Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε ξερω αν εχει ειπωθει ηδη αλλα οσοι εχετε προβλημα με αγορα απο Amazon.com (digital download) μπορειτε να χρησιμοποιησετε το borderlinx.com.

Δημιουργειτε λογαριασμο και σας δινει αυτοματα 2 διευθυνσεις (US & UK) με ολα τα στοιχεια (δ/νση, τηλεφωνο κλπ) που χρειαζεστε για να κανετε τη συναλλαγη. Αν εχετε ηδη λογ/σμο στο Amazon απλα προσθεστε μια επιπλεον διευθυνση αποστολης (με τα στοιχεια της Borderlinx για US).

Το site που δίνεις το χρησιμοποίησα ήδη για μια subscription μηνιαία του office 365 us. Κάνα 2 ευρώ τα γλύτωσα σίγουρα.Πάντως αν προσέξεις στις δειυθύνσεις που σου δίνει, εμπλέκεται η dhl.

Δημοσ.

Το site που δίνεις το χρησιμοποίησα ήδη για μια subscription μηνιαία του office 365 us. Κάνα 2 ευρώ τα γλύτωσα σίγουρα.Πάντως αν προσέξεις στις δειυθύνσεις που σου δίνει, εμπλέκεται η dhl.

Εχεις δικιο και ηταν δικη μου παραλειψη να το αναφερω.

Το κομματι της 1ης γραμμης στην οδο, εκει που γραφει Borderlinx/DHL δε χρειαζεται. Χρησιμοποιειτε τη δευτερη γραμμη με την "κανονικη" διευθυνση και τα υπολοιπα στοιχεια (πολη, πολιτεια, κλπ) και ειστε οκ.

Δημοσ.

Σου δίνει και τηλέφωνο εντωμεταξύ! Δεν το έχω δοκιμάσει βέβαια!

manosnik : Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε πόσο χρεώνουν μια αποστολή από uk ας πούμε που δεν εμπλέκεται το τελωνείο.

Δημοσ.

Παντως ισχυει οτι υπαρχει ενα site για ο,τι σκεφτεις να κανεις. Σαν ιδεα ειναι πολυ εξυπνη. Οσο για το κοστος οι τυποι εχουν calculator αναλυτικοτατο

• Like 1
Δημοσ.

κερδισα το mark of the ninja απο το steamgifts!

ειναι το 5ο παιχνιδι που κερδιζω στις 1488 συμμετοχες. επρεπε ομως να κερδισω καποιο πιο ακριβο μιας και αυτο θα μπει στο humble indie bundle συντομα..... 

• Moderators
Δημοσ.

Nope. Το αντίστροφο όμως ισχύει. Δηλαδή αν το έχεις ή το πάρεις στο Steam, μπορεις να το έχεις και στο gog.com. 

http://www.gog.com/witcher2/backup

(Μόνο για τα Witcher 1 και 2 ισχύει).

Από ο,τι είδα έχουν και στο Steam Midweek Madness για τα Witcher. Δεν πρόσεξα διαφορά στην τιμή...

Δημοσ.

Nope. Το αντίστροφο όμως ισχύει. Δηλαδή αν το έχεις ή το πάρεις στο Steam, μπορεις να το έχεις και στο gog.com. 

Από ο,τι είδα έχουν και στο Steam Midweek Madness για τα Witcher. Δεν πρόσεξα διαφορά στην τιμή...

αυτό που λέει το παιδί ισχύει,από το gog δεν μπαίνουν steam,μιας και είναι DRM free..Το ανάποδο γίνεται όμως,με τον κωδικό από το steam.

Δημοσ.

αυτό που λέει το παιδί ισχύει,από το gog δεν μπαίνουν steam,μιας και είναι DRM free..Το ανάποδο γίνεται όμως,με τον κωδικό από το steam.

Τι να το κάνω το GOG? Εγώ στο steam τα θέλω :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...