Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δεν είδα να αναφέρεται κάπου: από το greenman gaming, το Elven Legacy Collection στα €3,75. Αν σας ενδιαφέρει το fantasy turn-based και είστε διατεθειμένοι να προσπεράσετε το επιεικώς μέτριο voice acting, είναι διαμαντάκι, ειδικά σε τέτοια τιμή.
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Ολοκληρώθηκε και το δωράκι που μου έκαναν από το gamersgate (αν θυμάστε).Ευχαριστώ για την ενημέρωση. 25€=11παιχνίδια η ζημιά μου για τις γιορτές ήταν 45€ ---- -66% το hitman στο steam http://store.steampowered.com/app/203140/ 1
kkostas_agg Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Age of Empires Collection Microsoft pack Βγήκαν στο amazon οι προσφορές για το age of empires και το πακέτο της ms με το mark of the ninja
alldaynews Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δεν ξέρω αν το είδατε γιατι δεν διάβασα τις πιο πριν σελίδες σήμερα το Hitman Absolution με 17 ευρω απο Steam.Εγω το τσιμπησα παντως
bad_freddy Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Age of Empires Collection Microsoft pack Βγήκαν στο amazon οι προσφορές για το age of empires και το πακέτο της ms με το mark of the ninja Θέλω το MS pack αλλά δεν είμαι σίγουρος πόσα κουπόνια έχω, οπότε περιμένω πως και πως πότε θα βγει το fable bundle που το θέλω σίγουρα για να δω αν περισσεύει κουπόνι και για το MS... Σήμερα δεν ήταν να βγεί κι αυτό?
krokos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Θέλω το MS pack αλλά δεν είμαι σίγουρος πόσα κουπόνια έχω, οπότε περιμένω πως και πως πότε θα βγει το fable bundle που το θέλω σίγουρα για να δω αν περισσεύει κουπόνι και για το MS... Σήμερα δεν ήταν να βγεί κι αυτό? απο Δευτερα και αν...(τους δωσουν κλειδια για το fable3)
Bourdoulas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Πάντως τα παιχνίδια του Microsoft Bundle πωλούνται και ξεχωριστά για 3.75 δολάρια.
krokos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 sleeping dogs +dlc σε προσφορα: sleeping dogs (steam) =12.5 eyro sleeping dogs (amazon παλι για steam) =7.5 eyro μην ξεχασετε και τα dlc σε πολυ καλες τιμες (καλυτερα παρτε τα απο steam κατευθείαν) 1
Avatar_GR Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Ρε παιδιά, προσπάθησα να κάνω αγορά από το Αμερικάνικο amazon για πρώτη φορά και έχω πρόβλημα. Billing address τι βάζετε; Την ίδια την Αμερικάνικη;γιατί αυτήν έβαλα και νομίζω μου μπλοκάρει την συναλλαγή η τράπεζα(έχω Visa prepaid τράπεζας Κύπρου)
bad_freddy Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Αμερικάνικη billing address βάζεις αλλά επειδή έχω την ίδια κάρτα αν η αγορά σου είναι 2.5$ δολάρια η παρακάτω υπάρχει κατώτατο όριο συναλλαγής στα 2 ευρώ οπότε δεν σε αφήνει. Στην περίπτωση αυτή παίρνεις το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών και ζητάς να σου αφαιρέσουν το όριο για την συναλλαγή αυτή. Βέβαια αυτόματα μετά από λίγο σου ξανάβάζουν το όριο οπότε θα πρέπει σε κάθε μικρής αξίας συναλλαγή να τους ενημερώνεις. Υγ. Και μην στείλεις μειλ στο αμαζον για το θέμα αυτό (ότι δεν προχωράει η αγορά) γιατί το ψάχνουν και βλέπουν οτι δεν είσαι Αμερική και ισως σου μπλοκάρουν τον λογαριασμό. Εμένα με ανακάλυψαν οταν είχα το ίδιο θέμα αλλά όπως μου είπαν κατ εξαίρεση και για μια φορά μου την χαρίζουν. 1
sotiris123 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 εχω κατι κουπονια απο το δεκεμβρη και ειδα τωρα το hitman kai to sleeping dogs και με ενδιαφερουν... υποστηριζονται τα κουπονια σε αυτα? και πως μπορω να δω ποια αλλα παιχνιδια υποστηριζονται?(θυμαμαι ηταν για editor choices)
kkostas_agg Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 εχω κατι κουπονια απο το δεκεμβρη και ειδα τωρα το hitman kai to sleeping dogs και με ενδιαφερουν... υποστηριζονται τα κουπονια σε αυτα? και πως μπορω να δω ποια αλλα παιχνιδια υποστηριζονται?(θυμαμαι ηταν για editor choices) Αυτά είναι για αγορά με κουπόνια Editor's Choise το sleeping dogs δεν παίρνει κουπόνι. Άμα πατήσεις πάντως σε κάποιο παιχνίδι buy and download θα σου δείξει να παίρνει το κουπόνι ή όχι.
sotiris123 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Αυτά είναι για αγορά με κουπόνια Editor's Choise το sleeping dogs δεν παίρνει κουπόνι. Άμα πατήσεις πάντως σε κάποιο παιχνίδι buy and download θα σου δείξει να παίρνει το κουπόνι ή όχι. okkkk καταλαβα... το sleeping αξιζει?
Avatar_GR Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Αμερικάνικη billing address βάζεις αλλά επειδή έχω την ίδια κάρτα αν η αγορά σου είναι 2.5$ δολάρια η παρακάτω υπάρχει κατώτατο όριο συναλλαγής στα 2 ευρώ οπότε δεν σε αφήνει. Σε ευχαριστώ. Αυτό πρέπει να έγινε, η αγορά μου ήταν 1,85 ευρώ. Θα πάρω αύριο την Κύπρου μήπως και το φτιάξουν. Εννοείτε ότι δεν μιλάω κάθολου με amazon...
Moderators Praetorian Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Για τις επόμενες 83+ ώρες (3 μέρες και κάτι) το πρώτο επεισόδιο του Cognition: An Erica Reed Thriller διατίθεται σε pay-what-you-want, DRM-free (digital download) στο IndieGameStand.Όσοι πληρώνουν πάνω από το μέσο όρο (αυτή τη στιγμή στα $1.45) θα πάρουν ως bonus το soundtrack (volume one) και το prequel comic.Πάνω από $1 θα πάρουν και Steam key (οτ)αν το παιχνίδι γίνει διαθέσιμο στο Steam (προς το παρόν είναι σε greenlight campaign)Πολύ καλή ευκαιρία γενικά.- Όσοι δώσουν $10 ή παραπάνω τότε παίρνουν ως bundle μαζί με το Episode 1 του Cognition, το Oil Blue (το προηγούμενο παιχνίδι σε προσφορά στο IndieGameStand, και όποιο παιχνίδι θα είναι επόμενο σε προσφορά (μαζί με bonus content). -Link για την προσφοράLink για το greenlight campaign του Cognition
Προτεινόμενες αναρτήσεις