rofl Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 το steam amalur ανηκει στο δημο του rhode island οποτε μην περιμενετε εκπτωση, μεχρι (και αν) μεταπωληθει απο το δημο σε καποιο σχετικο,κι εγω που το εχω κολλησει με τα dlc http://uk.ign.com/articles/2012/08/09/rhode-island-now-owns-kingdoms-of-amalur το Αmalur origin και retail ανηκει στη ΕΑ οποτε δεν επηρεαζεται παντως γενικα λεγεται οτι τα dlc ειναι καλα οποτε προτιμηστε το collection-που το amazon εβγαλε ~10$
k_dinos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Παιζουν κατι καλες προσφορες στο origin σε λιγο παλιοτερα παιχνιδια, τύπου οτι παρεις 5 ευρο .. Μπειτε και δειτε (αν και απο οτι βλεπω επεσε ο server) πχ Batman Arkham City: Game of the Year Edition=5 ευρο Mass Effect™ 2 Digital Deluxe Edition = 5 ευρο kingdoms of amalur: reckoning=5 ευρο κλπ Μια χαρά! Βλέπω βάλανε και το Crysis 2 Maximum Edition, που δεν το πρόλαβα την προηγούμενη φορά!
rofl Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 oh sorry, did I leave you guys hanging??? Everything was approved the only thing that changed was Age of Empires being added to the EC list at $9.99 pre coupon. Edit: Cheers, Tony O Tony αναφερεται στα ms bundle !!!! δεν περιμενα οτι θα τα καταφερει Mark of the Ninja Insanely Twisted Shadow Planet Deadlight Iron Brigade Toy Soldiers- ολα μαζι πακετο Fable απαντα+dlc και το ΑΟΕ ολα steam $9.99/$4.99 εκαστο 1
hurin Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Τα Dash πότε θα τα βγάλουν σε προσφορά? Με έχει φάει η αδερφή μου με δαύτα!
krokos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) O Tony αναφερεται στα ms bundle !!!! δεν περιμενα οτι θα τα καταφερει Mark of the Ninja Insanely Twisted Shadow Planet Deadlight Iron Brigade Toy Soldiers- ολα μαζι πακετο Fable απαντα+dlc και το ΑΟΕ ολα steam $9.99/$4.99 εκαστο bad_freddy ετοιμασε κουπονια.. Απο Κυριακή φαινεται οτι παμε για: Deadlight+ Toy Soldiers+ Insanely Twisted Shadow Planet+ Iron Brigade+ Mark of the Ninja στα 3.76 ευρο (κουπονατα) Fable: The Lost Chapters+ Fable III στα 3.76 ευρο (κουπονατα) Age of Empires III Complete Collection στα 3.76 ευρο (κουπονατα) --------------------------------------- και το Max Payne 3 παιζει....στα 7.5 ευρο (κουπονατα) ΤΩΡΑ season pass στα ~5 ευρο επίσης Darkness 2 =1.89 euro (κουπονατα) ΤΩΡΑ Spec Ops: The Line=1.89 euro (κουπονατα) ΤΩΡΑ και ενα παιχνιδι που αξιζει πολυ..(εχω φαει κολλημα) XCOM=15 euro (κουπονατα) ΤΩΡΑ προσοχη να ειναι για steam όλα... --------------------------------------- gavros10 γραψε ποια παιχνιδια εχεις και ποια ψαχνεις, στην υπογραφη σου για να ξερουμε.. για οτι αλλο pm. --------------------------------- Με αφορμη την προσφορα του ORIGIN, αν καποιος θελει να ολοκληρώσει την συλλογη mass effect: mass effect 3 ~ 9 euro Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2013 από krokos 1
Avatar_GR Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Μπορεί κάποιος να μου στείλει με μήνυμα την διαδικασία για να παραγγείλω από το Αμερικάνικο Amazon. Αγοράζω από Αγγλικό,αλλά από το Αμερικάνικο ποτέ. Χρειάζομαι Proxy; Η απλά μια Αμερικάνικη διεύθυνση αρκεί;
Flying_Dutchman Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Μια αμερικανική διεύθυνση αρκεί. Και σε μένα έτσι δούλεψε.
panther_512 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Κρόκε, εγώ το τσίμπησα το Max Payne 3 και ευχαριστώ για τη δημοσίευση της προσφοράς, εσύ μπορείς τώρα να μου πείς πότε θα το παίξω?
krokos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Κρόκε, εγώ το τσίμπησα το Max Payne 3 και ευχαριστώ για τη δημοσίευση της προσφοράς, εσύ μπορείς τώρα να μου πείς πότε θα το παίξω? Θα βγάλω πρόγραμμα: Σαββατο ο bad_freddy Κυριακη ο panther Δευτερα ο Chaos3x Τρίτη ο .... ρε παρτε το χαμπαρι..τα παιχνιδια δεν τα αγοραζουμε για να τα παίζουμε.....συλλογη κανουμε... αλλοι συλλέγουν γραμματοσημα, πεταλουδες, λογαριασμους κλπ , εμεις παιχνίδια... και μια και το εφερε η κουβεντα, οποιος θελει ανταλλαγες να στειλει pm 2
gavros10 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 μια ερωτηση για το max payne 3. επειδη το Multiplayer ειναι χαλια, εχει βγει κανενα dlc για το single με παραπανω αποστολες κλπ;
naruto14 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 μια ερωτηση για το max payne 3. επειδη το Multiplayer ειναι χαλια, εχει βγει κανενα dlc για το single με παραπανω αποστολες κλπ; Ποιο multiplayer είναι χάλια?
bad_freddy Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Θα βγάλω πρόγραμμα: Σαββατο ο bad_freddy Κυριακη ο panther Δευτερα ο Chaos3x Τρίτη ο .... ρε παρτε το χαμπαρι..τα παιχνιδια δεν τα αγοραζουμε για να τα παίζουμε.....συλλογη κανουμε... αλλοι συλλέγουν γραμματοσημα, πεταλουδες, λογαριασμους κλπ , εμεις παιχνίδια... και μια και το εφερε η κουβεντα, οποιος θελει ανταλλαγες να στειλει pm @krokos ξέρεις αν μπορούμε να πάρουμε και το season's pass με κουπόνι? Επίσης Fable 3 + DLC θα είναι ή σκέτο? για steam ή origin? Αν γνωρίζεις φυσικά
krokos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 @krokos ξέρεις αν μπορούμε να πάρουμε και το season's pass με κουπόνι? Επίσης Fable 3 + DLC θα είναι ή σκέτο? για steam ή origin? Αν γνωρίζεις φυσικά οχι δεν παιζει κουπονι...αλλα στα 5.6 ευρο, νομιζω οτι δεν ειναι και πολυ ακριβο.. απλα βγαινει σε 2 εκδοσεις..μια για steam και μια για ενεργοποιηση μεσα απο το παιχνιδι...δεν ξερω πιο ειναι καλύτερο... το fable3 θα ειναι κομπλε (μαζι με τα dlc)..για steam....απλα το συγκεκριμενο μπορει να ξεκινήσει Δευτερα αντι για Κυριακή
bad_freddy Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 οχι δεν παιζει κουπονι...αλλα στα 5.6 ευρο, νομιζω οτι δεν ειναι και πολυ ακριβο.. απλα βγαινει σε 2 εκδοσεις..μια για steam και μια για ενεργοποιηση μεσα απο το παιχνιδι...δεν ξερω πιο ειναι καλύτερο... το fable3 θα ειναι κομπλε (μαζι με τα dlc)..για steam....απλα το συγκεκριμενο μπορει να ξεκινήσει Δευτερα αντι για Κυριακή Ωραία λέω να πάω για το fable 3 αφού είναι κομπλέ και για steam που με ενδιαφέρει περισσότερο και να έχω ένα ακόμα κουπόνι για το τέλος για κάτι πιο φτηνό γιατί για fable + max payne δεν φτάνουν και τα λεφτά της κάρτας βασικά... Άλλωστε και το steam αν είδατε μείωσε την αρχική τιμή του MP3 στα 29.99 οπότε όταν βγει και εκεί στο 75% όπως είχε βγει τα Χριστούγεννα, πάλι στα 7.5 θα πάει... Οπότε θα το ελέγχω κι εγώ αλλά αν το δεις πες το και σε εμάς ως συνήθως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις