Bourdoulas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Μα καλά ηλίθιοι είναι; Αφού τους λες ρητά ότι δεν θες όριο.
bad_freddy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Μα καλά ηλίθιοι είναι; Αφού τους λες ρητά ότι δεν θες όριο. Ανώτατο όριο για αποφυγή υπερχρέωσης έχω ακούσει και πες ότι είναι λογικό... Κατώτατο όριο έχεις ξανακούσει? Με προστατεύουν να μην ξοδέψω πολύ λίγα χαχαχα τραγικό... 2
antonl Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 @bad_freddy: Χρεωστική ή καμιά προπληρωμένη είναι;
bad_freddy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Προπληρωμένη την οποία την χρησιμοποιώ μόνο για αγορές μέσω Ίντερνετ και πουθενά αλλού.
gavros10 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Ποιό ήταν το damage σας αυτή την φορά; 15 ευρω. αποκλειστικα απο steam.
naruto14 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Ποιό ήταν το damage σας αυτή την φορά; 38Ε και αγόρασα μόνο από steam.
alldaynews Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Λοιπον εγω τελικά εφτασα 120 ευρω απο Steam και απο Origin.Ηταν η πρωτη φορα μα οχι και η τελευταια που αγοραζα ψηφιακα games συνηθως ψωνιζα απο τον θειο.
panther_512 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Εγώ δεν θυμάμαι πόσα έδωσα. Πήρα τα Walking Dead Lego Lord of the Rings Miami Batman: A.C. L.A Noire XCOM Darksiders 2 Kαι να δούμε πότε θα τα παίξω. Το παράκανα. Ακόμα δεν έχω παίξει τα παιχνίδια που έχω από προηγούμενες προσφορές. Αρχίζει η φάση να μήν έχει νόημα.
naruto14 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Και εγώ έχω αρκετά που δεν έπαιξα από τις προηγούμενες προσφορές... Σε αυτό το sale πήρα: The Walking Dead Mark of the Ninja Deadlight Mass Effect Psychonauts Mirror's Edge Trine 2: Goblin Menace Deus Ex: Human Revolution (retail στα 5Ε).
marios_geo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Εγώ το ξέφτελισα Borderlands GOTY The Walking Dead Hotline Miami Civilizations V Gods and Kings The Witcher 2 XCOM: Enemy Unknown: Slingshot DLC XCOM: Enemy Unknown WorldWide Max Payne 3 (ROW) Dark Souls Batman Arkham City GOTY Dreamfall: The Longest Journey Skyrim - Dawnguard Syberia 2 Syberia The Darkness II Standard Edition Duke Nukem Forever 85 $ δολάρια όλα μαζί. Νηστεία για αρκετούς μήνες. Υ.Γ. Το καλό είναι ότι στην wishlist, μείνανε μόνο 4 παιχνίδια. 1
krokos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Νεότερα απο χτές... Με ανακάλυψαν αλλά την γλίτωσα προς το παρόν...Αν καταλαβα καλα το προβλημα δημιουργηθηκε λογο του μπλοκαρισματος απο τραπεζα κυπρου?? Παντως καταλαβα οτι αυτη την "μια/πρώτη" φορα σου την "χαρισαν"...(ισως λογω των εορτών $$$$) Και δεν μπορεις να δεις ποσα κουπονια εχεις..τουλάχιστον δοκιμασε αν σου αφαιρει -5$ για την επομενη αγορα. Α βγηκε και ενα νεο indieroyale (αλλα ποιος του δινει σημασία)
xaralas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Eγω εκανα indie γιορτες! FTL Natural Selection 2 Chivalry Ace of Spades Βασικα ολες τις γιορτες επαιζα FTL, κολλησα τρελα.. 1
gavros10 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 το chivalry μου φαινεται λιγο διαμαντακι. ειδα βιντεακια στο youtube και μου αρεσε πολυ 1
xaralas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 το chivalry μου φαινεται λιγο διαμαντακι. ειδα βιντεακια στο youtube και μου αρεσε πολυ Ειναι ναι, ειδικα τις πρωτες φορες που επαιξα πιο πολυ γελουσα παρα εσφαζα! 1
Moderators Praetorian Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Κι εγώ τίποτα σε αυτά τα τελευταία steam sales. Άρχισε και σε μένα να βαραίνει ο παράγοντας "έχεις πολλές παιχνιδάρες που δεν έχεις παίξει (και θέλεις πολύ να παίξεις) όποτε μείνε σε αυτά". Ε δε βρήκα χρόνο στις γιορτές(!) να παίξω και κάτι ώστε να ελαφρύνει το backlog, οπότε γλίτωσε το πορτοφόλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις