Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικα το Arma 2 δεν λεει και πολλα τσαμπα η αγορα το crysis 2 επρεπε να παρω τελικα που ειναι πολυ καλυτερο που αν και το εχω απο τον θειο φανταζομαι εχει και multiplayer

• Απαντ. 18,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελικα το Arma 2 δεν λεει και πολλα τσαμπα η αγορα το crysis 2 επρεπε να παρω τελικα που ειναι πολυ καλυτερο που αν και το εχω απο τον θειο φανταζομαι εχει και multiplayer

το Arma 2 νομιζω οτι πουλαει λογω dayz....

το crysis 2 θα βγει σε καλη τιμη απο amazon συντομα...

Δημοσ.

το arma αν δεν έχεις ομάδα με τουλάχιστον 10 άτομα,δεν θα λέει ποτέ.

Παίξε dayz θα σου αρεσει ( 37.58.68.222:3170 )

Δημοσ.

Το DayZ θα κυκλοφορήσει ως ξεχωριστό παιχνίδι από όσο έχω ακούσει?

καλά..μέχρι τότε,ας βολευτούμε με το mod..Γιατί μας λέγανε τον δεκέμβριο,ο δεκέμβρης πέρασε..και τώρα είπανε αρχές 13..

Όποιος έχει το combined ops ας ξεκινήσει το dayz.

Δημοσ.

καλά..μέχρι τότε,ας βολευτούμε με το mod..Γιατί μας λέγανε τον δεκέμβριο,ο δεκέμβρης πέρασε..και τώρα είπανε αρχές 13..

Όποιος έχει το combined ops ας ξεκινήσει το dayz.

Καλά εγώ δεν βιάζομαι... θα το περιμένω ξεχωριστά.

Δημοσ.

Πως μπορει να γινει ανταλλαγη των παιχνιδιων ας πουμε απο steam???

Πρέπει να το αγοράσεις ως gift και να μην το προσθέσεις στην library σου.

Δημοσ.

H πορεία του gamer :

Στην αρχή παίρνεις τα πρώτα παιχνίδια για να στηρίξεις τους devs και να τα έχεις αυθεντικά να παίζεις.

Κάπως έτσι συνεχίζεις να αγοράζεις νέους τίτλους και πιστεύεις ότι θα τα δοκιμάσεις όλα.

Στο τέλος και αφού έχεις αγοράσει ότι ήθελες και δεν ήθελες, συνειδητοποιείς ότι δεν σου φτάνουν ούτε 3 ζωές για να τα ευχαριστηθείς όλα και τότε λες "τα μαζεύω για τη συλλογή"...

Όλοι τα έχουμε περάσει αυτά!!!  :P

δυστυχως για το amazon και το steam αλλαξα λογικη. αν καποιο παιχνιδι δεν εχει αξιολογο multiplayer δεν το αγοραζω. εκτος βεβαια απο τα παιχνιδια τα must. το batman ac το αγορασα γιατι τρελαινομαι και γιατι εχω και το AA. πχ το Max payne 3 το ηθελα μεχρι που ειδα το multiplayer. στα 12 ευρω χαλαρα θα το αγοραζα αλλα οχι... αλλο παραδειγμα το sleeping dogs. τελικα το τερματισα ολο απο τον θειο και δεν χρειαζεται να το αγορασω αν δεν παει στα 2 ευρω. σε οτι εχει να κανει με τα indie αν καποιο αξιζει τα λεφτα του οπως bastion, trine, limbo, shank, θα το αγορασω για να στηριξω τους devs.

αυτη την μεταστροφη την επαθα περσυ το καλοκαιρι νομιζω οταν δεν υπηρχε καποιο παιχνιδι που να θελω να αγορασω και σε συνδυασμο βεβαια με το μειωμενο budget αλλα και την αποφαση μου να δινω αλλου τα λεφτα μου με εκαναν πιο επιφυλακτικο με τις αγορες.

Δημοσ.

Α οκ, αρα πατας "αναφορα" στο αρχικο ποστ σου και ζητας στο κειμενακι που θα γραψεις να σου μεταφερουν το θεμα στη σωστη κατηγορια γιατι εδω ειναι για hardware.... B) (ή και να το διαγραψουν αν δεν ειναι πραγματι καλη προσφορα, δεν ξερω...)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...