεις craft τις καρτες αυτου του παιχνιδιου να σου δινει την αντιστοιχη του summer sale. Υποθεσεις κανω. 

ΥΓ. Ιδιες ειναι αυτες οι καρτες σε ολους

Δημοσ.

Σέρνεται το απαν σύμπαν :P

Βασικά με βλέπω να παίρνω counter strike πακετάκι και κανα skyrim :P

Υ.Γ : Επιτέλους βάλανε στις κάρτες και το bioshock και έπεσε η πρώτη καρτούλα :)

Δημοσ.

Μλκια αν είναι..

Καλύτερα ηταν τα badges με τα achievements..

Όντως σέρνεται.. Θέλω να βάλω μια paysafe και δεν τραβάει..

Δημοσ.

έκανα ένα μάζεμα σε indie ποιο πολύ τίτλους συν κάποια τραπέζια στο pinball και το dlc του skyrim dragonborn που το είχε στα 50% φθινότερα.

Δημοσ.

Δεν έχω εντυπωσιαστεί από τις τιμές που βλέπω.

Μας συνήθισε η Valve με τα 75% παλαιότερα και βλέπω στα τελευταία sales να προσπαθεί να το κόψει αυτό.

Δημοσ.

Θυμάται κανενας 40% στα καλοκαιρινα ή στα christmas sales του steam, ή να αρχιζω να γκρινιάζω ?

Ξεκινα να γκρινιαζεις. Εδω τολμησαν και εβαλαν στις "προσφορες της ημερας" με -33% το gunslinger. Αν εχεις τον θεο σου...

Δημοσ.

Αρχή είναι ακόμα για να γκρινιάζουμε αλλά αν συνεχίσουν έτσι με προσφορές του στυλ -75% σε Bioshock 1 κτλ θα έχουμε άλλο ένα αποτυχημένο steam sale.

PS. Έτσι στην τύχη πέφτει το μάτι μου στο Alice: Madness Returns και βλέπω – 50%. Καλά ρε μαλάκες παιχνίδι του 2011 (όχι ιδιαίτερη εμπορική επιτυχία) και έτσι για το γαμώτο μπας και πουλήσει δεν του βάζουν ένα -75%.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...