Bourdoulas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Ναι κάνεις λογαριασμό με αμερικάνικη διεύθυνση.
gamanos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Και στο ελλαδισταν 1 χρονο τωρα και η τιμη κατω των 40 ευρο δεν λεει να πεσει .Θα αρκεστω στο δωρεαν Rift μου φενεται Rift? Δωρεάν;
nek4d Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Rift? Δωρεάν; http://www.riftgame.com/en/play-for-free/
GameShopper.gr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 amazon.com summer sale βαριεμαι να γραφω μια-μια, αλλα πολλες προσφορες.....(GameShopper σταχυολόγησε !!) Okey Dokey Σταχυολόγηση των προσφορών του καλοκαιρινού Amazon Sale. Πάντως μέχρι στιγμής τζάμπα ο ενθουσιασμός αν εξαιρέσουμε τα bundle της Paradox και το πακετάκι με τα Borderlands δεν ξετρελαίνει κιόλας το sale. Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει καλύτερο στη συνέχεια. Επίσης πολλοί (σχεδόν όλοι βασικά) από τους τίτλους της Ubisoft που είναι σε πολύ καλή έκπτωση δεν εξαργυρώνονται στο Steam. Πιθανόν θα παίρνεις κλειδί για το Uplay ή θα τα κατεβάζεις μέσα από το Amazon. Προσωπικά δεν ξέρω τι παίζει σε αυτή την περίπτωση όσον αφορά σε τυχόν region lock. Αν γνωρίζει κάποιος ας μας δώσει τα φώτα του. 1
gavros10 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Για να βλέπετε αν κάποιο παιχνίδι ειναι region locked, να πηγαίνετε στο reddit. Σε κάθε sale δημιουργούνται τοπικ που λένε αν ειναι κλειδωμένο κάποιο παιχνίδι ή οχι Sent from my LG-E900 1
naruto14 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Okey Dokey Σταχυολόγηση των προσφορών του καλοκαιρινού Amazon Sale. Πάντως μέχρι στιγμής τζάμπα ο ενθουσιασμός αν εξαιρέσουμε τα bundle της Paradox και το πακετάκι με τα Borderlands δεν ξετρελαίνει κιόλας το sale. Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει καλύτερο στη συνέχεια. Επίσης πολλοί (σχεδόν όλοι βασικά) από τους τίτλους της Ubisoft που είναι σε πολύ καλή έκπτωση δεν εξαργυρώνονται στο Steam. Πιθανόν θα παίρνεις κλειδί για το Uplay ή θα τα κατεβάζεις μέσα από το Amazon. Προσωπικά δεν ξέρω τι παίζει σε αυτή την περίπτωση όσον αφορά σε τυχόν region lock. Αν γνωρίζει κάποιος ας μας δώσει τα φώτα του. Πολύ καλή δουλειά! Θα ήθελα το I Am Alive αλλά για steam οπότε μάλλον θα το περιμένω προσφορά για εκεί.
zizu10 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Πάντως μέχρι στιγμής τζάμπα ο ενθουσιασμός αν εξαιρέσουμε τα bundle της Paradox και το πακετάκι με τα Borderlands δεν ξετρελαίνει κιόλας το sale. Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει καλύτερο στη συνέχεια. Εμ έτσι είναι το amazon, πάντα προς το τέλος βγάζει τα διαμάντια
gavros10 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Πω την πατησαμε. Σχεδον ταυτοχρονο amazon summer sale και steam summer sale θα εχουμε... Πανε τα λεφτα μας, πανε οι διακοπες, παει το μεταπτυχιακο... Το χειροτερο ειναι οτι οποια παιχνιδια παρω θα τα παιξω κοντα οκτωμβρη... Τι budget εχετε ορισει για αγορα παιχνιδιων?
SOADNICK Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Τι budget εχετε ορισει για αγορα παιχνιδιων? 20e Κοντά στα 2ε για το Garry's Mod. 5ε ή 2,5ε (ανάλογα αν θα είναι 50% ή 75%) για το R.U.S.E. και μετά ό,τι άλλο προκύψει μεταξύ 15-20ε. Οι υπόλοιποι?
GameShopper.gr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Οτιδήποτε έχει σχέση με Deus Ex σε προσφορά 75% κάτω στο αγγλικό GamersGate.Το μοναδικό πράγμα που είναι φθηνότερο στο ευρωπαϊκό μαγαζί είναι το Deus Ex: Human Revolution - Ultimate Edition.
naruto14 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Πω την πατησαμε. Σχεδον ταυτοχρονο amazon summer sale και steam summer sale θα εχουμε... Πανε τα λεφτα μας, πανε οι διακοπες, παει το μεταπτυχιακο... Το χειροτερο ειναι οτι οποια παιχνιδια παρω θα τα παιξω κοντα οκτωμβρη... Τι budget εχετε ορισει για αγορα παιχνιδιων? Και εγώ λέω max 20€ μιας και μου φαίνεται ότι πάρω θα το παίξω μετά από κάνα χρόνο.
squall50000 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Εγώ θα βάλω 100€ όριο φέτος μήπως πάω και διακοπές! Ελπίζω ο εγκέφαλος μου να μην το πάρει σαν "100€ ανά site".. Σε μισή ώρα GMG sales! 20e Κοντά στα 2ε για το Garry's Mod. 5ε ή 2,5ε (ανάλογα αν θα είναι 50% ή 75%) για το R.U.S.E. και μετά ό,τι άλλο προκύψει μεταξύ 15-20ε. Οι υπόλοιποι? R.U.S.E. θυμάμαι να έχει περάσει στα 2,5!
SOADNICK Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Εγώ θα βάλω 100€ όριο φέτος Τι θα παρεις? (Εχεις κατι συγκεκριμενο ή οτι βρουμε σκοτωμενο το μαζευουμε?) 2
squall50000 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Το δεύτερο! Αυτό που θέλω οπωσδήποτε είναι το Assasins Creed Revelations που έχει πέσει αρκετά και λογικά θα πέσει στα 5. ΠΡΟΦΗΤΕΥΩ οτι το summer sale θα ξεκινήσει στις 11 Ιουλίου 2013, Πέμπτη.
SOADNICK Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Το δεύτερο! Αυτό που θέλω οπωσδήποτε είναι το Assasins Creed Revelations που έχει πέσει αρκετά και λογικά θα πέσει στα 5. ΠΡΟΦΗΤΕΥΩ οτι το summer sale θα ξεκινήσει στις 11 Ιουλίου 2013, Πέμπτη. Γιατι οχι 4/7 που ειναι παλι πεμπτη και ειναι και 'murican day? R.U.S.E. θυμάμαι να έχει περάσει στα 2,5! Daily Deal? Ποτε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις