naruto14 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Το hitman το βλεπω οντως για humble bundle Να βγει ξέρω γω κανα humble bundle με Hitman, Sleeping Dogs και Tomb Raider . 2
squall50000 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 <p>Πάντως για όσους δεν ελέησε ο Κύριος, το φθηνότερο Football Manager 2013 το παίρνουμε από Gamefly <a href="http://www.gamefly.co.uk/Download-Football-Manager-2013/5004613/">στα 9,33€</a> με το κουπόνι "GFDMAY20UK".</p> <p> </p> <p>Αν τα βραζιλιάνικά σας είναι καλά και δεν φοβάστε να κολυμπήσετε στο άγνωστο τότε θα το βρείτε πολύ χαμηλότερα στο <a href="http://www.nuuvem.com.br/produto/922-football-manager-2013">nuuvem</a>. Νομίζω η ισοτιμία βγαίνει κάπου στα 7,55€.</p> Μια χαρά ειναι το nuuvem. Με τον chrome γιά να βοηθάει με τα βραζιλιάνικα και το PayPal δεν φοβόμαστε τίποτα.
krokos Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Μια χαρά ειναι το nuuvem. Με τον chrome γιά να βοηθάει με τα βραζιλιάνικα και το PayPal δεν φοβόμαστε τίποτα. αν καποιος παει κατα βραζιλια ας παρει και το fifa 13 sta 3,78 eyro...(για origin -αλλιως θα ελεγε : "Este conteúdo utiliza Steamworks e requer o aplicativo STEAM para ativação, download e instalação.") μεταφραση: "τον πουλοπουλο..για steam" (αν θελει proxy και τι ακριβως κάνεις δεν θυμαμε..ρωτηστε τον squall) 1
mpompo13 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Επειδή έχασα λίγο την μπάλα με τόσες προσφορές αυτές τι μέρες ήθελα να ρωτήσω (αν και μάλλον όλο και κάπου πριν θα αναφέρθηκε) εάν αξίζει το: http://www.bundlestars.com/ καθώς αν και δεν τα γνωρίζω τα παιχνίδια που φανήκαν ενδιαφέροντα;
gavros10 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Να βγει ξέρω γω κανα humble bundle με Hitman, Sleeping Dogs και Tomb Raider . Βασικα τo sleeping dogs και το tomb raider τα ειχα τερματισει με την λογικη οτι δεν θα τα αγορασω μιας και ειναι ακριβα. Που να ηξερα οτι θα το ξεφτιλησουν τοσο με τις προσφορες...
naruto14 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Βασικα τo sleeping dogs και το tomb raider τα ειχα τερματισει με την λογικη οτι δεν θα τα αγορασω μιας και ειναι ακριβα. Που να ηξερα οτι θα το ξεφτιλησουν τοσο με τις προσφορες... Και εγώ πολλά παιχνίδια τα τερματίζω όπως και σένα αλλά τα αγοράζω αργότερα όταν τα βρω σε προσφορά αν μου άρεσαν. Και για συλλογή αλλά και για να υποστηρίξω τους devs (όχι οτι παιρνουν και τιποτα με 4 το hitman αλλα να χουμε να λεμε ) 1
squall50000 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 αν καποιος παει κατα βραζιλια ας παρει και το fifa 13 sta 3,78 eyro...(για origin -αλλιως θα ελεγε : "Este conteúdo utiliza Steamworks e requer o aplicativo STEAM para ativação, download e instalação.") μεταφραση: "τον πουλοπουλο..για steam" (αν θελει proxy και τι ακριβως κάνεις δεν θυμαμε..ρωτηστε τον squall) Θέλει proxy, ναι. Μόνο σε αυτό το topic πρέπει να έχουμε καμιά 30αριά οδηγούς για αγορές με proxy!
SPANK Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 To tomb raider το τσίμπησε ηδη ενας φίλος και επωφεληθήκαμε και οι 2 απο το referal link με 2 euro o καθένας αν κανει καποιος φίλος σου register για πρώτη φορα και αγοράσει κατι Οποτε αν κανει καποιος account και αγοράσει απο greengaming ας το πει
Bourdoulas Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Πάντως εγώ θα ανάψω λαμπάδα σε αυτόν που σκέφτηκε πρώτος τα bundles! Να αγιάσει ο άνθρωπος. Αν τα παιχνίδια αυτά τα αγοράζαμε κανονικά θα είχαμε δώσει μια περιουσία. ΥΓ Μια 50άρα τίτλους θέλω ακόμα και η ψηφιακή μου βιβλιοθήκη θα ξεπεράσει την... retail!
krokos Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 ενα δωρεαν (για μια μερα) indie παιχνιδακι που το ειχα βρει πολυ συμπαθητικο απο τα βιντεο, αλλα δεν μπορεσα να το παιξω ποτε ..δωστε του μια ευκαιρία....σας παιζει και ωραια μουσικη!!!! Reprisal (drm free) ριξτε και κανα θετικο vote εδω
JohnVani18 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 ΥΓ Μια 50άρα τίτλους θέλω ακόμα και η ψηφιακή μου βιβλιοθήκη θα ξεπεράσει την... retail!Άλλη αξία έχει όμως το retail και άλλη το digital copy. υγ : δεν μιλάω για αξία=κόστος 6
naruto14 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Άλλη αξία έχει όμως το retail και άλλη το digital copy. υγ : δεν μιλάω για αξία=κόστος Εννοείται αυτό.
Bourdoulas Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 E ναι δεν το συζητώ. Αλλά σκέψου πόσο μ@λ@κ@ς ένιωσα όταν άνοιξα το κουτί του FIFA 13. Είχε το δισκάκι μέσα και ένα... φύλλο χαρτί! Και πλέον όλα τα παιχνίδια είναι έτσι. Καμία σχέση με το παρελθόν, ειδικά τα παιχνίδια για PC. 4
SPANK Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 E ναι δεν το συζητώ. Αλλά σκέψου πόσο μ@λ@κ@ς ένιωσα όταν άνοιξα το κουτί του FIFA 13. Είχε το δισκάκι μέσα και ένα... φύλλο χαρτί! Και πλέον όλα τα παιχνίδια είναι έτσι. Καμία σχέση με το παρελθόν, ειδικά τα παιχνίδια για PC. Τα περισσότερα δεν εχουν ουτε καν manual ετσι για το εφε ρε παιδί μου
efo355 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 E ναι δεν το συζητώ. Αλλά σκέψου πόσο μ@λ@κ@ς ένιωσα όταν άνοιξα το κουτί του FIFA 13. Είχε το δισκάκι μέσα και ένα... φύλλο χαρτί! Και πλέον όλα τα παιχνίδια είναι έτσι. Καμία σχέση με το παρελθόν, ειδικά τα παιχνίδια για PC. Εντάξει δεν αξίζει καθόλου το retail μόνο για μεταπώληση κάτι λέει. Για ποδοσφαιράκια που δεν υπάρχει μεταπωλητική αξία είναι τελείως άχρηστο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις