Προς το περιεχόμενο

Προσφορές παιχνιδιών v1

newlynx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εντάξει αν φοβάστε για τον λογαρισμό στο steam κάντε έναν δεύτερο και βάλτε εκεί τα παιχνίδια του nuveem. Αν είναι να πληρώσω και να κινδυνεύω καλύτερα από το θείο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εντάξει αν φοβάστε για τον λογαρισμό στο steam κάντε έναν δεύτερο και βάλτε εκεί τα παιχνίδια του nuveem. Αν είναι να πληρώσω και να κινδυνεύω καλύτερα από το θείο.

αφου δεν μπλεκεις με proxy γιατι να κινδυνευεις??

το χειροτερο που μπορεις να παθεις ειναι να μην δεχθει το κλειδι σου το steam (για πολυ λιγα region locked παιχνιδια-βλεπε και amazon.com)

εγω παντως σχετικα πρόσφατα αγορασα απο Nuveem, "Endless Space emperor edition" στα 3,4 ευρο και ολα καλα.....

εκτος απο το οτι λόγω Bραζιλιας οι εξωγηινοι στο game χωρευαν σαμπα

• Like 1

Στο nuuvem νομιζα οτι ηταν δολλαριο το νομισμα και λεω μα καλα μας τρολλαρει ο squal?

PS Το Mortal kombat το εχει 17 ευρω. Οποτε αν δεν μπει σε καποια προσφορα τους ακομα και σε αυτη την τιμη αξιζει μιας και ειναι η χαμηλοτερη που βρισκω

• Like 1

1. Είναι ακριβώς το ίδιο με το να αγοράζεις απο amazon.com στο οποίο το πιο σοβαρό που εχει συμβεί ειναι οτι σε κάποιον δεν πέρασε η κάρτα του και του είπαν οτι δεν θα εχει υποστήριξη για μέλλοντικές αγορές και του έδωσαν και το παιχνίδι που είχε κολλήσει με την κάρτα. Αν είναι έτσι η North America φαντάσου τι γίνεται στη South.
  2. To κακό που μπορεί να συμβεί είτε στο Amazon, είτε στο Nuuvem είναι να αγοράσεις παιχνίδι με region lock και να μην μπαίνει στο steam. Με ένα google "XXXXXXXX amazon region lock" πριν αγοραστεί το παιχνίδι, λύνεται.
  3. To χείριστο που μπορεί να συμβεί είτε στο Amazon, είτε στο Nuuvem είναι να σου αφαιρέσουν κάποιο παιχνίδι απο το steam account, το οποίο δεν έχω βρεί να έχει συμβεί σε οποιονδήποτε.

Προσωπικά σε αυτό το summer sale έχω αγοράσει 10 games απο το amazon και 8 παιχνίδια απο το nuuvem και δεν πήγα φυλακή. Συνολικά έχω γύρω στις 8 σελίδες games απο το amazon και 3 σελίδες απο το Nuuvem, αγορασμένα σε διάστημα 1-2 χρόνων και έχουν μπεί όλα στο steam, κανένα με region lock, και φυσικά όλα στο ίδιο account χωρίς να μου έχουν αφαιρέσει ποτέ κανένα.

PS Το Mortal kombat το εχει 17 ευρω. Οποτε αν δεν μπει σε καποια προσφορα τους ακομα και σε αυτη την τιμη αξιζει μιας και ειναι η χαμηλοτερη που βρισκω

Καλό είναι να ακολουθήσεις την τακτική των steam sales και εδώ γιατί έχουν κάθε μέρα daily deals και ο,τι άλλο το αφήνεις για την τελευταία μέρα. 27 Ιουλίου νομίζω.

Μαλλον καποιοι δεν διαβαζουν το τοπικ. Την επομενη πεμπτη θα ξεκινησει το summer sale συμφωνα με τον squall50000

Γι' αυτό ευχόμαστε, το ξέρω ότι ο squal είπε για την επόμενη πέμπτη, αλλά και πάλι μπορούν να το συνδυάσουν, εθνική εορτή+summer sale. Αλλά ναι, κατά πάσα πιθανότητα είναι σε μια εβδομάδα και όχι σήμερα.

Μαλλον καποιοι δεν διαβαζουν το τοπικ. Την επομενη πεμπτη θα ξεκινησει το summer sale συμφωνα με τον squall50000

Με πιο πολλές πιθανότητες να σου δώσω τα νούμερα του τζόκερ παρά την ημερομηνία του summer sale.

Δεν γίνεται, απο όταν παίξει το συγκεκριμένο βιντεάκι το μυαλό μου μπαίνει σε κατάσταση I'm ready I'm ready I'm ready I'm ready I'm ready I'm ready I'm ready I'm ready...

Εγώ πρωταγωνιστής στο gabe.tv

Βγήκε και final fantasy 7 στο Steam http://store.steampowered.com/app/39140/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια και ο Newell απ' ότι έχω καταλάβει πρέπει να είναι προσωπικό σου είδωλο και επειδή με ένα καημό θα πας, ένα video...

FOR YOU

Επεξ/σία από slipknot

Είδα στο steam προσφορά το baldurs gate hd στα 3 κάτι ευρώ. Αξίζει η αγορά; Έχω το απλό αλλά με κούρασαν λιγάκι τα γραφικά στην αρχή και το παράτησα... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...