Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αξίζει το συγκεκριμένο παιχνίδι; Ψάχνω ένα στυλ simcity...

Δεν το έχω παίξει αλλά εχω ακούσει πολύ καλά λόγια.Είναι η πιο χαμηλή τιμή που το έχω βρει τον τελευταίο καιρό που το παρακολουθώ και λέω να το δοκιμάσω μετά τη ξενέρα με το τελευταίο sim city..

Το μόνο κακό που έχω διαβάσει είναι ότι από optimization είναι για τα μπάζα..Χρησιμοποιεί μόνο ένα πυρήνα δυστυχώς,το οποίο φαντάζομαι αν φτιάξεις καμιά τεράστια πόλη θα είναι λίγο πρόβλημα...

Δημοσ.

Για τους φίλους του action-horror τα 2 Dead Space στο 10€ από Steam:

http://store.steampowered.com/sub/8672

Προσπαθώ να το βάλω στο cart αλλά για κάποιο λόγο δεν γίνεται. Συμβαίνει σε κανέναν άλλον;

Επίσης έχει δοκιμάσει κανείς το Driftmoon; Φαίνεται αρκετά καλό, αλλά τα σκέφτομαι τα 10€.

Δημοσ.

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟ ALAN WAKE. ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ HUMBLE BUNDLE. YESSSSSSSSSSS

*Ποσα να δωσω για να ειμαι ευγενικος; 4-5 ευρω;

• Like 1
Δημοσ.

Δώστε ότι θέλετε (βασικά τουλάχιστο 1$ για steam keys)και πάρτε τα Alan Wake collectors kai nightmare Ariiiimbbaaaa!!!!

https://www.humblebundle.com/weekly?humble_weekly_sale_alanwake#contribute

Συγνώμη δηλαδή παμε στο custom και αν δώσουμε εστω 2$ πέρνουμε και τα 2 games με steam keys ?????

Δημοσ.

Συγνώμη δηλαδή παμε στο custom και αν δώσουμε εστω 2$ πέρνουμε και τα 2 games με steam keys ?????

Μιλάω ειλικρινά και μιλάω ελληνικά. ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :P :P :P

AA Επίσης έχει ένα καράβι Bonus content εκτός από αυτά που δίνει η Collectors

• Like 2
Δημοσ.

Δυστυχως ναι. Και λεω δυστυχως γιατι ειναι πολυ λιγα για αυτα που δινει. 1.82 Δολαρια ειναι η μεση πληρωμη μεχρι τωρα απο τα 7.500 ατομα. Εγω θα δωσω 6 ευρω

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχως ναι. Και λεω δυστυχως γιατι ειναι πολυ λιγα για αυτα που δινει. 1.82 Δολαρια ειναι η μεση πληρωμη μεχρι τωρα απο τα 7.500 ατομα. Εγω θα δωσω 6 ευρω

Το τσίμπησα τελικά THANKS :)

Δημοσ.

Το τσίμπησα τελικά THANKS :)

το πήρα και εγώ ;)

απλά το nightmare το έχω ήδη οπότε αμα θέλει κανείς να το ανταλάξουμε.

Δημοσ.

Με κατεστρεψε το bundle. Εχω να τελειωσω το βιβλιο metro 2033 τωρα που το εβαλα στοχο, να αξιοποιησω ενα αλλο top secret project μου, να τερματισω το bioshock 1, παραλληλα ενα dlc απο το Mafia 2, μετα το bioshock 2, τα alan wake, να μελετησω τα bonus του, να πηγαινω στην σχολη μου, να διαβαζω για εκει και να κραταω μια Α κοινωνικη θεση.... Δυσκολο mode παιζω

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...