Προς το περιεχόμενο

Προσφορές παιχνιδιών v1

newlynx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

άσχετο αλλά σχετικό...

Link.png Site: http://www.pcgamer.com/2013/06/07/serious-sam-4-to-be-funded-through-the-seriously-good-humble-weekly-sale/?ns_campaign=article-feed&ns_mchannel=ref&ns_source=steam&ns_linkname=0&ns_fee=0">Serious Sam 4 to be funded through the seriously good Humble Weekly Sale

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Saints Row 75% offer στα 6,24Ευρο ειναι και ειναι free μεχρι αυριο.

free μέχρι αυριο να το κατεβάσεις ή να παίξεις μέχρι αυριο; 

Το Civilizations το κατέβασα κανονικά και γράφει δίπλα 22 hours left.. μετα κλειδώνει; 

Το Civilizations το κατέβασα κανονικά και γράφει δίπλα 22 hours left.. μετα κλειδώνει; 

Απο οσο εχω δει ετσι ειναι αυτα τα promotions, μετα εξαφανιζονται απο το library

Ναι μετά κλειδώνει, βασικά έτσι λειτουργούν τα Free Weekends του Steam. Μπορείς να το δεις και ως ένα demo μακράς διαρκείας. Σου λέει παίξε το παιχνίδι το Σ/Κ και αν σου αρέσει δώστε τα λεφτά και συνέχισέ το.

Αν ήταν σου δίνω τρεις μέρες να το κατεβάσεις και μετά είναι δικό σου για πάντα... κάθε Σ/Κ θα έπεφταν οι servers του Steam από τη τεράστια ζήτηση :D.

Καινουργιο Build a Bundle από Groupees. 

Build a Meridian 4 pt2

Αναγκαστηκά πρέπει να γίνει επιλογή το λιγότερο 3ων παιχνιδιών και 1$ minimum.

Syberia 1,2 και still life είναι από τα must νομίζω. Επίσης Robin hood,Trapped dead και nikopol είναι από τα καλά αν και εχουν βγει χιλιάδες φορές σε bundle.

• Like 1

Για όσους δεν παρακολουθούν το thread του BF3, με τον κωδικό BF3E3 στο origin δίνει τζάμπα το Close Quarters.

για πες περισσότερα να καταλάβουμε!!!

• Like 1

Δεν το εχουν εξηγησει απολυτα και δεν ξερουμε αν ειναι δωρεαν μονο για οσο διαρκεσει η E3 ή για παντα. Το θεμα ειναι οτι βαριεμαι να κανω εγκατασταση τον ιο που ακουει στο ονομα origin

• Like 2

για πες περισσότερα να καταλάβουμε!!!

Ανοιγεις origin, πατας πανω αριστερα ενα κουμπι με ονομα origin :P και διαλεγεις εξαργυρωση κωδικου, βαζεις BF3E3 και κατεβαζεις close quorters. Απ'οσο ξερω ειναι για παντα αλλα δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια. Ο κωδικος παντως ισχυει μεχρι τις 18

Δεν ξέρω αν είναι για πάντα.Είδα τον φίλο που πόσταρε στο άλλο thread και είπα να το ποστάρω και εδώ σε περίπτωση που κάποιος δεν το παρακολουθεί.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...