Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνεις μια εγγραφή και σου δίνει μια αμερικάνικη διεύθυνση μονο για εσένα για να χρησιμοποιήσεις στο amazon η σε οποιον αλλο site θέλεις εγω τουλάχιστον το χρησιμοποίησα με αυτον τον τρόπο για να παρω το παιχνίδι σε digital μορφή πάντα

Δημοσ.

Παιδάκια έχουμε κανένα "Red Alert" (όχι το game :P) για regon lock σε κάποια games? Επειδή την έπαθα παλιά (το amazon μου έκανε refund βέβαια)με το Dead Island

Δημοσ.

Ρε παίδες, κάνα "add to cart" δεν έχει αυτό το άμαζον να τα έχουμε κάπου μέχρι να ταΐσουμε την πριπέιντ;

Δημοσ.

Ρε παίδες, κάνα "add to cart" δεν έχει αυτό το άμαζον να τα έχουμε κάπου μέχρι να ταΐσουμε την πριπέιντ;

Έχει στα δεξιά add to basket και add to wish list

Δημοσ.

Βέβαια το να το βάλεις στο καλάθι δεν ξέρω αν σου εξασφαλίζει κάτι. Μπορεί να μην είναι διαθέσιμο αργότερα ή να χει άλλη τιμή. Εκτός κι αν θες να τα βάλεις εκεί για να μην τα ξεχάσεις.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Με τη σημερινή κυκλοφορία του 3ου* επεισοδίου "The Oracle", στο επίσημο (Phoenix Online) store του Cognition: An Erica Reed Thriller (adventure point and click) έχουν τις εξής 24ωρες προσφορές:

Season Pass (Επεισόδια 1 έως 4): $19.99 (κάπου 15.6€) (~ 33% έκπτωση σε σχέση με την τρέχουσα κανονική τιμή)

Season Upgrade (Επεισόδια 3 και 4 - αν έχετε ήδη το 1ο και 2ο): $9.99 (κάπου 7.76€) (~ 33% έκπτωση σε σχέση με την τρέχουσα κανονική τιμή)

Demo για το PC.

*. 3 επεισόδια έχουν κυκλοφορήσει από τα 4 συνολικά της season. To 4o αναμένεται στους επόμενους μήνες (μέσα στο 2013, αλλά χωρίς κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας ακόμα).

**. Τα επεισόδια είναι DRM free. Δεν είναι για Steam Activation. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...