Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εβδομαδιαίες προσφορές απο Steam, εκπτώσεις απο 50-75% στους παρακάτω τίτλους:

* Post Apocalyptic Mayhem - 75% off στα €2,49

* Fireburst - 75% off στα €1,74

* Ducati World Challenge - 75% off στα €1,24

* DCS: Black Shark - 60% off στα €9,99

* Spectraball - 50% off στα €1,74

Οι προσφορές ισχύουν μέχρι την Δευτέρα, 15/04/2013, 20:00.

Daily Deal απο Steam, το Legend of Grimrock με έκπτωση 66%, στα €3,73.

Classic Gem Promo απο GOG.com, το Raptor: Call of Shadows 2010 με έκπτωση 60%, στα $2,39.

Amanita Special - Τίτλοι της Amanita Designs με έκπτωση 70% απο GamersGate. Περιλαμβάνει:

* Botanicula - €2,70

* Machinarium - €2,55 (επίσης το soundtrack στα €1,50)

* Samorost 2 - €1,19

* Amanita Collection - €6,90

Τα παιχνίδια παρέχονται ως DRM-free downloads.

• Like 1
Δημοσ.

Μου βγάζει συνεχώς error και ότι είναι "no longer available for purchase"...

δεν εχω λογαριασμο gf

παντως add to cart και checkout μου κανει κανονικα

Δημοσ.

δεν εχω λογαριασμο gf

παντως add to cart και checkout μου κανει κανονικα

Aκόμα το ίδιο θέμα έχω, όταν πατάω checkout μου το αφαιρεί...

Τώρα που το σκέφτομαι, πρέπει να έχω αφήσει σαν διεύθυνση μία αμερικάνικη που είχα βάλει μία φορά που ήθελα να πάρω το Civ5 με VPN και μάλλον γιαυτό το μπλοκάρουν αλλά τώρα βαριέμαι να μπαίνω να τα αλλάζω :P

Δημοσ.

Europa Universalis III Chronicles

FREEPC 

http://www.gamefly.co.uk/Download-Europa-Universalis-III-Chronicles/5002834/?adtrackingid=cmju510

δεν ξερω τι παιζει απο clients στο gamefly, γενικα το παιχνιδι ειναι drm free

Το ειχα παρει παλι δωρεαν απο το site τους πριν κατι μηνες. Βασικα μου ειχε ερθει email. Απορω ομως γιατι το εβαλα στον λογαριασμο μου και δεν το εδωσα σε καποιον

Δημοσ.

Πόσο έμπιστο θεωρείται το μαγαζί? Και είναι κανονικές εκδόσεις steam, ε? Δεν θέλουν vpn?

Για όταν καταφέρει να μπει δλδ.

Δημοσ.

Κι εγώ να σου πω την αλήθεια είχα καλομάθει και μιας και δεν πήρα το πακέτο της tripwire, περίμενα κάτι πιο "φανταχτερό" :-P

Αλλά για να μην το αδικούμε, τα παιχνιδάκια που δίνει με 1$ φαίνεται να έχουν φάση...

• Super Moderators
Δημοσ.

Εφόσον είναι από τη Blendo Games, αυτά είναι τα βασικά παιχνίδια (υπάρχει και το Gravity Bone που είναι ο πρόδρομος του Thirty Flights of Loving).

To Thirty Flights είναι το πιο πρόσφατο, έχω ακούσει καλά λόγια αλλά δεν το έχω παίξει.

Περισσότερο μου άρεσε το Flotilla, είναι space roguelike με 3D μάχες, πολύ ιδιαίτερο χιούμορ -σε μικρές δόσεις- αλλά σύντομο αρκετά. Αν ήταν πιο μεγάλο σε διάρκεια, θα ήταν εξαιρετικό για μένα (αλλά έχει ωραία σεναριακή δικαιολογία).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...