squall50000 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Με $1,69 και για τα 2 τους κλέβουμε πάλι.. Σίγουρα θα πάρει και πράσινο φώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krokos Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 να πω οτι το amazon.com ανανεώνει συνεχως τις προσφορες του...να εχετε το νου σας.. και απο σημερα καλη προσφορα ειναι το x-com Enemy Unknown =7.7 eyro (υπαρχει και σε πακετο μαζι με civ στα 15.45 ευρο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GameShopper.gr Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Βασικά αυτά μπήκαν σήμερα στο Amazon. tinyurl.com/qbqfltw Αύριο περιμένουμε πολλά με τίτλους της Rockstar, Square Enix και Ubisoft σε έκπτωση έως 75%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Ακόμη έχω παράπονο που το Skyrim δεν εμφανίστηκε πολύ στις προφορές και μάλιστα σε καλή τιμή. Όταν λέω καλή τιμή μιλάω πάντα συγκριτικά το φθινόπωρο του 12 (αν θυμάμαι καλά) που στο gamefly μαζί με το -20% κουπόνι έβγαινε στα ~8.70€ (Και κάποιος μ@λ@κ@ς δεν το πήρε τότε) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Cognition: An Erica Reed Thriller, Episode 2: "The Wise Monkey" σε pay-what-you-want στο indiegamestand. Για περισσότερο από το μέσο όρο (αυτή τη στιγμή είναι στα $1.77) δίνουν μαζί και το πρώτο επεισόδιο. Δίνουν DRM free download, και για πάνω από $1 δίνουν key για Desura. Θα δώσουν Steam key, όταν το παιχνίδι γίνει greenlit για Steam Όποιος έχει χρόνο και θέλει, ρίχνει μια θετική ψήφο στο Steam greenlight για το παιχνίδι. https://indiegamestand.com/ Είναι point and click adventure με comic book style γραφικά. Βγαίνει σε επεισόδια, και θα έχει συνολικά τέσσετα (4). Έχουν κυκλοφορήσει τα τρία από τα τέσσερα μέχρι στιγμής. Εδώ είναι το thread στο insomnia. Εδώ είμαστε!! Το περίμενα τόσο καιρό με την ελπίδα ότι θα παίξει στο IGS Thanks Praetorian!! να πω οτι το amazon.com ανανεώνει συνεχως τις προσφορες του...να εχετε το νου σας.. και απο σημερα καλη προσφορα ειναι το x-com Enemy Unknown =7.7 eyro (υπαρχει και σε πακετο μαζι με civ στα 15.45 ευρο) Και αύριο είναι η μεγάλη μέρα, L.A. Noire Complete & Max Payne 3 στα 10$ Not bad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GameShopper.gr Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Βασικά αν κάποιος είναι φαν των adventure από την εποχή Benoit Sokal, Microids και σία (δηλ. Syberia κ.λπ.) ενδέχεται να βρει ενδιαφέρον το παρακάτω sale στο GG. http://www.gamersgate.com/games?prio=relevance&q=anumanweek&pg=1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Και αύριο είναι η μεγάλη μέρα, L.A. Noire Complete & Max Payne 3 στα 10$ Not bad Ωπ! Καλά που το είπες δεν το ήξερα και τα θέλω και τα δυο! Μήπως ξέρετε σύμφωνα με την αμερικάνικη ώρα, πότε θα εμφανιστούν αυτές οι τιμές σε εμάς εδώ Ελλάδα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Και αύριο είναι η μεγάλη μέρα, L.A. Noire Complete & Max Payne 3 στα 10$ Not bad Σκέφτομαι και εγώ να τσιμπήσω το πακέτο. Μέχρι πότε θα είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GameShopper.gr Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Μέχρι τις 31/05, μετά πάπαλα το Mayhem. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Υπαρχει περιπτωση να μπει το max payne 3 + το season pass του περιπου στα 10 ευρω; Δεν το εχω δει αλλα ελπιζω να μπει σαν Bonus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Από ότι είδα τα Max Payne 3 και L.A. Noire θέλουν activation στο steam. Εγώ νόμιζα ότι ήθελαν μόνο αυτό της Rockstar (Club πως λέγεται). Γνωρίζει κανείς αν ισχύει το ίδιο και για τις retail εκδόσεις τους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Από ότι είδα τα Max Payne 3 και L.A. Noire θέλουν activation στο steam. Εγώ νόμιζα ότι ήθελαν μόνο αυτό της Rockstar (Club πως λέγεται). Γνωρίζει κανείς αν ισχύει το ίδιο και για τις retail εκδόσεις τους? Στο amazon βλέπω δυο εκδόσεις του πακέτου που αναφέρεται σαν Site: http://www.amazon.com/dp/B0091UYJ66?ie=UTF8&camp=213733&linkCode=shr&tag=amazon042f-20">Steam και άλλη μια σαν Site: http://www.amazon.com/dp/B0091UYT1G?ie=UTF8&camp=213733&linkCode=shr&tag=amazon042f-20">Non-steam Βέβαια επειδή νομίζω το MP3 είναι μόνο σε steam version δεν ξέρω αν το non steam αναφέρεται μόνο στο L.A. Noire... Αν ξέρει κανείς κι αυτό με την ώρα που ρώτησα παραπάνω θα ήταν χρήσιμο να μην φάμε όλη την μέρα αύριο μπροστά στο pc περιμένοντας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Κατά τις 9 π.μ. άρχισε να τσεκάρεις, κάπου εκεί βγαίνουν αν θυμάμαι σωστά!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Στο amazon βλέπω δυο εκδόσεις του πακέτου που αναφέρεται σαν Site: http://www.amazon.com/dp/B0091UYJ66?ie=UTF8&camp=213733&linkCode=shr&tag=amazon042f-20">Steam και άλλη μια σαν Site: http://www.amazon.com/dp/B0091UYT1G?ie=UTF8&camp=213733&linkCode=shr&tag=amazon042f-20">Non-steam Βέβαια επειδή νομίζω το MP3 είναι μόνο σε steam version δεν ξέρω αν το non steam αναφέρεται μόνο στο L.A. Noire... Αν ξέρει κανείς κι αυτό με την ώρα που ρώτησα παραπάνω θα ήταν χρήσιμο να μην φάμε όλη την μέρα αύριο μπροστά στο pc περιμένοντας... Ελπίζω το bundle να είναι για steam. Υπάρχει περίπτωση να εξανλτηθει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Ελπίζω το bundle να είναι για steam. Υπάρχει περίπτωση να εξανλτηθει? Τωρα ειναι εξαντλημενο. Αυριο μπορει να εχει κλειδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις