kamui Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μας έχετε κάνει ζημιά! Δεν έχω κουπόνια λέμεεεε! Αφήστε με στην ησυχία μου και στο πόνο μου! 3
-TRANE- Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Τα κουπόνια που αναφέρεται τι ακριβώς είναι και πώς τα βρίσκεται? Αποστολή από το ZTE-BLADE με τη χρήση Insomnia App
kkostas_agg Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Τα κουπόνια που αναφέρεται τι ακριβώς είναι και πώς τα βρίσκεται? Αποστολή από το ZTE-BLADE με τη χρήση Insomnia App Αν αγόραζες παιχνίδια από το amazon από μέσα νοέμβρη μέχρι και 31 δεκεμβρίου, σου έδινε για κάθε παιχνίδι από ένα κουπόνι των 5$!
-TRANE- Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Τα κουπόνια που αναφέρεται τι ακριβώς είναι και πώς τα βρίσκεται? Αποστολή από το ZTE-BLADE με τη χρήση Insomnia App Αν αγόραζες παιχνίδια από το amazon από μέσα νοέμβρη μέχρι και 31 δεκεμβρίου, σου έδινε για κάθε παιχνίδι από ένα κουπόνι των 5$!Ά και μετά το έβαζες σε μια άλλη αγορά και είχες 5 $ κέρδος. Καλή φάσηΑποστολή από το ZTE-BLADE με τη χρήση Insomnia App
diplo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 φρέσκο και αξιόλογο indieroyale bundle. http://www.indieroyale.com Unmechanical for: steam (pc), windows, desura The Path for: steam (pc), windows, mac, desura Krater for: steam (pc) Sugar Cube: Bittersweet Factory for: steam (pc), windows, desura OIO for: windows, mac, desura 1
Greygore Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Midweek Deal απο το Steam, τo Legend of Grimrock με έκπτωση 66% στα €3,73. Επίσης απο το Steam, free weekend για το Painkiller: Hell & Damnation, καθώς και έκπτωση 66%, στα €6,79.
Skia11 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Το Legend of Grimrock σε αυτή τη τιμή είναι σίγουρα μέσα στα deals της χρονιάς. Κορυφή RPG dungeon crawler, 1
zizu10 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δεν είχε παίξει σε -75% τα Χριστούγεννα ή λάθος θυμάμαι??
Super Moderators Snoob Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 To Dead Island: GOTY είναι στα €6,79 στο Greenman.
panther_512 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 φρέσκο και αξιόλογο indieroyale bundle. http://www.indieroyale.com Unmechanical for: steam (pc), windows, desura The Path for: steam (pc), windows, mac, desura Krater for: steam (pc) Sugar Cube: Bittersweet Factory for: steam (pc), windows, desura OIO for: windows, mac, desura Δες τώρα πού καταντήσαμε με τις προσφορές. Έτοιμος ήμουν να το πάρω το bundle για το Krater και μόνο. Τελευταία στιγμή ανακαλύπτω ότι το έχω αγοράσει ήδη. Καταντήσαμε να μήν ξέρουμε τί έχουμε.... 7
-TRANE- Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 <p>To <a href="http://www.greenmangaming.com/s/gr/en/pc/games/action/dead-island-game-year/">Dead Island: GOTY είναι στα €6,79</a> στο Greenman.</p> Έχω πει αρκετά άτομα. Μήπως υπάρχει κανένας να μου το αγορασει γιατί είμαι φανταρος και άδεια παίρνω σε 8 μέρες και δεν ξέρω αν θα ισχύει τότε και να του βάλω τα χρήματα στην τράπεζα στην άδεια? Ευχαριστώ Αποστολή από το ZTE-BLADE με τη χρήση Insomnia App
kamui Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Το Indieroyale αυτή τη φορά έχει απίστευτο bundle. όλα όλα τα games που έχει είναι "ποιοτικά" και γενικά καλά όνοματα στον indie χώρο. Μπορεί πολλοί να μη γνωρίζουν το the path αλλά για μένα αποτελεί διαμαντάκι. Μία πλήρες ψυχεδελική παραλαγή της Κοκκινοσκουφίτσας και πως θα ήταν σήμερα να πάει στη γιαγιά της. Χαχα ακούγεται χαζό αλλά για όσους τους άρεσε πχ το dear esther νομίζω θα το βρουν πολύ ωραίο αν και μικρό. Για το μόνο που λυπάμαι είναι πως το ΟΙΟ δεν είναι steam! Πολύ ωραίο Puzlle platform game.
Moderators Praetorian Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Ενδιαφέρον το The Path. Κάπως πολύ πιο ... αφαιρετικό από το Dear Esther (επειδή έκανε ο Kamui τη σύγκριση) και με εντελώς χάλια interface (ποιος σκέφτηκε ότι ήταν καλή ιδέα αυτά τα text fonts και τα transparent overlays; ) αλλά αρκετά πιο interactive Όντως το bundle είναι πολύ καλό για μένα, κυρίως γιατί με ενδιαφέρουν τα Unmechanical και The Krater (έχω διαβάσει καλά reviews και δείχνουν όμορφα από τα trailers/gameplay videos). Το τσίμπησα!
kamui Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 http://getgamesgo.com/category/guild-wars-2 για όποιον ήθελε GW2 και το σκεφτόταν. Στα 22 ευρά πλέον ξεφτίλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις