zizu10 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Για τις επόμενες 83+ ώρες (3 μέρες και κάτι) το πρώτο επεισόδιο του Cognition: An Erica Reed Thriller διατίθεται σε pay-what-you-want, DRM-free (digital download) στο IndieGameStand. Όσοι πληρώνουν πάνω από το μέσο όρο (αυτή τη στιγμή στα $1.45) θα πάρουν ως bonus το soundtrack (volume one) και το prequel comic. Πάνω από $1 θα πάρουν και Steam key (οτ)αν το παιχνίδι γίνει διαθέσιμο στο Steam (προς το παρόν είναι σε greenlight campaign) Πολύ καλή ευκαιρία γενικά. - Όσοι δώσουν $10 ή παραπάνω τότε παίρνουν ως bundle μαζί με το Episode 1 του Cognition, το Oil Blue (το προηγούμενο παιχνίδι σε προσφορά στο IndieGameStand, και όποιο παιχνίδι θα είναι επόμενο σε προσφορά (μαζί με bonus content). - Link για την προσφορά Link για το greenlight campaign του Cognition To παιχνίδι φαίνεται πολύ ωραίο!!! Το έχεις παίξει??
Moderators Praetorian Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Ναι. Το πρώτο επεισόδιο που έχει βγει. (η προσφορά ισχύει μόνο για το πρώτο επεισόδιο που έχει κυκλοφορήσει). Είναι ένα αρκετά αξιόλογο και καλοφτιαγμένο adventure παιχνίδι με σχεδιασμό που θυμίζει comic book (διαφοροποιείται όμως από τον αντίστοιχο του Walking Dead, και είναι πιο καθαρόαιμο point and click), από όσο μπορώ να κρίνω από το πρώτο επεισόδιο (θα είναι 5 συνολικά). Το δεύτερο επεισόδιο βγαίνει αυτές τις μέρες. Στο Cognition είμαι backer από το kickstarter που είχαν κάνει οπότε έχω ένα μικρό προβάδισμα στα επεισόδια.
rofl Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 http://groupees.com/kiss με 5$ minimum Lucius King's Bounty: Warriors of the North
gust Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά αγόρασα απο Amazon το Ms bundle εχτες και μέχρι σημερα δεν προχωρά η αγορά ζητάει συνεχώς να κάνω retry ή να αλλάξω την κάρτα που χρησιμοποιώ. Την ίδια κάρτα χρησιμοποίησηα και για άλλες αγορές παλιότερα στο amazon χωρίς πρόβλημα. Εχω διεύθυνση αμερικάνικη και το όνομα της κάρτας είναι στο όνομα της γυναίκας (αγόραζα κανονικά τις προηγούμενες φορές) Εχει κανένας άλλος αυτο το πρόβλημα?
kkostas_agg Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Αμερικάνικη billing address βάζεις αλλά επειδή έχω την ίδια κάρτα αν η αγορά σου είναι 2.5$ δολάρια η παρακάτω υπάρχει κατώτατο όριο συναλλαγής στα 2 ευρώ οπότε δεν σε αφήνει. Στην περίπτωση αυτή παίρνεις το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών και ζητάς να σου αφαιρέσουν το όριο για την συναλλαγή αυτή. Βέβαια αυτόματα μετά από λίγο σου ξανάβάζουν το όριο οπότε θα πρέπει σε κάθε μικρής αξίας συναλλαγή να τους ενημερώνεις. Υγ. Και μην στείλεις μειλ στο αμαζον για το θέμα αυτό (ότι δεν προχωράει η αγορά) γιατί το ψάχνουν και βλέπουν οτι δεν είσαι Αμερική και ισως σου μπλοκάρουν τον λογαριασμό. Εμένα με ανακάλυψαν οταν είχα το ίδιο θέμα αλλά όπως μου είπαν κατ εξαίρεση και για μια φορά μου την χαρίζουν. Παιδιά αγόρασα απο Amazon το Ms bundle εχτες και μέχρι σημερα δεν προχωρά η αγορά ζητάει συνεχώς να κάνω retry ή να αλλάξω την κάρτα που χρησιμοποιώ. Την ίδια κάρτα χρησιμοποίησηα και για άλλες αγορές παλιότερα στο amazon χωρίς πρόβλημα. Εχω διεύθυνση αμερικάνικη και το όνομα της κάρτας είναι στο όνομα της γυναίκας (αγόραζα κανονικά τις προηγούμενες φορές) Εχει κανένας άλλος αυτο το πρόβλημα? Χρησιμοποιείς και κουπόνι; Μήπως φταίει αυτό που ανέφεραν άλλοι προηγουμένως;
gust Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Ναι με κουπόνι αλλά η αγορά είανι 4,99 δολάρια!
rofl Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 αμα εχεις καμια αναληψεων,mastercard/visa/visa electron κατα προτιμηση στο ονομα σου δοκιμασε και αυτη επειδη μου εχει τυχει μηπως δεν προχωραει στη συναλλαγη γιατι ζηταει επιβεβαιωση του αριθμου καρτας η ( μου εχει τυχει κι αυτο )μηπως το συστημα εχει βγαλει απο default τη συγκεκριμενη καρτα και εχει βαλει καποια παλιοτερη -στα settings φαινεται η primary η και στο order φαινονται τα 4 τελευταια της καρτας που χρεωνεται αν δεν ειναι τιποτα απο αυτα ρωτα τραπεζα αν απορριπει τη συναλλαγη (πχ οριο, προσωρινα μη διαθεσιμο συστημα κτλ αν δεν υπαρχει επιλυση μην επικοινωνησεις με amazon-θα δουν οτι ειναι ελληνικη καρτα και θα σε γειωσουν
panther_512 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 To πρόβλημα είναι με την αμερικάνικη διεύθυνση. Και εμένα μου έκανε τα ίδια σε όλες τις αγορές και κάθε φορά απλά ξαναπερνούσα την ίδια κάρτα και το δεχόταν. Τελικά άλλαξα διεύθυνση και το πρόβλημα λύθηκε για την ώρα.
kkostas_agg Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Νέα bundle από το amazon Pint Sized Paradox Package - $7.49 ($2.49 after coupon all Steam) contains:http://www.amazon.com/dp/B008G0ZXSKWarlock: Master of the ArcaneMajesty Gold - HDMajesty 2 CollectionCrusader Kings II: Songs of the Holy LandCrusader Kings II: Songs of the FaithCrusader Kings II: Songs of the AlbionCrusader Kings II: Ruler Designer DLCCrusader Kings II: Mongols DLC PackCrusader Kings II: Dynasty Shields DLC PackParadox Seas Bundle - $9.99 ($4.99 after coupon) all activate on Steam, contains:http://www.amazon.com/dp/B00AB0RX3QCommander: Conquest of the Americas - Colonial NavyCommander: Conquest of the AmericasEast India Company CollectionNaval War: Arctic CirclePirates of Black Cove - Origins DLCPirates of Black CoveShip Simulator ExtremesVictoria IIVictoria II: A House Divided - ExpansionPlentiful Paradox Package - $9.99 ($4.99 after coupon) all activate on Steam, contains:http://www.amazon.com/dp/B008G0ZDZICrusader Kings IIMagicka CollectionMagicka The Stars Are Left DLCSword of the Stars - Complete CollectionSword of the Stars II: Enhanced EditionVictoria IIParadox Majesty Franchise - $9.99 ($4.99 after coupon) all activate on Steam, contains:http://www.amazon.com/dp/B00AAHSFAKDefenders of Ardania BattlemagicDefenders of ArdaniaDefenders of Ardania: The Conjurer's Tricks DLCMajesty 2 CollectionMajesty Gold - HDWarlock Master of the Arcane Master of Artifacts DLCWarlock Master of the Arcane Power of the Serpent DLCWarlock Master of the Arcane Return of the Elves DLCWarlock Master of the Arcane Powerful Lords DLCWarlock Master of the ArcaneParadox War Chest - $7.49 (2.49 after coupon) all Steam except Achtung Panzer contains:http://www.amazon.com/dp/B00AAIJJCWAchtung Panzer Kharkov 1943 - NOT STEAMGettysburg: Armored WarfareHearts of Iron III CollectionKing Arthur CollectionsKing Arthur IIVictoria IIVictoria II: A House Divided - ExpansionAdditionally, sometime TODAY (when OPS is done making the bundles) these will go on sale:Paradox 2012 Pack - $14.99 ($9.99 after coupon):A Game Of DwarvesA Game of Dwarves: Ale PackA Game of Dwarves: Star DwarvesCrusader King CompleteCrusader Kings IICrusader Kings II: African PortraitsCrusader Kings II: African Unit Pack DLCCrusader Kings II: Byzantine Unit PackCrusader Kings II: Dynasty Shield IICrusader Kings II: Dynasty Shields DLC PackCrusader Kings II: Legacy of RomeCrusader Kings II: Mediterranean Portraits DLCCrusader Kings II: Mongols DLC PackCrusader Kings II: Ruler Designer DLCCrusader Kings II: Russian PortraitsCrusader Kings II: Russian Unit PackCrusader Kings II: Songs of Albion DLCCrusader Kings II: Songs of ByzantiumCrusader Kings II: Songs of Faith DLCCrusader Kings II: Songs of Prosperity DLCCrusader Kings II: Songs of the Caliph DLCCrusader Kings II: Songs of the Holy Land DLCCrusader Kings II: Songs of the RUCrusader Kings II: Sunset InvasionCrusader Kings II: Sword of IslamCrusader Kings II: The Republic DLCStarvoidWar of the Roses - House of York Deluxe EditionWar of the Roses: House of Lancaster Armor Set DLCWar of the Roses: House of York Armor Set DLCWarlock Master of the Arcane Master of Artifacts DLCWarlock Master of the Arcane Power of the Serpent DLCWarlock Master of the Arcane Return of the Elves DLCWarlock Master of the Arcane: ArmageddonWarlock: Master of the ArcaneWarlock: Master of the Arcane - Powerful Lords DLCCrusader Kings Pack - $9.99 ($4.99 after coupon): All Crusader Kings Content Amazon Digital Carries (Crusader Kings Complete + Crusader Kings II + DLC). 2
matrixgeo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 μας έκανες ζημιά... τα 2 τελευταία budles θα περιμένω. Μήπως έχει κανένας κανα κουπονι που δεν θα χρησιμοποιήσετε να το τιμήσω?
gust Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Εντάξει παιδία ξεκόλλησε. Δεν ξερω πως αλλά εγινε μόνο του και τωρα βλέπω τα παιχνίδια στην βιβλιοθήκη μου. Υποπτεύομαι ότι ισως δεν είχαν κλειδιά και κολούσαν την συναλλαγή!
manosnik Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δε ξερω αν εχει ειπωθει ηδη αλλα οσοι εχετε προβλημα με αγορα απο Amazon.com (digital download) μπορειτε να χρησιμοποιησετε το borderlinx.com. Δημιουργειτε λογαριασμο και σας δινει αυτοματα 2 διευθυνσεις (US & UK) με ολα τα στοιχεια (δ/νση, τηλεφωνο κλπ) που χρειαζεστε για να κανετε τη συναλλαγη. Αν εχετε ηδη λογ/σμο στο Amazon απλα προσθεστε μια επιπλεον διευθυνση αποστολης (με τα στοιχεια της Borderlinx για US). 2
skiabox Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 manosnik : Ωραίο site φίλε αυτό που βρήκες. 1
bad_freddy Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μόλις κυκλοφόρησε και το Site: http://www.amazon.com/dp/B00B86BPW2?tag=cheapassgam08-20">Microsoft Fable Bundle στα 10$ (5$ με κουπόνι) το οποίο περιέχει τα Fable 1+3 για Steam αλλά τελικά χωρίς κλειδιά για τα dlc του 3 και σύμφωνα με όσα λένε χλωμό να προστεθούν αργότερα μιας και δεν τους δίνει κλειδιά ο publisher. Άλλωστε και στο ίδιο το steam στην σελίδα των dlc έχει warning για low number of keys οπότε είναι γενικό το κακό. Και πάλι όμως τα ούτε 4 ευρώ που κοστίζει είναι πολύ καλή τιμή και παίρνετε τα dlc αργότερα σε κανένα steam sale.
Προτεινόμενες αναρτήσεις