alldaynews Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Τελικα το Arma 2 δεν λεει και πολλα τσαμπα η αγορα το crysis 2 επρεπε να παρω τελικα που ειναι πολυ καλυτερο που αν και το εχω απο τον θειο φανταζομαι εχει και multiplayer
krokos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Τελικα το Arma 2 δεν λεει και πολλα τσαμπα η αγορα το crysis 2 επρεπε να παρω τελικα που ειναι πολυ καλυτερο που αν και το εχω απο τον θειο φανταζομαι εχει και multiplayer το Arma 2 νομιζω οτι πουλαει λογω dayz.... το crysis 2 θα βγει σε καλη τιμη απο amazon συντομα...
alldaynews Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Πως μπορει να γινει ανταλλαγη των παιχνιδιων ας πουμε απο steam???
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Τελικα το Arma 2 δεν λεει και πολλα τσαμπα η αγορα το crysis 2 επρεπε να παρω τελικα που ειναι πολυ καλυτερο που αν και το εχω απο τον θειο φανταζομαι εχει και multiplayer το arma αν δεν έχεις ομάδα με τουλάχιστον 10 άτομα,δεν θα λέει ποτέ. Παίξε dayz θα σου αρεσει ( 37.58.68.222:3170 )
naruto14 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Το DayZ θα κυκλοφορήσει ως ξεχωριστό παιχνίδι από όσο έχω ακούσει?
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Το DayZ θα κυκλοφορήσει ως ξεχωριστό παιχνίδι από όσο έχω ακούσει? καλά..μέχρι τότε,ας βολευτούμε με το mod..Γιατί μας λέγανε τον δεκέμβριο,ο δεκέμβρης πέρασε..και τώρα είπανε αρχές 13.. Όποιος έχει το combined ops ας ξεκινήσει το dayz.
naruto14 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 καλά..μέχρι τότε,ας βολευτούμε με το mod..Γιατί μας λέγανε τον δεκέμβριο,ο δεκέμβρης πέρασε..και τώρα είπανε αρχές 13.. Όποιος έχει το combined ops ας ξεκινήσει το dayz. Καλά εγώ δεν βιάζομαι... θα το περιμένω ξεχωριστά.
Avatar_GR Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Πως μπορει να γινει ανταλλαγη των παιχνιδιων ας πουμε απο steam??? Όχι. Ότι αγοράζεις για steam μένει στον λογαριασμό σου.
Havik Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Πως μπορει να γινει ανταλλαγη των παιχνιδιων ας πουμε απο steam??? Πρέπει να το αγοράσεις ως gift και να μην το προσθέσεις στην library σου.
alan2 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Απο το e-shop.gr 35.9 euro τελειωνει σε 1 μερα η προσφορα.
alan2 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 οχι to γνωστό game http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PCG.02424
gavros10 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 H πορεία του gamer : Στην αρχή παίρνεις τα πρώτα παιχνίδια για να στηρίξεις τους devs και να τα έχεις αυθεντικά να παίζεις. Κάπως έτσι συνεχίζεις να αγοράζεις νέους τίτλους και πιστεύεις ότι θα τα δοκιμάσεις όλα. Στο τέλος και αφού έχεις αγοράσει ότι ήθελες και δεν ήθελες, συνειδητοποιείς ότι δεν σου φτάνουν ούτε 3 ζωές για να τα ευχαριστηθείς όλα και τότε λες "τα μαζεύω για τη συλλογή"... Όλοι τα έχουμε περάσει αυτά!!! δυστυχως για το amazon και το steam αλλαξα λογικη. αν καποιο παιχνιδι δεν εχει αξιολογο multiplayer δεν το αγοραζω. εκτος βεβαια απο τα παιχνιδια τα must. το batman ac το αγορασα γιατι τρελαινομαι και γιατι εχω και το AA. πχ το Max payne 3 το ηθελα μεχρι που ειδα το multiplayer. στα 12 ευρω χαλαρα θα το αγοραζα αλλα οχι... αλλο παραδειγμα το sleeping dogs. τελικα το τερματισα ολο απο τον θειο και δεν χρειαζεται να το αγορασω αν δεν παει στα 2 ευρω. σε οτι εχει να κανει με τα indie αν καποιο αξιζει τα λεφτα του οπως bastion, trine, limbo, shank, θα το αγορασω για να στηριξω τους devs. αυτη την μεταστροφη την επαθα περσυ το καλοκαιρι νομιζω οταν δεν υπηρχε καποιο παιχνιδι που να θελω να αγορασω και σε συνδυασμο βεβαια με το μειωμενο budget αλλα και την αποφαση μου να δινω αλλου τα λεφτα μου με εκαναν πιο επιφυλακτικο με τις αγορες.
giorginho Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Α οκ, αρα πατας "αναφορα" στο αρχικο ποστ σου και ζητας στο κειμενακι που θα γραψεις να σου μεταφερουν το θεμα στη σωστη κατηγορια γιατι εδω ειναι για hardware.... (ή και να το διαγραψουν αν δεν ειναι πραγματι καλη προσφορα, δεν ξερω...)
Millennium Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Χεχ. Επρεπε να μπει στις προσφορες παιχνιδιων ναι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις